lili
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lili
MemberSegane kava. Seda ka harjutuste kirjelduse osas (nt. rinnalihase painutus).
lili
Member45 kraadi
lili
MemberDeicide, Napalm Death, Sepultura, Iron Maiden jne.
lili
Memberootototototot, see ei saa õige olla……Väidate et käe ümbermõõt on ~1 meeter ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hahahaaa…head nalja teete, mehed. Parim on see, et tõsimeeli läheb arutamiseks….

lili
MemberEga polegi üheseid kriteeriume. Kui tekib see eriline energeetiline side, kui on olemas see tajutav “miski” siis ongi ideaalne. Mingiks ajaks. Arusaamised, inimesed jm. on ju pidevas muutumises.
Täiuslikke pole. Ikka tuleb milllegagi leppida. Või veab, et olemasolevad puudused pole sinu jaoks märgatavad-olulised.
lili
Member2-3 g kehakaalu kg kohta
lili
MemberKinnitades nn. meelekohtadele suurendab uskumatult ajutegevust. Ja see pole veel kõik…
lili
MemberKas välistad ületreeningu ?
lili
MemberMiks segaduses?
lili
MemberMiks sa ei taha jõusaalitrenni teha ?
lili
MemberKui menüüs on ära märgitud 100 g lahjat maitsestamatta kohupiima, siis igaloogika järgi võib sinna ju näiteks, värskeid Mustsõstraid sisse panna ? Või siis mingi lusikatäis moosi, kuna paljalt see näost sisse ajada on….nojah teate isegi.Ning kas tatrale millele peale olen maitsestamatta jogurtit pannud, kas sinna võib näiteks puhast pipart peale panna ? Seda tean et sool on Väga paha paha. Kuid puhas pipar peaks ju ok olema ? Nagu maitseks, et toit inimlikuma maitsega oleks ?
Ma küsiksin M.Kalmuse käest kuid ma ei taha teda enam tülitada, piisavalt talle pinda käinud juba.
Värsked mustsõstrad võivad olla, moosi asemel mett ehk. Pipar ei sega.
Võid M. Kalmuselt küsida ka julgesti….
lili
MemberKui sul on tugev tahtejõud saad sa aastaga hakkama.
Tahtejõudu sulle!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lili
MemberNo kõrreks, vat see oli hea nali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ja kõrreks, aina paremaks läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eks ma ostan täna Marekilt selle toitumis&treening kava ära.
Keegi äkki tahab midagi juurde lisada ? Soovitusi ?
Kui palju kulutab hüppenööriga hüppamine kaloreid ?
Hea soovitus:
järgi hoolega neid näpunäiteid, mis M. Kalmuselt saad ja imetle peeglist paranevat vormi.
lili
MemberSiin nüüd vajagi täpsemalt süveneda milline on hetkel su kehaline aktiivsus päevas, mitu korda nädalas treenid, kui sagedasti ja mida sööd jms. Kui su eesmärk on säilitada lihasmass samal ajal kehakaalu langetades, on vaja jõu- ja vastupidavustreeningute vahekord kenasti paika saada. Ja toitumine. Usu, et kergeim tee selleks on treening- ja toitumiskava koostamine.
lili
MemberOleks vaja abi, on vaja vähemalt 20 kg alla võtta, kas siin leidub spetsialiste kes oskaksid aidata sellesuhtes ?Näiteks joosta päevas kui palju, kuidas süüa, mida süüa, palju süüa jne jne, oleksin väga tänulik kui keegi aitaks mind.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaalun 94 Kg
Ja oleksin ka tänulik selle eest kui keegi mu posti ära ei kustutaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jooksma ära küll esialgu mine, vigastuste oht. Jalgratas, murdmaasuusatamine, vesivõimlemine, ujumine on sobivad näiteks. Asjalikku nõu annab toitumise ja treenimise osas hr. Kalmus. Kirjuta marek@avancia.ee
Jõudu eesmärgi saavutamisel!
AutorPostitused