Liinu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Liinu
Memberhttp://www.derma.ee/products.php?bid=6Minul aitas.
Minul ei aitanud see küll sugugi..
Aga kõige uuem soolatüügastest vabanemine on laseri abil.. seda pidevat kuskil tallinnas tehtama. Ära külmutades pidevat tagasi tulema.
Mu vennal oli ka soolatüügas sõrme peal ja ta tõmbas korvpalli mängides lõhki. Pärast seda kukkus küljest ära.
Liinu
Memberno kuulge… oleneb ikka pikkusest ka… kui neiu/naine on 175 cm pikk ja kaalub 50 kg, siis on ikka natuke liig..ma olen 163cm pikk ja kaalun 50 kg.. minu kohta täiesti normaalne kaal.. alla 50 kg näeksin ma välja juba kole!!!
peale kõige.. liialt väikene kaal pikkuse kohta naiste puhul hakkab tekitama tervise häireid.. eriti just “päevade” suhtes…
Ärge soovige oma kallitele naistele seda!!
Liinu
MemberSiit tuleb välja kanaliha populaarsus.Niisiis,ma sooviksin teada,milles seisneb siis nii suur kanaliha populaarsus,kas ainult väikeses rasvasisalduses,või siis paneb ta anaboolsed protsessid paremini käima kui näiteks sealiha?Sest,olgem ausad,maitse poolest kanaliha sea- ega veiseliha ei löö
minu jutt tõenäoliselt tundub enamusele täielik jama.. agas siiski.,.
siga on tark ja intelligentne loom. ta tunneb ära kui teda tapma hakatakse..palju on juhuseid, kui siga “tapmis päeva” eel ei söö. ehk siis… siga on stressis.. sealiha süües kandub see stress inimesele…
eks millegi põhjal siiski on tulnud ütlus, et ära söö liha, liha teeb vihaseks.
ma muidugi ei kutsu üles taimetoitlusele, kuna ei pea taimetoitlust õigeks…
olen ise ka liha sööja… eelistan kanafileed…
hästi tehtud kana on sealihast ikka tunduvalt maitsvam
Liinu
MemberSoovitan proovida erinevate firmade liigesetablette, kuna inimesed on nii palju erinevad, et kõik kõigile ei sobi. Tuleb otsida oma.
Isiklikust kogemusest võin öelda, et mulle sobivad UltraGel, BioGlycosamine (kirjapildis ei ole kindel) ja linaseemne õli. Linaseemneõli on tuntud küll pigem rasvapõletajana, kuid mõjub ka liigestele väga hästi. Minu balleti õpetaja soovitas mulle just seda liigeste jaoks. Samas aga ka tean inimesi, kellele UltraGel näiteks üldse ei mõju.
Sul muidugi probleem juba suhteliselt kaua püsinud, aga proovida tasub ikkagi. Kui ei proovi, ei saa kunagi teada.
Liinu
MemberTunnistan ka ausalt, et vaatan muusklitele järgi… JA kuidas veel..
ma ei tea….üleliia suurte lihastega endale vist ei taha (aga iialgi ei ütle iial)… aga meeldivad sellegi poolest..
Liinu
Memberma arvan, et see on pigem selline asi, mida peaks näitama… oleks kergem…
hommik on just see aeg, kui saad aru, milleks su keha täna valmis on.
mina saan hommikuti alati teada “tänase päeva” venitus ulatuse. keha lihtsalt on selline, et mõnel päeval toimib paremini kui teisel päeval… hommikune väike võimlemine annabki mullle teate keha valmisolekust, tänu millele on kergem vältida vigastusi ülepingutuse näol.
Liinu
Membersellest võid tõesti ainult seda oodata, et see trimmib.. vormimist oodata… ei iialgi..
kui aga sellest küljest vaadata, siis väike trimmimis kuur nahale kulub ikka ära… muidugi oleneb ka sinu vanusest…vananedes muutub nah järjest õhemaks ja muutub lõdvemaks… naha tervise suhtes poleks isegi paha kasutada.. kuigi sellise juhul soovitaksin kasutada mingit muud toodet, mitte seda toodet.
Liinu
Membermillist väljendit sa siis eelistad, trauma? kas mitte stress ei teki pikema aja jooksul kui 4 päevaStress võib tekkida küll ka lühikese aja jooksul…pikema ajaga võib aga depresiooniks kujuneda….Pealegi ma ei usu, et nii lambist ka maha jäeti. selles suhtes, et asjad olid ehk ka ennem pisut kehvasti. Oletan seda vähemalt!
Külalisele ga jõudu ja jaksu.. olen umbes täpselt sellises olukorras olnud kui stressiga suutsin süüa ainult müslit ja mandariine… minul kestis see 2 nädalat.. alla võtsin selle aja jooksul õnneks vaid 1 kg…
Liinu
MemberNo tantsijatel (nii breigis kui muu stiili puhul) on ka külgmised kõhulihased poole olulisemad kui kõhu sirglihas, kuna kõlgmised lihased aitavad
1. keha paremini kontrollida
2. hoiavad tasakaalu keerukate kombinatsiooonide puhul
3. aitavad hoida kontrolli keha üle
4. hoiavad keha “üleval”
Liinu
MemberVõid ka meilt läbi hüpata
http://kimberiklubi.onepagefree.com/Hind on küll hea jah… see seal Abhakani juures kohe ju…
Tervisex tundub ka koduleheküljelt uurides päris asjalik.. ja ruumikas
Liinu
Memberma loodan, et trennis käies ikka seod põlve elastikuga kinni või kasutad põlvesidet.. (??)
Liinu
MemberPeale trenni lõdvestab keha üks korralik saun ja korralik dush, samuti hea massaaž.Kui järgmisel-ülejärgmisel aastal kanalisatsiooni majja sisse saab, ostan mullivanni, millest saab kindlasti üks minu lemmikkohti lõdvestumiseks

oi… siis peaks sulle lausa külla tulema….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga on sul elektri- või puuküttega saun???
Liinu
Memberenne raskuste kallale asumist võid ka liigesed soojaks teha… käikesed liigese ringid… see nn “õlitab” liigeseid. Vedelik liigestes hakkab rohkem käima, algul liigesed “kuivad”…
Liinu
MemberPilates on hea (Y)
aga kas Franklinist ka muidu midagi tead?? või oled proovinud???
Liinu
Memberesialgu olen enamus vastused saanud sellised nagu arvasin…
alessandro… kui hästi tahad leiad enda jaoks õppimise kõrvalt aja mõnusaks lõdvestuseks. Usu mind, ma ise olen ka tudeng
??:”>Televiisorikohta võin väita, et see just eriti ei lähe lihas pingete lõdvestuse alla.. pigem laiskuse alla… Vabandan, kui kedagi nüüd riivasin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga sellaga olen küll nõud, et jooga igaühele lihtsalt ei sobi… aga on palju muidki võimalusi.
AutorPostitused