LiisbetV
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LiisbetV
Memberstress võib siin ka faktor olla kui eksamid käsil.
võid proovida koostada oma eined nii: igas eines 1 peotäis süsivesikuid (kartul, riis, täisteraleib v sai, täisterapasta) 2 peotäit juurikaid ja 1 peopesa suurune proteiiniallikas (kala, kana, kalkun, munad jne)- meesterahva puhul viimast 2 peopesa suurust tk-i. Muidugi ekstra boosti aitab kui süsivesikuid tarbida ainult peale trenni ja natuke enne.
koore jätaks kohvist ära, samuti majoneesi ja hapukoore- leia paremaid alternatiive tervislike rasvade näol:)
Ja trenni koha pealt võid proovida selliseid HIITi variante nagu mul signature lingil, on aidanud märkimisväärselt paljudel inimestel kes platool (kaal seisab).
LiisbetV
MemberKui pikk Sa muidu oled? (kaloreid ei tundu küll palju olevat, ise olen 175 naisterahvas, trenni teen tõenäoliselt vähem ja kaloreid söön umbes sama palju nagu Sina)
Mina soovitaks söögikorrad kõik vähemalt paar tundi varasemaks tõmmata, hommikusöök peaks ikka ka olema, kui Sa just kell 11.30 ei ärka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasvade koha pealt soovitaks ka nats tervislikumaid variante- avokaado, pähklid, oliiviõli, kalaõlid.
LiisbetV
MemberLihased äkki?
Mul on see suht tavaline nähtus, et kui üle paari päeva trennis vahele jääb siis kaal hakkab kukkuma ja kui uuesti trenni hakkan tegema siis kaal tõuseb (vahepeal oli mitu nädalat pausi ja 5 kg läks, siis hakkasin uuesti trennitama ja tuli ka 5kg tagasi)
Mis mõõdud näitavad? Kas need on suuremaks läinud? Kui ei ole siis ei ole ju ka muret
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaal on ainult üks number
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiisbetV
Membersee tundub küll väga hea…peab hakkama mõtlema, mida alternatiiviks võiks kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> TYLiisbetV
Memberneid olen jah kõiki teinud aga tundub, et siiamaani mõjuvad need kõik rohkem kannile kui alaseljale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaliselt teen HIITi koduseid variante (bodyrock, zwow) seal harjutused suht kogu kehale aga tahaks mõnda head harjutust mis oleks rohkem lokaliseeritud just alaseljale.
Aga sellegipoolest aitäh Janika:)
LiisbetV
MemberVõid vabalt eesti rockerite kommuuni uudistama tulla;)
http://www.facebook.com/pages/HIIT-Eesti-Bodyrock-ZWOW-jm/219043254847631
-
AutorPostitused