Liiv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Liiv
MemberMul oli endal täpselt samamoodi. Lõpuks peale kuid arstide juures käimist oli diagnoos: äge roietevaheliste lihaste põletik. Algul polnud ka mul treeningute ajal valu, sest siis läheb see lihas soojaks ning ei tekita piina. Hiljem läks põletik aina suuremaks, et ka kirjutamine oli valus. Mulle kirjutati ühte sellist geeli mille nimi on “Hobusegeel”. Pidin ka suu kaudu ibumaxi neelama, sest see likvideerib põletikku. 2 nädalaga oli kõik ideaalne. Trenni muidugi ei tohi taastumise perioodil teha, muidu ei ole sellest määrimisest ja neelamisest kasu.hobusegeel on mul kodus olemas, hakkan peale määrima!
Liiv
MemberNüüd on selline asi et kui mingis kindlas asendis olla või punnitada siis lööb valu südame juurde, muidu ei ole mingit pistmist või sellist, ! valu on nagu lihase vms.
Liiv
MemberKas EKG tehti lamavas asendis? Mõni kord võivad südameprobleemid esineda ka ainult stressi/koormuse all, ehk tasub seda uurida lähemalt..tegin koormustesti spordiarsti juures.
Liiv
MemberMida see aeroobne trenn endast kujutab?korvpall, jooks
Liiv
MemberSoovitan kindlasti omega 3 kapsleid tarbida!Vitamiinidest tarbin, C-vitamiini, B-vitamiini ja Cardioace.
Liiv
MemberÜletrennist tekkinud stress? Proovi teha trennist nädal pausi. Kui ikka pole jaksu trenni minna, siis ei ole ka mõtet end sundida.Jaksu on ja tahan teha, aga lihtsalt väike valu kui trenni ei tee, treeningu ajal kõik korras, madalal pulsil on tunda südamepiirkonnas valu.
Arst on öelnud et süda korras, aga valutab, ja teen trenni ka edasi, äkki juhtub midagi tõsisemat?!?
Liiv
MemberTegelen 6korda nädalas spordiga. Nendest 4 päeva teen aeroobset trenni, 2 korda jõusaal. Jõusaalis on personaalne juhendaja . Treeningud on rasked ja koormavad.
Siis hakkasid jamad, Kuna olen kasvueas poiss 16a., 198cm pikk, hakkasid mul vererõhu probleemid, peale jõusaali hakkas, paha , vererõhk läks kõrgeks, siis käisin spordiarsti juures, tegin EKG, saadeti mind ka südamefilmile., kõik oli korras!.
Nüüd kui vererõhuga on korras, siis juba mitmendat nädalat tunnen ma vahetevahel et nagu südamepiirkonnas pistab või valutab natuke… (valu ei ole tugev).
Nüüd olen jätnud ära 1jõusaali treeningu ja seal mis alles on seal teen kergelt, liigesed jne.
Aeroobse treeningu olen alles jätnud, söömist olen parandanud. aga ei ole ikka valu ära kadunud.
Tunnen muret, äkki on midagi väga valesti!
-
AutorPostitused