Lightheaded
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lightheaded
MemberEMÜ spordihoone (Kreutzwaldi 3) 455.- 30 päeva pilet
Turu 8-s on 10 korra kaart õpilasele 242.- ja 20x kaart 375.-
TÜ Spordiklubi (Ujula 4) kuukaart 500.-
MV Spordiklubi (Riia 136A) kuukaart on 440.-
Eedeni Fittestis kuukaart 499.-
Lightheaded
MemberOleneb asukohast, aga EMÜ spordihoones on 455.- kuupilet õpilasele. Suht palju noori käib. Ainuke miinus vast trenažööride vähesuses (2 sõudeergomeetrit ja 2 ratast), kuid muus plaanis on kõik tiptop.
Lightheaded
MemberKuidas saax kodustel tingimustel rinnalihast treenida?Kätekõverduste jaoks pole lisainventari vaja. Olenevalt aga, mis sul kodus olemas on, võid siin linke klõpsida ja omale sobivad välja valida: http://www.exrx.net/Lists/ExList/ChestWt.html#anchor682036
Igaks juhuks mainin, et kui sul on plaanis kodus ainult “rinda suurendada”, siis soovitaksin ümber mõelda. Rinnalihast ilma selga tegemata treenides tekitad omale selga küüru ja viid üldse keha balansist välja.
Lightheaded
MemberLightheaded
MemberMees, mul on sinust kahju. Täpsemini su põlvedest on kahju, ma olin sinuvanuses 178 pikk ja põlved streikisid. Kuidas sul olukord? : )Tee korralik baas alla, mis see 6pack annab, aint naisi saab juurde, tahad head baasi või tahad samal ajal lantida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Lightheaded
MemberKui asi väga hull on, siis proovi mõneks ajaks kreatiini kasutamisest loobuda. Kui asi paremaks läheb, siis tead täpselt, et see oli kreatiini süü. Kui ei lähe, tuleb põhjuseid mujalt otsida ning võid kreatiini segamatult tarbida.
jaanuar 28, 2010 at 10:48 e.l. in reply to: Täna toimus ametlik leppimine Fitness.ee ja Bonsuna.com vahel! #252469Lightheaded
MemberJa juba on kommentaaride rubriik viha ja vaenu täis. Ilmatargad avaldasid pikka aega varjus olnud saladuse: Kulturism polegi sport
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tore, et viha ja vaen lõppes. Siiski jääb igaüks truuks oma valitud foorumile ning vaherahu ei pruugi mõlemat foorumit paralleelselt külastavate inimeste arvu tõsta..
Lightheaded
MemberKolmas päev on pigem kätepäev.
Lightheaded
MemberMina olen leidnud, et minu jaoks on lihastele pinge pakkumine efektiivsem kui niisama miljon korda üles-alla udjamine.
jaanuar 26, 2010 at 11:50 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252136Lightheaded
Memberigaühel on õigus oma arvamusele.ma ei ütlegi talle mismoodi ta peab trenni tegema jne.sinul aga ei ole vaja naksida minu arvamuse kalla.
Kas sa oled taga näost näkku rääkinud ja tead 100%-se täpsusega, et ta valedel põhjustel treenib? Kui ma ütleks, et sina/ükskõik kes teine siit foorumist oled ka jõusaali või fitnessi foorumisse lapsepõlvetrauma tõttu sattunud? Kas mul oleks õigus? Vaevalt. Nii ei pruugi ka sul õigus olla. Seega oleks tore kui ennustused ja mõtetelugemised jääks Selgeltnägijate Tuleproovi saatesse.
Lightheaded
Member50-60 keretõstet teha on ka minu arust vale. Laialt levinud väärarusaama tõttu kõverdatakse keha puusast, mida tegelikult teha pole vaja. Ürita ülakeha justkui rullida, tuues õlgasid puusadele lähemale. Tee seda aeglaselt ja võta mingi raskus juurde, kui ei paku piisavalt pinget.
Kaks ülihead harjutust:
jaanuar 25, 2010 at 3:11 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252004Lightheaded
MemberMida soovitad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Afro parukas suurendaks vast pead piisavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lightheaded
MemberKas apteeki minnes küsitegi lihtsalt “hobusesalvi”? Homme niikuinii apteeki minek ja mõtlesin et prooviks oma haige õla peal ka selle imerohu ära.
Lightheaded
MemberMulle maitseb ilma maiguta kreatiin, panen lusikaga seda ja viinamarja mahla peale. Paha küll sellest ei hakka, pigem nagu tahaks veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas kreatiini müüakse maitsega ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lightheaded
MemberKas see pectoralis minor pole mingi suhteliselt väike lihas mis asub üldse majori all? Ehk et kas seda üldse on võimalik/mõtet rohkem rõhutada mingite kalletega? Ma olen nagu kuulnud et pec major on rinnalihas ning kogu lugu. Mingid erinevad kalded ei saa mõjutada lihase ülemist, alumist või keskmist osa. Parandage kui eksin.Eespool antud linkidest loeb välja, et nähtav rinnalihas on ülemine ja alumine (clavicular ja sternal head), ehk siis see osa mis kinnitub rangluu külge ning see mis kinnitub rinnakorvi külge. Alumine on suurem, ülemine väiksem. Kui viitsid linke klõpsida, siis näed ka visuaalset kujutist.
AutorPostitused