Liinu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Liinu
MemberVaatasin dokumentaalfilmi TV1000 pealt , kus üks mees sõi 30 päeva ainult kindla rämpstoidurestorani toitu (teadagi, millise firmaga tegu). 9 päevaga võttis juurde 7kg, kuskil 20 päeva juures tekkisid maksaprobleemid ja veel sada muud häda. Ma ei suutnud ära imestada, kuidas see vend lihtsalt suutis nii kaua mingit jama süüa ja miks ta üldse sellise katse nõustus läbi viima. Algselt oli kutt ikka täiesti normaalse toitumisega ja normaalkaalus inimene.
detsember 17, 2008 at 11:57 e.l. in reply to: Kumb on kaunim, kas kaunis mees koleda hingega või kole mees kauni hingega – selles on küsimus. #175481Liinu
Memberhuvitav, kas nad veel hullemaid pilte poleks üles leindud?? tegelt ka!
Liinu
MemberNo mina isiklikult tean, et jõuharjutusi ei soovitata teha lastel. Neil pidi kasvu ja üldist füüsilistarengut mõjutama.
Teismeliste puhul ei tohiks see enam määrav olla. Kuid targemad oskavad ehk midagi kindlat vastata..
Liinu
MemberMinu arvates võiks ka uuendusi olla. See uudiste rubriik on jah natuke kirju võitu.
Kuigi praegune leht on hea, ei tähenda see veel, et uuendusi poleks vaja teha. Ütleme nii: ajaga on vaja kaasas käija
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinu
MemberPlaanin ka omale tatood teha ja ikka suurt. Kindel soov et hüppav tiiger tuleb seljale. Oma peas pilt olemas, nüüd oleks aga ainult head joonistajat vaja, kes suudaks selle ära joonistada minu täpse kirjelduse järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinu
MemberPoes leiduvad kõiksugu lehtsalatid on nii ülemürgitatud, et nad ilusad rohelised paistaksid. Mina neid küll ei soovita.
Kui aga kodus potis kasvatate, siis on teine asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis on ülimalt head (Y)Liinu
MemberPilates ja jooga mõjuvad rühile väga hästi! Samas rüht ei muutu paremaks, kui ise oma rühti ei jälgi. Lisaks sellele aitavad ka rühiharjutused, mida igapäev teha. Üks nendest on nn lumememme ehitamine. Soovitav on teha seda peegli ees. Suled silmad ja esiteks paned paika oma vaagna – kontrolli et see asetseks jalgade suhtes keskel, mitte taga ega ees. Edasi paned paika oma rinnakorvi – aseta see vaagna kohale. Ja lõpuks toimi sama moodi ka peaga. Kui “pallid” on paika pandud, siis tunneta seda mõnda aega. Ava silmad ja kui sul on peegel siis kontrolli oma “ehitist” peeglist. Kui vaja midagi korrigeerida, siis tee seda. Sule uuesti silmad ja mõtle selle peale, mis kehas on tavapärasest hoiakust teistmoodi.
Liinu
Memberkas joostes põlvesidet ka kasutad?
Liinu
Membertoorsalatite puhul on see tore asi, et saad ise loov olla.
Ise tavaliselt kasutan selliseid produkte:
hiinakapsas (või lehtsalat)
tomat
kurk
paprika
sidrun
mais
rohelinesibul
till (suvel aiast, talvel külmkapist)
Nende vahel varieerin.. vahel pole üht vahel teist. Tihti lisan ka fetat.
Üsna tihti ma kastet peale ei tee, aga kui teen siis lihtne õlikaste (oliiviõli,vesi, sool, pipar)
Liinu
MemberKes Viru pati läheb/on, läbib oma ajateeninduse ehk minu venna käe all
Memberja lisaks meemašaasile võid ise kodus saunas või dušši all meega ja jämeda soolaga maseerida. Pidi ka aitama ja samas koorib ka nahka, muutes välja nägemise siledamaks.
Võida ka tselluliidi kreeme kasutada, aga nendest on enamasti abi niikaua, kui kreemi kasutad. Samas aga on tselluliidi kreemid naha pinguldamiseks paremad kui pinguldavad kreemid.
oktoober 26, 2008 at 8:40 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #170209Liinu
MemberNo tänane tants ei olnud Aderil parimate killast. Palju staatilisi pause, mis hakkisid tantsu. Tango tantsu “pausid” on sellised, kus energia siiski liigub.
Kuid piinlik oli žüriiliikme Riina Suhhotskaja pärast, kes tango ja pasodoble (tänan märkuse eest) segi ajas.
oktoober 25, 2008 at 8:13 p.l. in reply to: Indrek Otsuse raamat- kohustuslik lugemine kõigile algajaile #170097Liinu
MemberIgal korralikul jõusaalijõmmil peaks see raamat omal riiulis olemas olema. Ja isiklikult arvan, et ka lisatrükk kaob lettidelt nagu soojad saiad! Seepärast arvan, et lingi esiletõstmine väga raamatu müüki ei mõjuta.
Aga puht enda seisukohalt võttes leian, et raamatut on tunduvalt mugavam lugeda kui teksti arvutist
MemberKui lihased ikka väga kanged, siis võta lisaks juurde ka mažaaš!
Liinu
MemberMul üks tuttav umbes sama pikk ja tahab mingi 46 peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niigi tikk juba(praegu 50 millegagi).
See on see meedia mõjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vat see on küll juba ränk!! Ja ütlen kui naine, et see on kole. Sellise pikkuse ja kaalu suhte puhul ei jää lihasest suurt midagi enam alles. Palun veena ta ümber!
Kuigi samas siia juurde ka üks tõestus, et naised ei taha alati väiksemat kaalu. Mul on sõbranna, kes on u 170 cm pikk ja kaalub 65 kg. Ja ta ise on jumala õnnelik! Kui tal kevadel kaal mõne kg võrra langes, siis ta tundis, et ta väsib kiiremini ja ei jaksa füüsilisi asju sama enegriaga teha. Nii pea kui aga need mõned kg taastas oli jälle nagu väike päike!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused