lkv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lkv
Member1 hour ago, Reinart said:http://www.fitness.ee/artikkel/1783/viis-ullatavat-toiduainet-mis-voivad-alandada-testosteroonitaset
Ma ei kahtle, et sa oled eeltööd teinud, aga minu meelest selliste artiklite või arvamuste juures võiks ikkagi konkreetselt viited ka välja tuua.
lkv
MemberVb ei talu magusaineid? Paljudes pulbrites ja valio profeelis on sukraloos. Proteiinibatoonides on ka tihti magusaineid, aga üldiselt vähem – olenevalt batoonist. Mina näiteks ei talu enam sukraloosi ja aspartaami maitset ning ei tarbi neid tooteid, kus see sees on. Müügil on steviaga maitsetatud proteiinipulbreid ka, võid neid proovida.
Kõige mõnusam variant – osta tavaline kohupiim (keefir, maitsestamata jogurt), lisa sinna banaan ja marjad – saad väga normaalse magusa kombinatsiooni. Iga kell kaalub üle sukraloosiga magustatud “tervisliku kohupiima”.
november 13, 2016 at 2:37 p.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389297lkv
MemberReet

november 13, 2016 at 2:35 p.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389296lkv
Member

november 13, 2016 at 2:32 p.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389295lkv
MemberKrissust ka pilte

Oleg

november 13, 2016 at 2:15 p.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389291lkv
Member
november 13, 2016 at 2:14 p.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389290lkv
MemberJaanika ja Helena vasakul

november 13, 2016 at 2:13 p.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389289lkv
MemberJaanika

Helena

november 13, 2016 at 1:21 p.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389284november 13, 2016 at 1:06 p.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389281lkv
Member
Janika vasakul

vasakult kolmas
november 13, 2016 at 12:21 p.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389278lkv
Membernovember 13, 2016 at 11:18 e.l. in reply to: Fitnessi maailmameistrivõistlused. Bialystok, Poland – Koroljak ja Anissimov on maailmameistrid, Helena viies, Jane kuues! TÄIELIK PROTOKOLL #389272lkv
MemberSuper, palju õnne Krissu! Usun, et tuleb ka absoluudi võit ära
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />lkv
MemberVäga tubli oled ja kindlasti jätka bodyfitnessiga! Mina olin juuniorina võisteldes suhteliselt kindel, et täiskasvanuna ma (bodyfitnessis) ei võistle. Mis puutub bodyfitnessi kehadesse, siis need on naistel erinevad – on palju naisi, kes minu pilgu läbi on ka offseasonil väga kenad. Näiteks Darola Kruusik oli ju väga edukas Euroopa meistrivõistlustel ja tema ei ole “ambaal”. Väga edukad venelased Yulia Ushakova ja Elina Gook samamoodi. Ehk siis tee trenni ja vaata mis suunas keha areneb. Sul on ju väga kena raam – kitsas keskkoht – see on nii biknis kui ka bodyfitnessis eelduseks, aga bodyfitnessi puhul mängib rohkem rolli. Bikini fitness on ikkagi mitmeid kordi subjektiivsem ala (vt nt kui paljudel bikini juunioridel on juba silikoonid pandud EMi ja MM videodest). Vabalt võid juunoriea lõppedes vahetada bodyfitnessis bikini vastu välja, üks ei välista teist.
Mis puutub bodyfitnessis juuniorina võistlemisse, siis olen tundnud seda sama, mida sinagi. Soovitan panna lihtsalt suund välisvõistlustele (Leedus ja Soomes tihti juunioritele kategooriad), suurem eesmärk võiks olla ju juunioride Euroopa Meistrivõistlused. Täiskasvanutega koos võistlemine tekitab kindlasti veidi frustratsiooni, aga seda mõnusam on tunne, kui võidad avatud klassis algul üht, siis kahte jne naist – olen seda ise kogenud. Küll tuleb neid juunioreid bodyfitnessi ka, kui seal mõned võistlejad juba ees on. Mina olin esimesel aastal juuniorina üksi, kolmandal hooajal oli meid juba 4.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Seda, et sinna kategooriasse meeletult tüdrukuid hakkaks tulema ilmselt Eestis niipea ei juhtu – lihtsam on minna saleda neiuna bikinisse. Soomes aga näiteks on ka bodyfitnessis juunioride seas kõva konkurents.
Soovitan vaadata erinevate aastakäikude Euroopa meistrivõistluste ja MMi videosid, nii bikinit kui ka bodyfitnessi.. ja neid videosid vaadates mitte unustada, milline on enda raam ja milliseks see võiks areneda. Ei ole mõtet ennast võrrelda laia keskkoha ja “perenaise jalgadega” (Kirbu sõnavara) võistlejaga, kui sul endal on teistsugused eeldused. Igatahes edu treeningutel ja võistlustel, ükskõik millise ala siis valid. Võib-olla hoopis fitmodel – selleks oled juba kindlasti vormis.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />november 1, 2016 at 7:32 p.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #389067lkv
Memberoktoober 29, 2016 at 5:25 p.l. in reply to: Eesti Meistivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2016 – Lisatud protokoll ja Galerii #389009lkv
Member -
AutorPostitused