Skip to main content

Lightheaded

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 301 through 315 (of 326 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Probleem kaaluga #250644
    Lightheaded
    Member

Kas siis tavaline Hera80 + süsikate sheik ei sobi siis? Üks odavaimatest variantidest.

in reply to: Mida võiks jõusaalis käiv inimene tarbida? #250529
    Lightheaded
    Member

Kui sööd korralikult, siis ei ole mingeid lisandeid vaja. Kui aga õiget kogust valku tavatoidust kätte ei saa, siis võid seda toidulisandina tarbida. Ja ega üks valgu-süsivesikusheik peale trenni halba ei saa teha..

in reply to: Probleem kaaluga #250441
    Lightheaded
    Member

Eks noortel on ainevahetus kiirem ja mõnel on kont selline,et kehakaal ei taha kohe sugugi tõusta.

Mis sa selle all mõtled? Milline kont takistab kehakaalu tõusmist?

in reply to: Soodsad valgurikkad toiduained #250440
    Lightheaded
    Member

Säästukas on purustatud vööttuun soolvees 180g miski 11 krooni ringis. Päris hästi maitseb.

in reply to: Probleem kaaluga #250358
    Lightheaded
    Member

Räägi kas, kui palju ja millist trenni sa teed. Sinu postidest ei loe ma välja, et sa trenni teeksid. Ilma selleta on lihasmassi arvelt väga raske juurde võtta.

in reply to: probleem suurtes kogustes söömisega #250299
    Lightheaded
    Member

Mulle ei sobi ka erinevate valkude segamine, kuid ka toidu kõrvale joomine. Ise ei pööranud sellele hiljutiseni tähelepanu, kuid nüüd kui ei joo toidu kõrvale töötab gaasigeneraator palju leebemalt.

in reply to: Trapets #250196
    Lightheaded
    Member

Rinna keskele on väga raske lihast kasvatada Rinnalihaste treenimiseks tee tavalist rinnalt surumist: http://www.exrx.net/WeightExercises/Pector…BenchPress.html

in reply to: Superintervallid #249990
    Lightheaded
    Member

logo et toituda üritan mõistlikult! küsin et kas selline trenn tulemust ka annab teie arvates? kundalini joogasse lähen ka täna veel:)

Igasugune liigutamine mõjub hästi. Siiski “mõistlikult” toitumine pole tavaliselt nii mõistlik, kui nad seda ise arvavad. Võiksid oma ligikaudse toidumenüü siia panna ning seda targematel kommenteerida lasta. Nagu eespool ka juba mainiti, on toituimisel on kõige suurem roll kaalu kaotamisel ning sealt tulekski alustada.

in reply to: Vitamiinid #247326
    Lightheaded
    Member

Kas nood säästumarketis müüdavad oranžis plasttuubis vees lahustuvad multivitamiinitabletid on vähegi tõsiseltvõetavad?

in reply to: Vajaks nõu. #246889
    Lightheaded
    Member

kui lihas kasvama hakkab, küll siis pekk ka ära kaob..

Ei kao ta kuhugi. Lihas võib peki all ka edukalt kasvada. Oleneb muidugi, mida sa mõtled liigse rasva all, kas 20% või 10% on palju.. Ma hakkaksin esimese asjana toitumist korda ajama.

in reply to: Liha, kolesterool #244275
    Lightheaded
    Member

Mis see siia puutub, kas ma olen koolis käinud või mitte? Kuidas see asi nüüd käib, hakkame üksteist sisutute kommentaaridega mõnitama ja võtame selle teema üle, selle asemel et seletada teiste väärarusaamad õigeks?

in reply to: Liha, kolesterool #244125
    Lightheaded
    Member

Süsivesikute koha pealt nii täpselt ei oska öelda, aga kui enne trenni midagi tõsisemalt sööd, siis magu ei suuda täisvõimsusega töötada ning toit hakkab maos roiskuma, seega pole söödust väga kasu.

in reply to: Kõhulihaste treeningu kohta #243873
    Lightheaded
    Member

Mitte just kordades, aga kergemaks läheb kindlasti

in reply to: Kaal. #242817
    Lightheaded
    Member

Rasvad ka. Näpukas. Vabandan.

in reply to: Kaal. #242814
    Lightheaded
    Member

Toituda nii, et saaksid vajaliku koguse valku, kaloreid, rasvu ja süsivesikuid. Kui tahad lihast kasvatada, toitu üle oma BAV. Tuhni siin foorumis ringi. Su küsimused on kümneid kordi vastuse saanud.

Viewing 15 posts - 301 through 315 (of 326 total)