Liinzu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Liinzu
MemberEnda kogemusest tean, et aeroobsega võib olla niimoodi, et poole aastaga ei tule ka erilisi muudatusi. Kõik on individuaalne.
Liinzu
MemberPäevane toitumissoovitus:
1.Valgud – 1 -2 g kehakaalu iga kilogrammi kohta ehk 20 – 30 % päevasest kalori kogusest.
Minu näite järgi sinul praegu 81g ehk 14,2% päevasest kalori kogusest.
2.Süsivesikud – 5 -6 g kehakaalu iga kilogrammi kohta ehk 50 – 60 % päevasest kalori kogusest.
Sinul 326g ehk 57,3%
3.Rasvad – kuni 0,8g kehakaalu iga kilogrammi kohta ehk 15 -20% päevasest kalori kogusest.
Sinul – 72g ehk 28,5%
Võttes aluseks et sinu kehakaal on 73,3 kg ja arvestades sinu kehalist koormust võiks jaotus välja näha selline:
Üldkaloraaz 2269kcal
Valgud – 125g ehk 22 %
Süsivesikud – 341g ehk 60 %
Rasvad – 45g ehk 18 %
Sinu(16/167/73) baasainevahetus (BAV) – 1570kcal
Tervislik energiahulk kehakaalu säilitamiseks – 2430 kcal
2430 – 2269= 161 kcal`ga oled juba miinus poolel. Leia veel 139 kcal ja saad 300 täis.
Jõudu!!!
aitäh ning häid jõule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Liinzu
MemberReval-Sport peaks avatud olema.
Liinzu
Memberaitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid mitme grammi võrra peaksin päevast valgukogust tõstma?november 26, 2011 at 9:47 e.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #294921Liinzu
MemberMa ei saa samuti pilte lahti.
Liinzu
MemberAitäh nightq. Rääkisin ka täna treeneriga, kes samuti mainis eripära aga käskis ka perearsti juures ära käia. Kahjuks on mu arst aga praegu puhkusel, niiet nii kaua kui ta tagasi tuleb, pean vähemalt üritama hoida alla 140 (nagu mul soovitatud on) pulssi, tähendagu see spinningus siis kasvõi ainult istumist ja aeglast väntamist. Ma tola muidugi ei küsinud mida ma BP tegema hakkan.
Liinzu
MemberJa ma just avastasin et ma polnud enda küsimuse postitamise ajal sisse loginudki.
Tegemist ainult nädal aega vana polari FT7 kellaga, mis peaks vägagi korralik kell olema. Sama asi oli koormustestilgi tegelt – Kui mu pulss jõudis sinna 80% piirini oli mul selline tunne et ma poleks nagu midagi teindki…. Ehk siis kas oleks mõtekas viia kell kohe kontrollimisele (millegipärast ma ei usu et kell katki on, sest normaalolekus näitab mul ta normaalset pulssi) või enne treeneriga arutama?
-
AutorPostitused