liss79
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
liss79
MemberNeed jäta, ülejäänud muuda ära
“>
Toitumine on ausalt öeldes katastroof kuubis. Vajad abi, ära pelga seda küsida siinsetelt spetsialistidelt! Nad teevad imesid
liss79
Memberok thnx !!! kõigile. Eks ma siis kirjutan kuidas edasi läheb .
liss79
MemberNiie et kui mu päevane tarbimine peab olema 2500 kcal, et siis sööma pean vähemalt 1500 ….seda on hea teada !!! Aitäh
Aga kas ma võin jätta siis ühe kokteili endale päevas … ???
Tuleb välja et mul on tõsine probleem, ja ma isegi ei teadnud seda
liss79
MemberSinu söömine tundub hetkel olema katastroof. Mis kokteilid? Need pole söök. Õige toitumisega võtad kenasti alla ilma mingite imejookideta.Tahad kaotada ühes kuus kümme kilo.
“> …….Igasugune kriitika on teretulnud …peaasi et tuleb ka häid soovitusi. Võtke mind enda tiiva alla
liss79
Membermina soovitaks hakkata lugema kaloreid. See tähendab pane kirja kõik mis sa sööd ka väljas pool antud praadi ja mis on antud praes. Süües ühe prae ainult päevas ning juues piisavalt palju suhkruga kohvi ja koolat on võimalik võta päris korralikult juurde.Magusapatust kirjutasin,rohkem seda ei tarbigi. Aga äkki tarbin liiga vähe kaloreid päevas ? Sest kcal.ee ütles et päevanorm on mul 2500kcal ja miinimum 1200kcal !
liss79
MemberHoiab ära öist katabolismi. Lihtinimese keeli siis takistab öösel organismil nälgida ning lihaseid lõhkuda.Nii et kui mina tahan kaalust alla võtta, siis kuidas oleks parem …kas juua õhtul ka üks proteiinikokteil, või parem mitte. Olen praegu väga suur
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=32227 , sealt saab minu probleemist parema ülevaateliss79
MemberOlen üpris võhik kehakultuuri alal,siit ka küsimus: milleks on head või vajalikud öised valgud ????
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)