LiisA-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LiisA-L
MemberMaitse ja hinna poolest soovitaksin Hera80 pulbrit, täpsemalt mustika maitselist.
Olen proovinud ka Whey3 pulbrit. Vaarika oma oli ülihea, enam seda müügis näinud pole. Mõju erinevust trennile ei tundnud.
LiisA-L
MemberLiisA-L
MemberVäga sisukas ja huvitav blogi!
Ära võta kommentaari südamesse, sa ju tõesti alles alustasid selle alaga ning suur töö on ära tehtud. Hoian sulle pöialt!
LiisA-L
MemberMina olen ennast ka tervislikust toidust paksuks söönud, pole üldse võimatu või müstiline
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Soovitan nutridatasse kirja panna, mis sööd. Mulle tundub samuti, et sinu menüüs suures osas ainult süsivesik.
Et odavalt söönuks saada, soovitan käia toidupoodides, kus igapäevaselt suur rahvamass läbi ei käi. Sellistest poodidest võib tihti 50% allahindlusega asju saada. Täna näiteks sain Selverist skumbria 1 euroga (2 toidukorda söön) ja pühapäeval Rimist 300 grammi delikatesshakkliha 90 sendiga (aga ok, sina liha ei söö).
Juurviljad on ka väga odavad ja neid saab üldjuhul palju süüa, sest kcal-e on vähe.
LiisA-L
MemberVäga hea eeskuju, sööd koolitoitu ja valmistad tervislikku toitu ka ise (nagu postitustest aru sain). Edu!
LiisA-L
MemberMinu lemmikud samuti juustuletist
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Light Eesti juust maitseb nagu tavalise rasvasisaldusega juust.
Light kitsepiima juust (rasva 12%), super maitsev asi, müüakse Prismades ja Selverites.
Sulatatud juust “Sõprus” – odav ja rasva ainult 9%, maitse hea.
LiisA-L
MemberKüsimus on kogustes ja inimese tahtejõus. On küllalt heas vormis inimesi, kes mahutavad oma päeva jäätise või šokolaadi, kuid kulutavad sealt saadud energia ka ära.
Kui siiski midagi välja tuua, siis toidud, kuhu on lisatud ainet nimega E621. Kuskilt lugesin, et kui laboris tahetakse rotti paksuks sööta, antakse seda ainet.
Mis “möllu” seal makaronides sees on? Selle toidu ainus viga on minu arvates, et see puhas süsivesik.
LiisA-L
MemberVäga kaunis! Mis toidulisandeid hetkel kasutad ka?
august 4, 2016 at 7:52 e.l. in reply to: Kas jälgida kcal või mitte?(ülesöömine, toitumishäired eelnevalt) #387696LiisA-L
MemberMul täpselt see probleem, et toitumine ja trenn on kinnisideed. Neid naisi on praegu tegelikult päris palju. Kindlasti ei ole minu mõtlemine enam selle koha pealt eluterve, kuid nii saavutasin oma elu parima vormi ja sain lahti ülesöömishoogudest.
Ma olen mõelnud, et kui tahaks sellisest elustiilist vabaneda, peaks leidma endale mõne teise hobi, mis mõtted toitumiselt ära ajaks..
Väikeste raskustega olen trenne teinud ja mõjub, kui seeriad on pikad, korduseid palju ning puhkepausid lühikesed..
LiisA-L
MemberVaata oma küsimustik üle, seal on nii palju kirjavigu.
LiisA-L
MemberNo minu kogemus on, et mida kallim riie ja tuntum bränd, seda mugavam selles trenni teha. Adidase ja Nike riided lasevad nahal hingata ning nendega saab nii suvel kui ka talvel siseruumides trenni tehtud. Samas kiirmoe kettide spordirõivaid ikka jalapäeval (kui kõige rohkem higistamist) selga ei pane.
LiisA-L
MemberOotaks isegi arvamusi selle artikli kohta. Mingid kaalu alandavad tabletid/joogid/pulbrid võivad tõesti kahtlase väärtusega olla ning needki kuuluvad ju toidulisandite alla. Tean ühte perekonda, kus pereisa suri maovähki ning lähedased kahtlustasid, et see võis olla mingist eritoidust, mida ta kaalulangetamise eesmärgil tarbima hakkas..
LiisA-L
MemberRauapuudus on levinud naistel. Sina peaksid vereproovi tegema minema. Synlabist saab võtta sellise paketi: https://minu.synlab.ee/toode/tervisesportlase-pakett/
LiisA-L
MemberKui väljas üldse ei sööks, kuluks veidi üle saja euro. Kapis on alati piim, lahja kohupiim, kanamunad.. Tavaliselt ka mingi väherasvane sink ja sepik/leib. Toidulisandeid iga kuu ei ostagi.
LiisA-L
Member9 minutes ago, Guest jansa ütles:Oii,siis ma panin ikka väga puuse.
Nüüd proovin siis nädalake 1260 kcal süüa ,vaatan mu kaal siis räägib.
Suured tänud ROtter!
Kuidas sa elad sellise kaloraažiga? Ma kaalun 50 kg, 168 pikk ja isegi 1400 kcal-iga pidi ära surema. Nii palju teed trenni ka veel. Tundub, et su keha on just meeletutest trennides ja toidu jälgimisest stressis ning seetõttu kaal ei lange.
9 minutes ago, Guest jansa ütles: -
AutorPostitused