lkv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2012 at 12:29 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #205716
lkv
MemberÜhesõnaga vaatan, et kokkuvõttes olen soovitanud lihtsalt rida erinevaid poliitikuid. Valimisteni on veel muidugi ca 1,5.a. aega aga äkki mõni on juba nõus varem ka tulema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberMüügil on erinevad valgupulbrid – neid ei pea alati segama joogiks, võid lisada näiteks pudru sisse. Võid proovida ka segada keefiriga, siis tundub see valgujook nagu jogurt.
On ka olemas erinevaid valgubatoone.
Tule endale sobivasse FitShopi ning leiame Sulle parima lahenduse, kindlasti saame ka midagi proovimiseks anda.
lkv
Memberlkv
MemberTäna saab degusteerida maasikamaitselist Gain Bolicut!
Saadaval on ka KOOLIKOMBO, mis sisaldab Olimpi Gain bolicut ja Vitamiine&Mineraalaineid.
Täna ootan Teid 17.30-ni!
veebruar 16, 2012 at 10:11 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #206510lkv
MemberMa plaanin ka kohale tulla, nii et Lõuna-Eesti vägilased pange vaim ja vorm valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberMinu meelest ongi kõige suurem probleem sagedasti söömise juures see, et sellest saab kinnisidee, söömine muutub prioriteediks ja seda mitte tervislikkuse aspektist vaid sellest, et sinna kulub kõige rohkem aega.
Söömine saab kinnisideeks, kui sa selle kinnisideeks endale muudad, mida paraku Sina oled kunagi endale teinud. Koomiline ja pisut kurb ei ole mitte see, kui inimene kell kolm oma lõunat sööb (äkki see kulturist, kellest kirjutasid teises artiklis, oli võistlusdieedil), sest ta on sellega harjunud, vaid pigem see, et Sina selle üle muigad, sest Sulle selline stiil ei sobinud.
Söömisele ja selle ette valmistamisele ei kulu metsikult aega, kui seda teha teadlikult. Sulle ilmselt ei jõudnud see vilumus kohale, sest keerasid asja üle võlli.
Vahet ei ole, kas sa sööd kaks 15 minutilist einet või ühe 30 minutilise eine, ajakulu on ju sama!!
Mitte, et ma sind maha teeks, lugesin ka sinu poolt vastuväited, st. saad aru, et osadele sobib tihemalt söömine jne.
Hindan su entusiasmi ja kirjutamissoovi, aga su artiklid on kahjuks kõik liiga subjektiivsed. Edu sulle oma tõe otsingul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! muutsin veidi su teema pealkirja.
lkv
MemberVõtabki kergelt värisema, kui korralikult enne kükke teed. Vahel on ju paus ainult üks lugu.
lkv
MemberMida minu silmad näevad, Mikk ja kook..
MemberKallid sõbrad, ilusat päeva Teile!
Tule ja aitan leida Sulle või Su sõbrale midagi meeldivat FitShopist.
Vaata, milleks on mõeldud FASTi Protein Block ning kuidas kasutada
Täna saavad kõik ostjad kaasa ka üllatuse, nii et tasub tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FitShop Robocop
Telliskivi 51, Tallinn
Leia meid Tallinna kaardilt:
E-N 8.30-18.00
R 8.30-17.30
veebruar 13, 2012 at 9:41 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #213043lkv
MemberKui suuri raskusi ise Bodypumpis kasutasid?
Kangil kokku oli siis soojendusel 10kg, kükk 20kg, rind 10kg, selg 10kg, bic tric õlg väljaaste kükk jätsin 5kg kõigile. Kuna polnud kavaga tuttav ja tahtsin pigem nautida, siis ei hakanud ka lammutama seal raskustega.
Vanasti oli mu max, milleni jõudsin – soojendus 10kg, kükk 20kg, rind 7,5kg , selg 15kg, väljaaste 5 kg ketastega, õlg 7,5kg , bic 5kg, tric 7,5kg. Sellest hetkest tuligi mingi hetk seisak, et enam juurde ei saanud panna ja tekkis tüdimus. Oma põhjus oli kindlasti ka toitumisel. Kulutasin kõvasti rohkem, kui sisse sõin. Trenni tegin vahel combat+pump+ 1-2 km ujumist otsa.
MemberArcticul endal peaksid ka rattariided müügis olema.. vähemalt Tallinna omas on küll olemas.
lkv
MemberVeebruari loosimine!
veebruar 13, 2012 at 7:31 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #213371lkv
MemberTäna oli siis see päev, kus täitsin oma lubaduse ja käisin kursaõega bodypumbis!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Viimati käisin seal hea 1,5 aastat tagasi. Minu jaoks ei andnud kahjuks pump enam sellist emotsiooni nagu kunagi ammu. Mõned asjad ikka ei muutu – naised, kes lahmavad liiga palju peale ja siis olematu tehnikaga vehklevad. Mul hakkas vaatamisest valus, aga eks see ole Revali suure saali üks miinus – nii palju rahvast, et treener ei jõua kõiki jälgida. Kava ei tundunud eriti raske võrreldes vanematega, mida teinud olen. Eriti lahjaks jäi õlg, tavaliselt olid õlalood ikka sellised, et pärast ei saanud särki seljast kätte.. Pump on huvitav vaheldus kindlasti, aga eelistan ikka üksi raua vahel möllata ilma kellegi dikteerimiseta. 
Homme puhkan ja kolmapäevast alustan siis pikkade seeriatega tsüklit (kordused 12-15). Jaotus on mul selg; rind, tric; jalg; õlg, bic.
Asjakohane pilt Teile homseks!
veebruar 12, 2012 at 9:48 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #215311lkv
MemberOlegi piltide tagataustal võib täheldada, et iga hetkega tuli naissoost pealtvaatajaid juurde, hea, et ta pikemat trenni ei teinud, muidu poleks toidulisagi poest saanud osta, sest kõik müüjad Olegi (kava) vaatamas:D
Need neiud on meie bikini fitnessistid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberTäna olin siis Tallinnas terjerite erinäitusel koos oma hoolealusega ja üllatus-üllatus, keda me seal nägime- staaratleet Marek Morozovit!
Ega siis edevus ei saa endaga piirduda..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused