Lightheaded
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 1, 2010 at 4:04 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #259253
Lightheaded
MemberMitte küll sellel nädalal palju figureerinud, kuid alati (võiks tihedamini) asjalikke postitusi tegev AlanBStard. Mina annaksin oma hääle talleTõsi. Väga asjaljk kasutaja.
Lightheaded
MemberMillal uus kava avalikustatakse?
veebruar 28, 2010 at 2:55 p.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #259075Lightheaded
MemberMinu meelest, kui avastatakse meeldiv ala läbi komplekside või mille iganes, on see igas mõttes positiivne. Pole tähtis kuidas sa selleni jõudsid, tähtis on et tegevus meeldib ja veel enam et see on tervislik, tõstab enesehinnangut ja mida kõike veel.
Lightheaded
Member

Lightheaded
MemberSiin olemas juba sama teema..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2010 at 12:40 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #259034Lightheaded
MemberAndrus Veerpalu 11
Jaak Mae 20
Aivar Rehemaa 39
Algo Kärp 50
veebruar 27, 2010 at 2:42 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258868Lightheaded
MemberDeyvid Oprja 78
Kristina Šmigun-Vähi 4
Tatjana Mannima 43
Lightheaded
MemberTreenerit jah kahjuks ei ole, küll aga on abivalmis sõbrad ning niiöelda veteranid, kes aitavad ja näitavad, kui vaja.Kas harjutusi oleks mõtekam teha suurenevate raskustega, tavaliste raskustega või üleüldse väiksemate raskustega ning aeglaselt?
Oleneb, kuidas omale eesmärgid seadnud oled. Lugemist: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5648
Lightheaded
MemberOleks see vaid nii
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures kaks viimast pilti on Lee Priestist, esimene siis off-season ja teine on-season. Off seasonil kaalus ta ~130kg, on-seasonil aga ~100kg. Mees ise 1.63 pikk.
Piltide juurde tagasi tulles: Jay Cutler
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lightheaded
MemberNo sai ka keegi midagi? Ma üritasin mingi 8 korda redeemida. Iga kord jõudsin ankeedini, täitsin ära ja tuli mingi error (nr. 2). Mitte muhvigi ei saanud. Suht kasutu asi…
Lightheaded
Memberendal ka lõi vistrikud ülesse alles hiljuti, ostsin hera80 ja dextro ja lõi ülesse kohe, nüüd on lugu nii, et ei saa saaligi mindud ja proteiin raisku läinudMiks trenni ei saa minna? Proteiini saab alati maha müüa ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lightheaded
MemberEh, ega see nii raske pole meelde jätta. Markeriga hakkad kange sodima, siis jääd veel inventari rikkumises süüdi ka
MemberSeda kindlasti, ega mul polegi probleemi nendel vahet tegemisega. Ma lihtsalt mõtlesin teiste, vähem kogenumate treenijate peale. Aga eks las ta siis jääb
MemberKaks head koomiksit minu meelest:

Kursavend ja Vend Vähk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lightheaded
MemberTagasi minu esimese postituse juurde?Kas sellsite harjutuste jaotustega jõuan piisavalt taastuda?
see on nüüd küll individuaalne. Eks sa proovi järgi ja järelda enesetundest.
-
AutorPostitused