Skip to main content

linkin

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Soovitage jõusaali Tartus… #119742
    linkin
    Member

on küll lahti ja 1 korra olen käinud 2 nädalat tagasi vist. Väga korralik tõstesaal, palju varustust, kuid ainuke jama, et töötab kella 20-ni.

Lähen käin sealt homme läbi, uurin asja(on pühapäeval lahti?).

in reply to: Soovitage jõusaali Tartus… #119704
    linkin
    Member

Kui muud üle ei jää, siis ma valin Avancia või ülikooli jõusaali vahel(lähen kasvõi kell 21.00 sinna). Avancia tundub muide jube kallis. Arenas sain ma 350 kuu(õpilase soodustus), muidu miski 550.

in reply to: Soovitage jõusaali Tartus… #119693
    linkin
    Member

Sa mõtlesid arenat?- Ära seal käi. Vähe varustust ja ruumi. Ise soovitan MV-d.

Arenas on nüüd väga palju masinaid…

MV kodukat külastasin, aga jama on jälle see, et ma jõuaks töölt bussiga sinna mingi enne nelja ja mis ma nii kaua teen? Mul kõik toidukorrad läbi mõeldud päeva peale jne…

in reply to: Treenimine ilma jõusaalita #117440
    linkin
    Member

Järgmine nädal lähen ma uuesti jõusaali, vahepeal oli 3 nädalat paus. See nädal aga olen kodus veidi teinud.

Oleks välja pakkuda üks selja harjutus. Võtsin 20 liitrise sangadega tünni, panin kive täis. Kaalusin ära, oli 40kg, Panin veel 15kg hantli peale sinna. Võtsin sangadest kinni ja hakkasin vastu kõhtu tõstma seda. See peaks olema samaväärne sellele kangiga tõmmetele.

in reply to: Pärm? #117439
    linkin
    Member

Aga kas kasulikum on süüa tavalist pärmi või siis kuivpärmi ja seda veega segada? Ja kui tihti? 1x päevas pool pakki näiteks?

in reply to: Pärm? #117305
    linkin
    Member

Ellu jäin. Krooksusin 2 tundi pärmilõhnalist gaasi välja. :ph34r:

in reply to: Triitseps #109284
    linkin
    Member

Ploki allasurumine althaardega mõjubki triitsepsi alaosale. Seda oli kohe trenni ajal tunda. Samuti hantli sirutus selja taha.

in reply to: Hack-kükk või kang turjal täiskükk? #109282
    linkin
    Member

Oleks küsimusi täisküki ja jalapressi kohta, kui seda teha maksimaalse amplituudiga.

Millised erinevused on lihaste töös võrreldes pool -ja täiskükki. Sama lugu jalapressiga.

Täna tegin täiskükki ja jalapressi. Mõlemal juhul lasen nii madalale kui vähegi annab minna. Tunnetasin, et töös on kõvasti rohkem lihaseid kui väikese amplituudiga tehes. Kuid millised lihased siis täpsemalt juurde tulevad?

Raskustest siis niipalju, et täiskükki teen 50kg-ga(Smithil). Jalapressi peale ladusin 80kg, lõpus tegin mõned seeriad 105-ga. Raskused on väikesed, kuna teen maksimaalse amplituudiga nagu eelpool ütlesin juba. Ma arvan, et ei ole mõtet 200kg peale laduda ja siis pressi nõksutada 15-20cm amplituudiga. Minu raskused ei tohiks ju maksimaalse amplituudi juures veel liigestele liiga koormavad olla?

in reply to: Kreatiin #108853
    linkin
    Member

Ei hakka eraldi teemat postitama, ehk mõni loeb seda siit.

Et on ka mingit vahet nendel proteiinidel ?

See proteiin on väga odav ja sisaldab 100g korda 85g valku mis on minu arust väga hea.

BASIC Protein 90 1000g(140.-)

Ja kas keegi oskad ka öelda mis on KAHJULIKUD asjad kreatiini või valkude juures? Et äkki on küll mõni odav ja hea aga sisaldab liialt kahjulikke asju.

Odav on see valk tõesti. Odav on ta arvatavasti selle tõttu, et seal on 10 erinevat valku koos(ja mitte just kõige väärtuslikumad). Aga selle hinna eest tasub see valk end täitsa ära ma arvan. Ise kasutan hetkel Whey 8100 81% vadakuvalku(Powermanist). 900g/200EEEK.

in reply to: kaal ja pikkus… #108599
    linkin
    Member

Ise olen 180cm pikk ja kaalun 78kg, vanust 16a.

Kas te võtate ikka hommikuse kaalu kui ärkate? See oleks õige, sest õhtul oled sööki/jooki täis. Näiteks ise kaalun õhtul 80-81kg.

in reply to: Toidulisandite tarbimine #106677
    linkin
    Member

Kas mõjutab midagi, millises vee koguses kreatiin lahustada? Ise teen seda suures kruusis, u 250ml. Või peab ikka pool liitrit olema 5g kohta?

in reply to: Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu #106004
    linkin
    Member

Lisavalku tarbin ainult enne ja peale trenni, trenni teen nädalas 3 korda. Muidu söön kodujuustu, kohupiima, liha – igasugust kodutoitu. Ja söön 4-5 korda päevas.

Tahaks just teada, kas sojavalk on halvem kui vadakuvalk.

in reply to: Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu #105996
    linkin
    Member

Kumba siis eelistada ja miks?

Esimese kuuri tegin ma Tai Kane Protein No1-ga. Nüüd kasutan Biolab Megaprotein Champion 8-t(sojavalguisolaat + munaalbumiin).

See hakkab otsa korrale saama ja kavatsen uue paki osta. Mida siis osta? Väga kallis ei tohiks olla.

in reply to: Abi ja nõuandeid treeningu kohta #105793
    linkin
    Member

Kui biitsepsit teha hantlitega, kas siis algstaadiumis peaks rusika peopesa või pöial olema ette suunatud. Osad teevad nii, et pöial ette suunatud ja alles lõpus keeravad kätt nii, et hantli otsad jäävad sinust vasakule ja paremale. Nii on aga minu meelest palju lihtsam ja teen ikka nii, et peopesa ettepoole. Kuidas siis õleks õige teha? Peaksin äkki ise ka seda “lihtsamat moodust kasutama”?

Ja veel tahaks teada, mis on scottpingi eelis.

in reply to: Toiduõli? #105232
    linkin
    Member

Ei ole see nii vastik midagi, kui kohe vett peale rüübata.

Aga mille poolest on linaseemneõli parem kui rapsiõli või oliiviõli näiteks?

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)