lkv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 23, 2012 at 9:20 e.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #130279
lkv
Memberlkv
Memberlkv
MemberFitShop Robocopis jälle saadaval Vitabalans tooted – Sport Balans, Sport Creatine, Sport Recovery, Sport Protein.

FitShop Robocop
Telliskivi 51, Tallinn
Leia meid Tallinna kaardilt:
E-N 8.30-18.00
R 8.30-17.30
aprill 22, 2012 at 6:21 p.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #130824lkv
MemberOotusärevus enne athleticut – kes soojendab, kes õlitab, kes ei oska enam mitte midagi teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hea oli vaadata noori ja juunioreid – loodetavasti nende read ei hõrene sügiseks. vaid pigem täiustuvad. Naised olid tublid – minu BF lemmik oli Triin, kes seekord suutis kogu laval oleku aja esineda. Esimesel kordadel kipub see tihti ununema..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk sügisel on kohad juba teisiti, Esta ja Triinu vahe oli ju kõigest 1 punkt. Selle ala juures närvikõditav ongi see, et kui sa teistest kõvasti üle ei ole, siis ei või kunagi teada, mis tulemus tuleb. Näiteks Monikal seekord 5. koht, sügisel aga kaotas 1 punktiga Estale.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberAthletic Fitness ootab Sind, Imre!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberMartin placed 3rd at AF tall class – congrats!
The webcast from the finals has started – http://www.treningsforum.no/?mode=live
aprill 20, 2012 at 6:35 p.l. in reply to: Athletic Fitness – sport of strength, endurance and body quality. #133760lkv
Memberaprill 20, 2012 at 6:10 p.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #133812lkv
MemberFitShop eripakkumised Eesti karikavõistlustel
Kui kõht läheb tühjaks:
Batoonid
hinnaga vaid
1€
Batoon
saadaval hinnaga
2€
Eripakkumine:
Revitalisatsioon ehk kuidas elada saja-aastaseks erihinnaga vaid 13€
Toimub raamatu “Üldtreeningu anatoomia” esmaesitlus!
lkv
MemberTäna olen FitShop Spartas Monikat asendamas mina. Monikat võite näha juba homme
Eesti Karikavõistlustel võistlemas. Kellel veel piletit ei ole, siis õige hetk sammud Piletilevi poole seada.

Mina, kes ma ei võistle, olen Teid täna nõustamas kella kaheksani! Homme on Sparta pood suletud, nii et kohtume täna.
aprill 20, 2012 at 8:03 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #134362lkv
MemberMiks mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkad veel pelmentsikuid sööma pilte nähes..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marko on muidugi super vormis ja usun, et Kirbul jääb müts söömata..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juba LELKV oli hästi noortes näha, kes korralikult kükib!!aprill 19, 2012 at 9:44 p.l. in reply to: Läti lahtised meistrivõistlused 2012 – galerii, videod, kokkuvõte, kommentaarid etc. #134754lkv
MemberPanen siia veel Julia ja Tatjana T-walkid, muu laadis herr Kirp juba ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2012 at 9:05 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #136994lkv
MemberMõned pildid Kristina arengust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.kristinakorolyak.com
2008 vs 2012
lkv
Member
Ootan Teid FitShop Robocopi, et leida Teile parim lahendus kaalulangetuseks, massi tõstmiseks, taastumiseks..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saadaval on jälle üks meie populaarseim kreatiin – Olimp Creatine Magna Power.

Magneesium kreatiin-kelaat kapslitena
- Ei vaja lisasüsivesikuid: suurepärane imendumine
- Vähem kreatiniiniks konverteerumist: rohkem aktiivset kreatiini
- Varustab magneesiumiga tõhusamaks ATP sünteesiks ja hüdrolüüsiks
Kindlasti soovitan kasutada ära ka soodne pakkumine Cherry.ee keskkonnas – Eesti Karikavõisluste pilet -40% soodsamalt! Tule võistlusi vaatama ning saa endale korralik motivatsioonisüst!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FitShop Robocop
Telliskivi 51, Tallinn
Leia meid Tallinna kaardilt:
E-N 8.30-18.00
R 8.30-17.30
aprill 18, 2012 at 6:33 e.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #290810aprill 17, 2012 at 6:56 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #124950lkv
Member -
AutorPostitused