lkv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lkv
MemberNB! VÕISTLEJAD, palun saatke enda abilise nimi mulle meilile liiskristiin@fitness.ee
Abilised saavad jälgida võistlust vabadelt istekohtadelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2011 at 8:10 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #318364lkv
MemberNB! VÕISTLEJAD, palun saatke enda abilise nimi mulle meilile liiskristiin@fitness.ee
Abilised saavad jälgida võistlust vabadelt istekohtadelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberMida huvitavat osta?
Olimp Smart sheiker, väga mugav kasutada – saab korraga kaasa võtta kaks erinevat pulbrilist lisandit + tabletid.

Olimp Pillbox – mugav lahendus tablettide ja kapslite mahutamiseks
– Võimaldab kaasas kanda päevaks vajalikku kogust erinevaid tooteid
– Vastupidav, mugav ja diskreetne lahendus
– Hõlbustab paljude eri toodete doseerimist ja tarnimist

Tule ja tee enda elu lihtsamaks!
Memberoktoober 18, 2011 at 8:01 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #318129lkv
MemberKusjuures see on jumala tõsi, et inimesed eelarvamusega kulturismivõistlustesse suhtuvad. Ise sattusin ka puhtjuhuslikult kulturismivõistlusele ja poleks uskunud, et see nii põnev on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu näha siis põnevus ajas ennastki nälgima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2011 at 11:54 e.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #318083lkv
MemberMeie värsketest MMi tšempionitest – Olegis ja Nataljast – räägib Ott täna Tallinna TVs kell 21.30 saates Spordisõbrad.
Loe rohkem toimunud MMist siit

Ärge magage maha!!
21.30 Tallinna TV
lkv
Memberoktoober 16, 2011 at 6:47 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317906lkv
MemberUshakova paneb ikka hullu. Ilmselt võidab ka järgmisel kuul Hispaanias toimuva juuniorite MMi ära.
Mis viga juunioritest naistesse üle minna, kui juba juuniorina naistele koti pähe tõmbad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ushakova ja tema treener Eugene Koltun, kes on samuti Elina Gooki (-158 võitja) treener
oktoober 16, 2011 at 4:28 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317874lkv
MemberÕnnitlused!
Oti šampused on igatahes väljateenitud!!
oktoober 16, 2011 at 2:15 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317848lkv
MemberTahaks jah otseülekannet…
oktoober 16, 2011 at 6:58 e.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317791lkv
Memberoktoober 14, 2011 at 6:52 p.l. in reply to: Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas! #317622lkv
MemberOlge homme kindlasti Spartas platsis! Ise näinud ei oleks, siis ei usuks
MemberAlguses tuleb ennast ära registreerida

Iga kord tuleb täita ka küsimustik arvutis

ja edasi on juba nagu jõusaalis – kerge pumpamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pildid on eelmise aasta ürituselt, kus Raju sportlased kutsusid verd andma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Lugege ka Doonori meelespead
lkv
MemberUltralife ja ka FASTi kaup on kohal! Tulge oma varusid täiendama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovida annan Teile täna Ultralife apelsini Detoxit.

Tegu on siis keha puhastava ja mürkaineid eemaldava tootega, mille põhiülesanneteks on toetada tervislikul viisil seedeelundeid, edendada sisikonna tööd ning eemaldada toksiinid meie kehast kiiremini. Saadaval on nii apelsini kui ka troopiline maitse.
PS!
Esimesed kaks, kes tulevad ja mulle TERE TERE NOOR KERE ütlevad, saavad TASUTA TERE Natural vaarikajogurti ja ühe Detoxi pakikese.
oktoober 12, 2011 at 6:41 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #317274lkv
MemberHaha.. Ma parem sellest reaktsioonist Sulle ei räägi, kui ma olen pidanud vastama küsimusele, kes mu treener on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused