LiliaA
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LiliaA
MemberTartust kahjuks Fitshopi poode ei leia. Smartpostiga saad tasuta omale kauba tellida ka veebipoest http://fitshop.fitness.ee
LiliaA
MemberKas see on juust või?
LiliaA
MemberMeie enda lehel olemas selline tore asi nagu kaloriarvuti: http://www.fitness.ee/kaloriarvuti
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Toiduaine lase töötlemata kujul kaalult läbi ning süsteem teeb kõik arvutused sinu eest ära.
Mina ise ning väga paljud kasutavad igapäevaselt myfitnesspal`i, kus saab oma hommiku/lõuna/õhtusöögid ja vahepalad kõik lihtsalt ja mugavalt kokku arvutada.
Töötlemata kujul sinu kana ja riis annab sulle ntks 363 kcal.
LiliaA
MemberKusjuures olingi eile poes kahevahel, kumba võtta.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Täna siis proovime südamed ära. LiliaA
MemberLeidsin ka täna õhtul poes kolades ühe väga ebatavalise toote mis mulle maalapsele väga huvi pakkus. Kuna ma lapsest saadik tulihingeline maksa, seasabade/sõrgade, keele, krõmpskontide jms fänn olen olnud siis lendas see toode minu ostukorvi. Rimis oli see 500g pakk hinnaga 1,29€.

Numbreid vaadates sobis see kui rusikas silmaauku ja maitses minu jaoks isiklikult väga hästi! Maitsestasin küüslaugu-ürdi segu ning pipraga, liha ise on mõnus krõmpsuv. Ei jõua juba homset lõunat ära oodata, et uuesti süüa saaks.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
november 14, 2015 at 10:09 e.l. in reply to: IFBB world fitness championships 2015 – Õnnelikult kodus #383770LiliaA
MemberPöidlad pihus ja edu kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiliaA
MemberBikiini absoluutkategooria
1. Reet Reimets
2. Agne Kiviselg
3. Jekaterina Remets
Naised bodyfitness
1. Tatyana Pudovkina
2. Anastasija Poznjak
3. Gea Taalvelt
Juuniorid mehed kulturism -75kg
1. Tanel Tamme
2. Sven Parveots
3. Sten Richard Oskar
Mehed rannafitness -178cm
1. Kert Kaljula
2. Kristjan Sõrg
3. Marko Sildoja
Mehed rannafitness +178cm
1. Mardo Loorberg
2. Kaspar Tõnisson
3. Kuido Jõgisalu
Mehed klassikaline kulturism
1. Tanel Tamme
2. Imre Vähi
3. Oleg Anissimov
LiliaA
MemberSinu kaugushüpet oli tõesti raske üle trumbata.
Sinu omaga ei anna muidugi võrrelda..
Good old times…eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiliaA
MemberMa kiidaks omalt poolt Karlost, kes vaatamata oma noorele eale on väga tubli ja tugev poiss! Ja no muidugi tegi kaugushüppes mulle silmad ette ..

LiliaA
MemberTõnismäe Reaalkooli taga saab ka midagi teha ja Kalevi staadioni juures pargis.
LiliaA
Member