Lightheaded
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lightheaded
Member194/80/19
Lightheaded
MemberOleneb, kas positiivse või negatiivse kaldega.
Paar linki:
http://www.exrx.net/Muscles/PectoralisMinor.html
http://www.exrx.net/Lists/ExList/ChestWt.html#anchor1154604
http://www.exrx.net/Muscles/PectoralisSternal.html
http://www.exrx.net/Lists/ExList/ChestWt.html#anchor165455
Lightheaded
MemberKuidas seda pudru hulka panna?Kas piima hulka enne kui pudru paned või külma piima hulka üldse?
Või alles siis kui pudru valmis.
Ma panin tulise piima hulka suht koos pudru lisamisega ja läks tükki.
Pane valmis pudrule veidi enne söömist ja sega korralikult ära.
Lightheaded
MemberKui oled veel algaja siis kindlasti tundub see enneolematu, aga ma olen nii harjunud sellega, et ei taju seda piiri, võiks seid ikka päris palju vorpida.Äkki teed siis teistsuguse tehnikaga ning teisel eesmärgil? Ma kasutan kõhulihaste tegemisel raskusi, või kodustes tingimustes viin käed sirgelt taha ning hoian ülemist asendit nii 2-3 sekki. Alla tulles täitsa vastu maad ei lähe, vaid tõmban kohe üles. Nii väga palju teha ei jaksa küll järjest.
Pikemale koormusele reageerivad lihaskiud küll, kuid korralikku seeriat tehes ning ülemises asendis korraks peatudes ei tee neid ka päris 30 sekki. Samas eks igaühele jääb lõpuks oma arvamus. Enamik artikleid mainivad ka, et kõne all olevate eesmärkide saavutamiseks tuleks vähemate korduste ja suuremate raskustega seeriaid teha.
Lightheaded
MemberPalju 1 supilusika täis on umbe (parajalt kuhjas)Ning kas kui pulbrid ostan siis kas süsivesikuid võib ikka banaaniga kombineerida (ma mõtlen et dextro pulbrit natuke vähem ja siis ntks 1 banaan)
Kes sul keelab kombineerida
Lightheaded
MemberMiks ta peaks müüt olema? Miks kõhulihased erikohtlemist saama peaks?
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1044
5. Kordused ja seeriad. Reeglina kui tahad välja paistvaid kõhulihaseid, tuleks seerias teha 10-15 kordust, 15-25 kordust massi kasvatamiseks ja lihasvastupidavuse tõstmiseks ja üle 25 korduse, kui tahad lihaseid lihtsalt trimmis hoida ilma massi kasvatamata.http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1186
2. Sinu eesmärgid dikteerivad treeningu tüübi. Mitte nagu enamik lihaseid, on kõhulihased pea alati töös säilitades head rühti ja hoides siseorganeid. Selle pärast on nad vastupidavamad kui enamik teisi lihaseid, mis seletab ehk selle, miks neid treenitakse rohkem ja pikemate seeriatega.Kui sinu eesmärgiks on toniseeritud kõht ja tugevad lihased, kasuta keskmisi raskusi, tehes kordusi 25 kandis. Kui Sa tahad väljapaistvaid kõhulihaseid, jää suuremate raskuste ja väiksemate korduste arvu juurde. Vali raskus või harjutus, mida suudad teha 12-20 korda. Viimased kordused peaksid olema rasked sooritada ja tekitama kõrvetavat tunnet kõhulihaste piirkonnas.
See, kui mitu kordust sa teatud harjutuses suudad teha, sõltub sellest, kui palju Sa oma kõhulihaseid pingutad. Kui lihas just väga väsinud pole, peaks suutma teha vähemalt 10 kordust. Kui Sa suudad teha rohkem kui 30 kordust, on harjutus liiga lihtne. Sel juhul soorita seda aeglasemalt ja keskendu kõhulihase kontraktsioonile.
Lightheaded
MemberAga kas siis pml kohupiima ei ole mõtet süüa, kui Hera-t võtad?Kui sa nii palju Herat võtad, et iga päev valgunormi kätte saad, siis mitte. Kui aga sellest kogusest puudu tuleb, siis võid ikka süüa.
Lightheaded
MemberMiksisin kokku kohupiim+banaanid+viinamarjamahl ja võtsin trenni kaasa, mitte ei jaluta koju nagu alati teind ja siis söönd
tunne kohe parem kui riietusruumis sisse lasin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kui ma tahaks ka proovida toidulisandeid siis pmtlst: Hera80+Trauben Zucker(dextroos)+0,5l vett sobiks ?
Sobib ikka.
Lightheaded
MemberLisaks paljude väärarusaamale pole sügavate soonte ja väljapaistva vormiga kõhulihaste saamiseks vaja teha palju kordusi vaid suurendada raskusi ning teha selliseid harjutusi, mida jaksad 10-20 kordust teha. Biitsepsit, rinda jne. treenid ju 10 kordusega, miks peaks kõhulihaseid teistmoodi kohtlema? Suured korduste arvud treenivad pigem vastupidavust.
Lightheaded
MemberMa tarvitangi valku enamasti raha säästmise ning mugavuse pärast. Valgusheik tuleb odavam, kui püüda tavatoidust asju kätte saada ning seda on mugav igale poole kaasa võtta. Lihakäntsakat endaga kaasa ei vea, samas sisaldab liha(tavatoit) ka muid vajalikke mikroelemente. Vaese tudengina pean oma kulusid piirama ning üheks abimeheks ongi valgupulber.
Ja muide, tarbin FitShopi vadakut, kuna see on kõige odavam. Ma ei näe peale teiste lisandite sisalduse küll mõjuvat põhjust midagi muud ja kallimat osta. Eks need komplekstooted ongi kallimad (massilisajad, valgud ensüümide/vitamiinidega jne.). Tarbin proteiini valgu pärast ning minu arusaama järgi vadak on ikkagi vadak. Vitamiinid ja muud ained saan mujalt.
Lightheaded
MemberTäiesti vastuvõetamatu.
Lightheaded
MemberEga crosstrainer ei sunni sind ju koguaeg maksimumi piiril tegutsema. Proovi asja hästi rahulikult teha ning hoia pulssi rasvapõletustsoonis, mis on erinevate allikate järgi kas 50-60% või 60-70%. Selle peaksid saavutama (crosstraineril) veidi kiiremat kõndi tehes. Endal pole kunagi rasvapõletust vaja teha olnud ning pole kõige täpsemini kursis nende täpsete arvudega.
Lightheaded
MemberKohupiim küll jah, aga piim koosneb ju siiski 80% Vadakust ja 20% kaseiinist.Ma arvasin ka, et koosneb. Praegu hakkasin netist uurima, ning avastasin sellise asja: (Link)
There are four different types of casein proteins, and collectively they make up around 80 percent of the protein in milk, by weight. /–/ Milk contains dozens of other types of proteins besides the caseins. They are more water-soluble than the caseins and do not form larger structures. Because these proteins remain suspended in the whey left behind when the caseins coagulate into curds, they are collectively known as whey proteins. Whey proteins make up around twenty percent of the protein in milk, by weight.Kas see vastab tõele?
Aga mainin veel eeltoodud sheigi toiteväärtuse ära:
Kohupiim rasvata (Mumuu) (200 g):
– 166 Kcal, 1 g rasva, 36 g valgud, 3 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
piim 2,5 % (500 g):
– 260 Kcal, 12.5 g rasva, 15 g valgud, 25 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
banaan (200 g):
– 186 Kcal, 0 g rasva, 2 g valgud, 40 g süsivesikud, 4 g kiudaineid
Kaloreid kokku: 612 Kcal
Rasva: 13.5 g.
Valke: 53 g.
Süsivesikuid: 68 g.
Kiudaineid: 4 g.
Kohupiim: 8,50 EEK
280g banaane: 5,60 EEK (40% banaanist on koor. 20EEK/kg hinna juures)
Piim: 3,50 EEK
KOKKU: 17,60 EEK
Versus proteiinisheik:
piim 2,5 % (500 g):
– 260 Kcal, 12.5 g rasva, 15 g valgud, 25 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
FitWhey (20 g):
– 74 Kcal, 0.3 g rasva, 17.2 g valgud, 0.6 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Dekstroos (Trauben Zucker) (50g)
– 183 Kcal, 0g rasva, 0g valgud, 45.75g süsivesikud, 0g kiudaineid
Kaloreid kokku: 517 Kcal
Rasva: 12.8 g.
Valke: 32.2 g.
Süsivesikuid: 71,35 g.
Kiudaineid: 0 g.
Piim 3,50 EEK
Valk 5,70 EEK (Fitshopi FitWhey 199.-/700g kliendikaardiga)
Viinamarjasuhkur 2 EEK
KOKKU: 11,20 EEK
3 korda nädalas trenni kuu aega = 15 trennipäeva = 15 jooki
Isevalmistatud sheigi puhul: 15*17,60=264 EEK
Vadakusheigi puhul: 15*11,20=168 EEK
Lõin igavuse pärast arvud kokku.. Parandage, kui näete viga. Hinnad panin ligikaudsed, ei tea täpselt palju banaan maksab. Ning jah, mul on piisavalt vaba aega
Lightheaded
MemberKuna küsimus oli treeningu kohta, siis ütlen, et pole suurt vahet mis trenni sa teed. Peamine on hoida pulssi rasvapõletustsoonis. Lisada sinna järjepidevus ning korras toitumine ja nii lihtne see ongi.
Lightheaded
MemberKohupiim ning piim sisaldab küll enamjalot aeglaselt imenduvat kaseiinvalku, kuid ega ta paha teha saa. Kindlasti parem kui mitte midagi.
AutorPostitused