lissy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lissy
Memberehheee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noo minu peas ei ole kinni midagi, kui julgeks siis paneks pildi ja näete isegi kui jube on aga ei hakka hirmutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minul see probleem ka,et on palju väljaveninud nahka aga selle vastu vist ei aita midagi
“> Aga Archangel tänan soovituse eest, proovin ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lissy
MemberMinu päev algab 7-9 vahel hommikul, kuidas kunagi. Kui ärkan varem siis tuleb üldjuhul 4 toidukorda päevas. Peaks hakkama üles kirjutama mis kell ja mida ma söön siis parem ülevaade oma toitumisest. Aga vb on keegi targem ja oskab öelda mis toiduained peaksin vältima, kui soovin just kõhuümbermõõtu vähendada? Hetkel on küll tunne,et ükskõik mida ka ei sööks on see kõht ikka punnis. Nii kurvaks juba ajab ning piinlik kah
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lissy
MemberSuured tänud vastamast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kas keegi toitumis teemal oskab ka nõu anda? Põhiliselt ma olen endale sisseseadnud 3-4 toidukorda päevas ja portsjonid ei ole suured (muidu sõin 2-3 korda päevas ja suured portsjonid nii,et ägisesin pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ka õhtul näksimine oli mu lemmik).lissy
MemberEnne söömist/joomist on ka kõht natuke punnis(ehk kõht on ees, võiks öelda,et pekine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) aga pärast seda on ikka märgatavalt suurem punn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lissy
MemberArchangeli postitusest võib ju lugeda, et järelikult on kõhulihased nõrgad, tuleb neid treenida.
Olen nõus aga olen võhik trenni alal, mis treeninguid tuleks siis teha??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lissy
MemberOlen teemaalgataja Liis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahtisn vastada,et trenni ei tee, kuigi hularõngas mind ootab. Mida ültse võiks teha,et saaks oma kõhu väiksemaks?Mis trenn?Milline peaks olema toitumine? Kaalust alla ei soovi võtta kuna olen niigi peenike, ainult punn kõhust tahan lahti saada! -
AutorPostitused