Skip to main content

liivapaber

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Hommikupuder #288611
    liivapaber
    Member

Ma küll otsisin põgusalt foorumist selle kohta, kuid leidsin, et targem on teha eraldi teema. Nimelt, millised helbed on kõige paremad hommikusöögiks, kas tavalised (täistera)kaerahelbed või kiirkaerahelbed? Või hoopis mingid muud?

Õige vastuse ütlesid ise ära ja see on: hoopis midagi muud.

Kõige ideaalsem hommikuks on tatra ja hirsipuder. Nimelt seepärast et need on ainsad aluselised pudrud, need helbed mida nimetasid (kui ka pudrud nendest) on happelised

in reply to: Coca-Cola Zero ja Light #288609
    liivapaber
    Member

mis arvate coca cola zero joomisest toidukordade ajal!?!? sysikaid, rasvu, kaloreid ju null, olgugi et keemia, kuid minu arvates ei tohiks see kaalu ega rasvaga midagi teha

Coca Zero on täiesti kahjutu. Need on kogused mis võivad muutuda kahjulikuks. Zero on Cocadest ainuke soovitatav jook, tavalises (punases) on liiga palju suhkrut, ka Coca Lightis on sees suhkurut (ehki vähe ja hädapärast võib ka seda juua).

Mina isiklikult ei soovita ja ise ei joo söögikordade vahele praktiliselt midagi, nimelt sellepärast et vedelik lahjendab maomahlad ära ja lisab asjatut koormust maole. Kusjuures vedelikku juurde tarbides sööb inimene rohkem kui kuivalt, seega kui on soov kaalust alla võtta siis soovitav tund enne sööki ja kaks tundi peale sööki üldse mitte juua. Vahepeal kõvasti juua. Väga tõhus ja lihtne kaalulangetamise nipp

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)