Lihasööja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lihasööja
Memberväga meeldiv, ma ka kunagi mustakal elanud, aga rohkem keskuse pool.jumalast kena koht, rand on kiviviske kaugusel
kus kandis täpsemalt oled? pole nii hull midagi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinid ei jää minust kaugele, looduse poolest on väga pro ja kena. ja ma olen sealt ühe korra säboga läbi sõitnud ja paar korda läbi sörkinud. midagi kahtlast ei märganud. võibolla mul lihtsalt vedas..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise elan vasara tänava lähedal, mulle meeldib siin (siis kui ei pea trammiga sõitma), muidu on kahjuks ikkagi nii, et mida sügavamale kopli poole tulla, seda kahtlasemad näevad inimesed välja.
Paar korda olen mõelnud öösel jala koju tulla vanalinnast, kuid kahjuks on mul julgus balti jaamast läbi käies ära kadunud. Ja see sitsi peatuse kant on vist ka nätuke kahtlane.
kuidas endal kogemustega?
Mis seal sitsis kahtlast on, plaanin just korteri sinna osta:(
Lihasööja
MemberAndruss on zelluka treener ja käin peale viit
Lihasööja
MemberAndrussist suurem ja vanust 35
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihasööja
MemberMina treenin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihasööja
MemberMinu jaoks on Zelluloosi jõusaal kui teine kodu..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. igati hubane, hea rahvas jne..
Meeldiv!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samad sõnad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihasööja
MemberKui keegi aga teab tuua mõnda konkreetset näidet spets jõusaali jalatsite kohta siis, võite seda ka teha ! Eelpool sai mainitud milliseid üks tuttav mulle soovitas, kuid ei saand pilti silme ette millised need võiksid olla.Lihasööja
MemberKäisin, ootasin algust kuni 22.30-ni siis enam ei suutnud. Asi selles, et nad ei saanud oma puuri valmis ja lõpuks lagunes osa ära ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihasööja
MemberKohe peale küüslaugu manustamist pidavat tass piima aitama
Lihasööja
MemberMina olen Herbalife’i tarbinud, pea kaks aastat. Eesmärk – kaalu langetamine. Alustasin 110 kg pealt, lõpetasin 86 peal. Kehamassi indeks 33->23. Töötas küll. Tervis paranes ka, peavalud kadusid pea kohe, vererõhk ka läks paika (see muidugi kaaluga seotud).AGA ikka roppkalliks läks, arvestada tuleb vähemalt 3000 krooniga/kuus ja see on mu meelest mõttetu. Point on kõva müügitöö ja kasutamine muidugi mugavaks ka tehtud – 2 korda päevas kokteil + muud lisandid, ühe korra sööd mis tahad (mõistuse piires muidugi).
Mind huvitaks pigem see, et kuna vahepeal on erinevatel põhjustel pekki 7-8 kilo tagasi tulnud (tervis läks muudel põhjustel tuksi ja ei saanud sporti teha), siis tahaks nendest lähema poole aasta jooksul lahti saada. Kasutaks Herbalife põhimõtet, ehk asendaks osa toidust valgukontsentraadiga (+ Gerimax ja regulaarne astelpaju ja väga kvaliteetse hiina tee tarbimine), kuid millist soovitaksite?
Teen põhiliselt aeroobset trenni, aga paar korda nädalas kolistan kangiga ka.
Mure selles, et suve lõpus plaanis joosta elu esimesed pikad maratonid, selleks vaja kevadel kõva jooksumahtu, aga 10 kg ülekaalu mõjub joostes liigestele oi kui sitasti. Ehk siis suurem osa sellest vaja _enne_ kõvemat trenni juba maha võtta.
Tänud juba ette!
Lihasööja
MemberEi ole küll kõige originaalsem, aga äkki midagi sellist – Hea vorm võidab alati!
Lihasööja
Membersorry
ei saanud sellest ligi värgist aru
redigeerisin Su posti niiet, klikates saaks (MEE)
-
AutorPostitused