lkv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lkv
MemberJurka kaamera ette ei tasu Revalis jääda..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberKallid sõbrad! Hea meel on teatada, et võimalik on osta suurepärase hinnaga kombo, mis koosneb raamatust
“Revitalisatsioon ehk kuidas elada saja-aastaseks” ja “Sammas” 2012 kalendrist.
Soodushind: 25.00 €
Mõlemat saab osta ka eraldi, kalendri hind 12 € ja raamat 17.50 €
Ootan Teid täna kella 17.30-ni!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberJa kui plaan võistlusteks, siis oleks vaja ka treeneri?
Loe siit kõigepealt erinevate kategooriate kohta. Seal lehel ka võistluskalender jms üleval. Treener kindlasti hõlbustab seda protsessi, et lavale jõuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberTallinnas on selline koht veel: http://www.sportmed.ee/Hinnakiri
Ma olen seal käinud viimased 6 aastat iga kevad kontrollis, julgen soovitada. Spordiala vahetades muutusid kohe ka testi tulemused ja spordiarst andis soovitusi, mida jälgida edaspidi, et kõik endiselt korras oleks.
lkv
MemberSaabusid kauaoodatud raamatud! Võimalik osta nii Robocopist kui ka Fitshopi teel.
Tee enda lähedasele hariv kingitus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raamatule on oma soovituse kirjutanud esikulturist Ott Kiivikas, ansambli “Metsatöll” laulja ja kittarist Markus Teeäär, Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi tegevjuht Küllike Saar ja Tallinna Ülikooli kehakultuuriteaduskonna dekaan Dr.Kristjan Port.
Hind 17.50
lkv
MemberIlusat nädalaalgust!
Täna saab Fitshop Robocopis proovida vaniljemaitselist American Pro Isolate valgupulbrit.

FitShop Robocop
Telliskivi 51, Tallinn
Leia meid Tallinna kaardilt:
E-N 8:30-18:00
R 8:30-17:30
lkv
MemberPalju õnne ja kõike head Ivoke!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
Memberlkv
Memberlkv
MemberTäna ootan Teid poes mina, kelle käsitöö koolis oli puhas viis, nii et tulge poodi ja pakin Teie
kingid ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovida saab täna šokolaadimaitselist Recovery Feedi, mis on suurepärane taastumisjook pärast jõutreeningut.
Tuletan meelde, et uus 100€ kampaania toode on samasse sarja kuuluv Protein Block!
FitShop Robocop
Telliskivi 51, Tallinn
Leia meid Tallinna kaardilt:
E-N 8:30-18:00
R 8:30-17:30
detsember 5, 2011 at 10:59 e.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #287518lkv
MemberViimased pildid olid lahedad, aga mis on saanud nendest piltidest, mida üks mees lava taga tegi spetsiaalses valgustatud nurgas? Ma olen äkki kahe silma vahele jätnud, aga ei tea nende piltide saatusest siiani midagi
Henry Küla tegi neid, need on meil fitnessi galerii all ka üleval.
detsember 5, 2011 at 9:04 e.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #287727lkv
Memberlkv
Memberdetsember 4, 2011 at 7:34 p.l. in reply to: TOP GOLF avas Pirital Eesti suurima sisegolfihalli #287797lkv
MemberKogu töö ja tegemise jäädvustas videole multitalent Priit Jalasto.
-
AutorPostitused