Lightheaded
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lightheaded
Member1. Dexter Jackson
2. Phil Heath
3. Kai Greene
4. Branch Warren
5. Toney Freeman
6. Melvin Anthony
7. Ronny Rockel
8. Hidetada Yamagishi
9. Johnnie Jackson
10. Sergey Shelestov
Lightheaded
MemberAga kuidas teha vahet seljavalul ja neeruvalul? Lähed arsti juurde ja mis ta ütleb? Anna seljale puhkust, eriti, kui teab, et oled tõsisem jõusaali külastaja. Ei saada nad ju sind uuringutele enne, kui verd kused.Oleneb ikka arstist ka. Kui on mõistlik tohter, siis sinu palve peale saadab uuringutele ka.
Lightheaded
MemberSedasama ma silmas pidasingi. Võimalik, et väljendasin end valesti..
Lightheaded
MemberSellised nn. “0 kcal” päevad õpetavad kehale selgeks, et taolisi päevi tuleb veel ning tuleb koguda reservi. Kui ma ei eksi, siis Teie, Hr. Otter olite isegi midagi samalaadset kirjutanud. Olen ma millestki valesti aru saanud?
Lightheaded
MemberBaasainevahetuseks tarbib keha suhteliselt ~1500 kcal. Alla oma BAVi süües kahjustad tervist ja soodustad rasva kogunemist.
Siin saad arvutada oma ligikaudse energiavajaduse: http://www.struktuur.net/kcal.php
Lightheaded
MemberToidulisandid kompenseerivad tavatoidu puudujääke. Sea toitumine paika ning kui kuskilt vajaka jääb ja vaba raha on, aita toiudulisanditega järgi.
Lightheaded
MemberOhh, seda võib nüüd Johnny Bravo asemel näiteks tuua, kui keegi teeb rinna,biitsa kava omale
Lightheaded
MemberKui sa tunned, et plahvatuslik jõud areneb, siis tee ka nii edasi. Minu arvamus on, et jõud on jõud. Mida rohkem jõudu sul on, seda plahvatuslikum see ka on. Kindlasti on selle juures väikesed nüansid, kuid üldjuhul tugev lihas suudab ka kiiresti kokku tõmbuda, nõrk lihas aeglasemalt.
Lightheaded
MemberIga päev jah. Näiteks seda käte keerutamist tegin mitu korda päevas.
Lightheaded
Memberedit: see spetsialisti link ei vii mind kusagile, ehk saad uue lingi anda.Pead seda linki kaks korda avama.
Lightheaded
MemberKui kaua neid harjutusi tuleks teha? Kas vaatad ise peegli järgi või on mingi ajavahemik kus asi juba tööle hakkab(arvestades, et teed neid iga päev)?See oleneb eelkõige probleemi ulatusest ning on ka üpris individuaalne. Mul hakkasid asjad silmnähtavalt kuskil peale neljandat nädalat paremaks minema.
Lightheaded
MemberKodus tal kangi ega raskuseid pole, nii et ei saa jõutõmmet ja muid taolisi harjutusi teha. Kui nüüd uuesti vaadata, siis oleks üks variant biits kohe peale lõuatõmmet teha. Samas osade avalduste kohaselt on nii parem treenida, kui lihas on puhanud, siis saad seda täiskoormusega teha. Ma arvan, et mingite eriolukordade puudumisel ja lihtsalt kodus lihastoonuse parandamise puhul ei mängi see nii suurt rolli.
märts 2, 2010 at 9:24 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #259491Lightheaded
MemberMul ka selle eest saamata:
Lightheaded
MemberKokkuvõte: Lihase mahtu suurendab suurte korduste arvuga metoodika ning väikese korduste arvuga trenn arendab jõudu, väga suurte kordustega tuleb jõu-vastupidavus.
Lightheaded
MemberPostitan ühe suhteliselt kiiresti koostatud kava. Mõni targem võib täiendada/maha laita.
Pole päris kindel korduste arvu koha pealt. Kuna käid taipoksis, siis oletasin et treenid jõu eesmärgil.
1. päev – Rind, õlg, triitseps, biitseps
Kätekõverdused 3-4×6-8
Expanderiga ühe käega rinna press 3-4×6-8 (peaks suht raske olema)
Hantlitega lendamine küljele 3×6-8
Hantlite tõsted ette 3×6-8 (Kui siinkohal tunned, et õlg saab liiga palju vatti, võid antud kolme harjutust nädalati omavahel kombineerida)
Õla tagaosale kõhuli lamades hantlitega lendamine 3×6-8
Keha alla laskmine pingi abil 3×6-8
Hantliga ületõmbed 3×6-8
Hantlite tõsted ette biitsepsile 5×6-8
2. päev – Selg, jalad, kõht (Jalatrenni kohta kodustes tingimustes ei oska väga paljut kosta, aga üritan midagi kokku mäkerdada)
Lõuatõmbed kitsa althaardega 3-4×6-8 (Kindlasti peaksid hankima omale lõuatõmbamise lati; lailihasele pole kuigi palju muid harjutusi)
Lõuatõmbed laia pealthaardega 3-4×6-8
Keretõsted alaseljale (vajadusel hantlitega) 4×8-12
Ühe jalaga kükk hantlid käes 3×6-8
Etteasted hantliga 3-4×6-8
Hantlitega pöialetõus 4-5x* (Ei oska siin jälle numbrit panna, kuna hantleid on ainult 40kg jagu)
Expanderiga reie tagaosale jalgade kõverdamine 3×6-8
Kõhulihastele kuni 2 harjutust
Ühel päevadest võid teha veel käevartele nt. sellist ja sellist harjutust.
AutorPostitused