lkv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2012 at 11:13 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #216852
lkv
MemberMul ka õlg bic plaanis. Teen kergemate raskustega kuna vahepeal olin pisut haige.
veebruar 9, 2012 at 6:48 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #221280lkv
MemberEnnäe Õpilane Taru hommikul Terevisioonis rääkimas Noosroostöö (just nii oli ta tekst kirjutatud nime alla) selgitamas kuidas Eesti noored käituvad ja mil moel vaba aega veedavad.
Juhtusin ka seda vaatama ja mul on tunne, et osalesin ka ise selles uuringus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2012 at 9:35 p.l. in reply to: Kas minu toidumenüü on okei? Palun arvamusi, aitäh:) #221443veebruar 8, 2012 at 8:13 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #221684lkv
MemberToidukarbid teevad kadedaks (mul on hetkel kasutuses ainult üks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Aga see kaloraaž on sul siis nö off-seasoni oma? Milleni ta dieedi ajal huvitav langeb ja mis süsteemi järgi vähendad koguseid?
Hetkel dieedil ei ole. Dieedil katsun ikka proportsionaalselt vähendada, aga süsivesikutega priisata pole. Mulle kuidagi sobib, kuigi see hõljumisefekt kõndimisel ja hajevil mõtted jõuab varem kohale. Selle tõttu ongi mul mugavam suvel alustada alla võtmisega, mis mõnele tundub loogikavastane – kuidas siis jätta grillvorstid suvel vitsutamata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keha harjub ära ja siis on sügisel koolis kergem ka, nt see sügis I semester pool ajast olin dieedil – tulemuseks ainult A’d ja B’d, mis omakorda tagab ka õppetoetuse. Kui tahta saab kõike.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ps Neid karpe saab komplektina kaupsist. Türkiissiniseid oli ka.
veebruar 8, 2012 at 7:42 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #221818lkv
MemberNagu me teame, siis kõva treeningu juures on väga oluline koht ka toitumisel. Ma olen aasta jooksul kogunud excelisse eraldi lehtedele eraldi ained. Kuna söön üldiselt samu tooteid, siis saan sealt hõlpsalt endale sobilikud ained valida ning kaloraaži arvestada.
Selline näeb välja hetkel minu toitumine, mida jälgin koos kehakaaluga, vajadusel saan teha korrektiive. Kuna raha on alati huvipakkuv teema, siis hoidsin spetsiaalselt tsekid alles ning arvutasin välja, et selline päevamenüü maksab 7,7 eurot. Pool summast kusjuures on mandlid..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi saab asja odavamaks ajada ja tegu pole ka kampaanihindadega.Ma söön seda, mida armastan – see on enesesse investeerimine. Pole vaja panna endale kunstküüsi, kunstjuukseid, kunstripsmeid jms jama, mida naised suure entusiasmiga harrastavad – nende kõigi hooldus kokku on kallim kui minu toidule kulutatav summa. Korralikult toitudes on endal ilusad terved küüned, ripsmed ja juuksed, mis on põhiline, nad on enda omad.. Investeeringutel on vahe.. Minu keha on minu tempel.
Märkate kindlasti, et minu süsivesikud pole nii kõrged, kui soovitatud netiavarustes ja õpikutes. Põhjus on lihtne – naiste organism omastab rasvu paremini kui süsivesikuid. Muidugi söön nädalas vähemalt korra ka lõhe, vahetan riisi täisterapasta või tatraga, toorsalatid on erinevad jne. Korra nädalas luban endale ka midagi muud, mis plaan ette ei näe. Toitumisega saab alati mängida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidu kaasa võtmisega või kuskil söömisega pole mul kunagi probleeme olnud. Isegi enne selle spordialaga tegelemist võtsin juba gümnaasiumis enda toitu karpidega kaasa, sest pakutav polnud minu jaoks sobilik. Nii minu gümnaasiumis (Pr Lütseum) kui ka praeguses koolis (Tervishoiu kõrgkool) on olemas mikrouun, kus saab enda toitu soojaks lasta. Mõlemas koolis on päris palju neid, kes oma toitu kaasa võtavad. Tervishoiu kõrgkoolis on järjekorrad nii pikad, et pausil olles on mul ammu enne söödud, kui teised alles oma toiduga lauda jõuavad. See on kindlasti toidu kaasavõtmise eelis. Toidu üle kõrgkoolis nuriseda ei saa, mõni praad oleks ka minu vajadustele täiesti sobiv.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidu panen tavaliselt kahe päeva kaupa kokku. Kõige alumises on minu lõuna, keskmises kohupiim ja ülemises on sheik. Sheikeris on mul tavaliselt aminohapped, sest joon neid trenni ajal. Väikesest karbist lükkan siis pärast valku ja süsivesikud sinna samasse sheikerisse sisse, kahte sheikerit kaasas vedada ei viitsi.
Oma hiigelpostituse lõppu näitan teile lisandid mida kasutan igapäevaselt – FAST Hera 80, FAST Dextro, FAST Omega3, FAST Joint +, Olimp Vitamiinid & mineraalained, Olimp BCAA, Echinaforte punase päevakübara tinktuur või tabletid (soovitan soojalt, hoiab haigused eemal).
Mida lisaks soovitan – FAST Protein Block (tegin sellest endale sooja ”kakaod”, suurepärane ka keefiriga vahepalaks), Fast Workout Shock (kasutan üldiselt dieedil olles, enne AF võistlus või kui tõesti tunnen, et olen super väss, minu puhul mõjub juba 15g 15 minutiga),
Kui on küsimusi või näete mu super exceli tabelis midagi imelikku, siis andke tuld.
lkv
MemberSaadaval on Robocopis ka paljude lemmiku
FAST Luxus batoonide uued maitsed – lisaks tavalisele metspähkli–karamelli maitsele veel piparmündi–šokolaadi ja apelsini–šokolaadi maitse.
FitShop Robocop
Telliskivi 51, Tallinn
Leia meid Tallinna kaardilt:
E-N 8.30-18.00
R 8.30-17.30
veebruar 6, 2012 at 8:13 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #224613lkv
MemberSelles suhtes, et need võistluste ennustused on sinu jaoks ehk liiga tagasihoidlik väljakutse. Ma ostan äkki lotopileteid sinu juhendamisel ja kui väga hästi peaks minema, siis toetan sinu treeninguid vastavalt võimalustele

Imre, Teil Tartu poistel on ju oma selgeltnägija Aleksei olemas, mis sa siin meie oma piidled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii tasapisi hakakb siis videoklippe ka tulema: Liisu lai selg soojenduseks….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu näha siis meelitustega Ott kitsi ei ole. Kujutan juba ette, kuidas sajad neiud jõusaali tormavad, et metssea trapetsit saada!!!
veebruar 5, 2012 at 7:28 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #225844lkv
MemberRohkem materjali pole?
Muidu on kõik ilus, aga Koit Toomel on surumisel nägu suht viril.
Operaator Ott tootis videosid nagu Vändrast saelaudu, nii et kannatust..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2012 at 8:37 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #226571lkv
MemberHomme siis Reval Spordis meie esimene ühistreening 17.00-20.00.
Olen ka ise kohal ning plaani järgi teen selga – püramiidi.
Kirjutan teile varsti täpsemalt ka enda toitumisest ning lisanditest, mida tarbin.
lkv
MemberKindlasti uudistage FitShopi, sellised tootetutvustused ilmuvad peagi kõigile toodetele – ikka selleks, et Teil lihtsam oleks ja arusaadavam oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alustuseks teile vaatamiseks siis populaarne Amino Rush!
lkv
MemberLiisu avatud oleme täna ikka 18 – ni….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah.. ma miskipärast arvasin, et täna on reede
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et kella kuueni ootan kõiki!!lkv
MemberPäris armsad särgid. Ühe sellise võtaks ligi küll. Ja veel ülinormaalse hinnaga.
Krissu, ootan Sind poodi..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida uut, põnevat?
Müügile on saabunud uued LoCarb Dietmix batoonid.Väga maitsvad, minule meeldis kõige rohkem pähkli maitse.

uued maitsed apelsini-šokolaadi, pähkli-šokolaadi, mint-šokolaad
28 grammis ainult 90 kcal
proteiini 11g
süsivesikuid 6,4 g
rasva 2g
Avatud oleme täna 8.30-18.00
lkv
Memberlkv
MemberUjumist mina küll kergeks treeninguks ei nimetaks.. Kaloreid kulutad kindlasti rohkem kui jõusaalitrenniga, töötab ju väga suur hulk lihaseid, mis vajavad taastumist. Ise ujumisega tegelenuna tean, milline hundinälg on pärast trenni. Tol ajal ei osanud veel toidulisandeid kasutada ning pärast trenni oli trennikaaslastega kohustuslik toidupoe külastus, kus sai siis igast mõttetut kraami ostetud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd on aga hea tõdeda, et ujujad on teadlikumaks saanud ning hakanud kasutama aminohappeid trenni ajal ja taastussheike pärast trenni. Näiteks Kardo Ploomipuu külastab väga tihti FitShope.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad kaalu tõsta, siis FitShopist võid selliseid tooteid vaadata. Pulbri paned sheikerisse valmis ja pärast trenni lisad vee juurde. Võid ka muidugi varem sheigi valmis teha, midagi sellega ei juhtu.
jaanuar 30, 2012 at 12:05 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #235932lkv
MemberPäris paljud on minult küsinud, kas teen ka kevadhooaja kaasa. Nüüd olen asjad enda jaoks läbi mõelnud ning Otiga ka läbi arutanud, jätan kevade vahele ning võistlen sügis 2012. Plaanis on nii bodyfitness kui ka athletic fitness.
Algselt soovisin võistelda kevadel ning teha vorm ka juuniorite euroopakateks, kuid erinevatel asjaoludel (juuniorite ülempiiri tõstmine, võistluse varem toimumine jne) otsustasin veel oma suurvõistluste debüüdiga oodata ning uuesti dieeditamise asemel lihast kasvatada.
See muidugi ei tähenda, et mul hetkel puhkus oleks, trennis käin hoolega, sest plaanid on ikkagi suured ja eesmärgid paigas. Seda perioodi, kus ma saan lihast kasvatada, tahan kasutada ära maksimaalselt, sest eesmärk on ju ikkagi iga kord uuesti lavale minnes omada kõvasti paremat vormi eelmisest.
Plaan on teha ära ka kulturismi- ja fitnessitreeneri I astme paberid, sest anatoomia on värskelt koolis õpitud ning lisateadmised ei jookse kunagi mööda külgi maha…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused