Liinu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Liinu
Memberkõik sõltub kas jood kohvi piima ja/või suhkruga
Liinu
Membermuretse brita filter… ära päris roostevett ikka joo!
mul ka kodus maal suht rauarikas vesi, katlakivi alati oranž
Liinu
Memberteen aega parajaks siin foorumis… varsti hakkab tänane viimane tantsutund
oktoober 13, 2008 at 6:54 e.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #168767Liinu
MemberAder sai väga hästi hakkama. Ja ma arvan, et ta areneb veelgi…
Isiklikult arvan, et ladina tantsudes on tal raskem kui standardis, aga palju tööd ja küll hakkama saab. igatahes on tal võimalus mind veel positiivselt üllatada! Tantsu kriitik nagu ma olen
Liinu
Memberkui nädal aega jogurti ja jäätise peal olla, siis järgmine nädal on tunduvalt kergem.. kuid väga head on ka hästi vedel kartulipuder (kuhu palju piima sisse pandud) ja muud püreestatud asjad. Mul elukaaslane püreestas isegi vorsti meeleheites, ise sõin paljalt merevaiku (Y)
Liinu
Memberma ei saa üldse aru, millest teil see verejooks tekib. teete midagi valesti?? mul oli verejooks ainult pärast opi ja kestis 6h. Hiljem ei tulnud tilkagi verd või midagi kahtlast sülje sees.
selle katuga on ikka asjad nii, et seda ise kiskuga ja vigastada pole mõtet( tahke toit, rögastamine, kuristamine jne). mõelge tavalise haava peale, kui te teda ei näpi, siis verd ei jookse. haava paranedes kukub fibriidkiht ise ära.
Liinu
Memberma ei arva küll, et pillid nii kole vastikud oleks… soovimatud lapsed on poole hullemad. ma siiski leian, et laps peab perre oodatud olema. ise olen ka hetkel selles suurepärases eas, et Eesti iivet tõsta. Kuigi ma pille ei kasuta, pole ma hetkel ka emotsionaalselt valmis last kasvatama. ja nagu juba eelnevalt mainitud on pillid ka muudeks otstarveteks kui raseduse ärahoidmine.
aga teemasse..
päevad ei ole seganud mul ühtki toimingut. tegelikult on liigutamine minu kehale sel perioodil just hea – liigutades ei tunne ma valusid, kodus diivanil aga piinleksin nende käes. kuigi jah, päevadega hakkan kiiremini ja kergemini higistama kui tavaliselt. loomulikult ei lähe ma mingeid raskusi tõstma vms.
Liinu
MemberKuna ise üliõpilane siis pean hakkama saama 2400.- eest kuus. Vaadates seda kui kalliks on läinud piimatooted.. hmm… seda enam, et ma tavalist piima juua ei saa enam
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, on minu igapäeva menüüs kindlasti jogurt ja ikka tahaks ka kvaliteetsemat kaupa, mitte piimapulbrist tehtud jama. aga aedviljad saab õnneks vanematekodu aiast tänu millele võib endale ka ühteteist paremat lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinu
MemberMa soovitaks ka pigem Tart Ülikooli, aga eks sa ise valid!
Ise mõtlesin ka selle peale, kui gümnaasiumi lõpetasin. Lävendiga oleks ilusti sisse saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endineklassivend läks geenitehnoloogiat õppima Tartu Ülikooli ja on ülimalt rahul.Aga kui tantsu eriala katsetel ülimalt hästi läks, siis valisin ikka tantsu ja tean, et tegin õigesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinu
MemberKellel on keskendumis-probleeme, siis ka õige muusika aitab:http://www.dago-band.ee/sisu/mambots/conte…,300|height,120
täpselt õige laul et ennast tööle utsitada!!!
üleüldse on Dagö hea!
Liinu
MemberHead jaani kõigile!!
Kuigi oma jaanid mööduvad koduses linna :S meeleolus. Pidi see auto just täna katki minema, muidu oleks hetkel maal ja arvuti oleks viimane asi, mis meelde tuleks…
Liinu
MemberOleneb ikka uisutamise tehnikast ka. Uisutades on võimalik anda suurem koormus erinevatele jalalihastele.
Kuid kõige pealt muidugi õpi sujuvalt sõitma ja korralikult pidurdama.
Liinu
Membermida arvate sportlabi päevitustoodetest, jutt on küll seal kena aga kas tegelikkuses on ka nii? on kellegil kogemusi või on proovinud?minu eesmärk oleks “sekiga” pruuniks, mida kiiremini seda parem ühesõnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja et jääks püsima ning ära ei põleks ja nahk koledaks ei läheks vms, praegu on nad alekaga, marukallid muidu 250ml oleks umbes 500.ise mõtlesin tellida “high oceanic fivey” vms. see tundub ahvatlev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegu pole teise firma reklaamimisega vms, ei tea mujal kus küsida.
Mina isiklikult ei paneks sellele üldse nimeks päevituskreem, vaid pigem liigitaks isepruunistuvate toodete alla. Miks? Sel lihtsal põhjusel, et toode ei sisalda SPF’i ehk päikesekaitse faktorit. Vähemalt mina selle toote puhul seda ei leidnud. Nii et päikese käes saaksid põletuse ikkagi. Teine asi on muidugi see, et isepruunistuvad tooted nõuavad ka natuke harjutamist ja soovitatav on ka eeltöö – nahakoorimine – et kreem imenduks ühtlaselt. Vastasel juhul jääd lihtsalt laiguliseks.
Aga tänapäeval on siiski ka päevituskreeme, mis kiirendavad päevitamist ja samas ei põle ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinu
Memberma ei tea kas sellel tõepõhi all on, aga rasvaimu pidi vähendama ka tundlikust sellest piirkonnast, kus rasvaimu tehtud.