Lightheaded
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lightheaded
MemberEga seda kuskilt livest näidata ei plaanita?
Lightheaded
MemberJust tuli Scooby teine DVD välja ka. Juutuubis jagab see mees ülimalt tarku õpetusi:
Lightheaded
MemberKahju, et teemaalgataja pole oma plahvatusliku jõu rakendamise kohta midagi öelnud. Saaks palju täpsemalt kirjeldada mida eesmärkide saavutamiseks tegema peab.
Lightheaded
Memberhttp://www.natural-acne-solution.com/acne-…bohydrates.html
Lühidalt öeldes, seletatakse siin lahti miks on akne ja süsivesikute seos müüt. Valgu kohta sellised tõesed faktid puuduvad.
Lightheaded
MemberKui teevad siis väga vähesel määral ja oleneb kuidas seda teha,seljaga sikutades küll midagi ei annaTeha tuleb teha õigesti. Põhirõhk on jõutõmbe ajal tuharatel ja nelipealihasel.
Lightheaded
MemberMax kiiruse all mõtled sa mida? Arvad et sprinterid teevad jõutõmmet niisama ajaviiteks?
Lightheaded
MemberPaistab et keegi on tõesti kraanid lahti keeranud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lightheaded
MemberÜle 100kg peaks olema.
Lightheaded
MemberSealt on võimalik asju saada küll,klassivend sai,mingi iphone skini ja t-särgi. See asi eeldab väga kiiret internetti,arvestades sellega ,et kui välja jagamine toimub on seda lehte külastamas üle maailma inimesi.Kiire internet ei mängi mingit rolli. Rolli mängib nn. “latency”, mis on aeg mis kulub sinu arvuti ja serveri vahel ühenduse loomiseks. Kui tavaajal on (minul) latency 150-200 millisekundi vahel, siis kuna sadu tuhandeid inimesi üritab samal ajal ühele lehele ligi pääseda, ei suuda server koormusega toime tulla ning valib kas suvaliselt või mingi algoritmi järgi ühendusi, mille endale ligi lubab. Sina passid teises otsas ja ootad. Sellest tingituna võivad laadimisajad kümnetesse sekunditesse ulatuda. Kui aga seesama aeg ületab mingi teatud arvu sekundeid, siis kas server või sinu brauser katkestab ühenduse. Viimase puhul saad isegi oma šansse suurendada: kuidagi sai tuunida oma brauserit seda ühendust mitte sulgema, aga praegu ei oska öelda kuidas. Mina pole näiteks kordagi lehte ära suutnud laadida redemptioni ajal. Peab olema õnne ja õigel ajal peale sattuma.
Kusjuures pidin Z-Listeriks hakates ka särgi saama, aga siiani pole mitte midagi saanud. Nood skinid ja wallpaperid on minu arust ka täiesti jurad.
Lightheaded
MemberKodus saab väga edukalt treenida, kui vajalikud asjad (enamjaolt vabaraskused + pudi-padi) olemas. Ühekordne investeering. Kui ise elaksin oma majas ja oleks ruumi, eelistaks kindlasti seda varianti et kodus trenni teha. Toitumise peale läheb sul niikuinii raha. See raha lihtsalt rohkem kasulike toiduainete ostmiseks suunata. Aitab ka kampaaniade jälgimine ning suuremate varude soetamine.
Meeleheitel olles võid loobuda igasugusest vaheldusrikkusest ja tõesti süüa iga päev sama, odavatest toiduainetest koostatud menüü järgi. Ei tea ainult kui hästi see ajule mõjub.
Lightheaded
MemberValgu üledoos pidi kinnitamata andmetel vähemalt suurendama aknet. Ühtegi ametlikku uuringut, mis kinnitavad proteiini halba mõju akne suhtes pole. Küll aga lugesin tükk aega tagasi artiklit, mis väitis et õige kogus valke päevas võib vähendada aknet kuni 50%. Endal ei tähelda küll muutust nahal valgu tarbimise tagajärjel, kui ainult siis isegi positiivset, aknet vähendavat mõju.
Leidsin artikli ka: http://news.softpedia.com/news/High-Protei…50-100035.shtml
veebruar 18, 2010 at 2:17 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #257131Lightheaded
MemberJa mina pigem soovitan mingit ravivõimlemist. Enne on sellest kasu, kui mingitest apteegipudidest.Proovi saada taastusraviarsti jutule. Kui hästi läheb, määrab võimlemise vms.
Ise käin ka just ja vahe on tunda küll.
Senikaua proovi väga korralikku soojendust teha nendele probleemsetele piirkondadele. Soovitatavalt mitu korda päevas. Parandab vereringet selles piirkonnas, mis kiirendab taastumist.
aa, käid ravivõimlemises:) Väga hea. Proovi seda punast hobusepalsamit ka. See soojendab ja parandab vereringet.
Kaks ravivõimlemist on määratud. Ei tea kas neist piisab, aga õnneks pole nad tasulised ja äkki saab juurde küsida. Kolm korda olen ka ultraheliravis käinud ja homme seisab ees võimlemine.
Hobusepalsamit määrin enne trenni ja ööseks peale. Viimati peale trenni sauna minnes imestasin, miks õlgadel nii jube kuum on. Siis tuli meelde, et olin seda peale määrinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks küsimus veel, et mulle osteti nood glükosamiinitabletid kuskilt soodukaga ära. Telefoni teel öeldi, et need apteekrite sõnul pidi see kõige parem olema, kuna seal on 100% bioklükosamiini, teistel aga 50-50 mingi teise ainega. Kui nüüd seal kondroitiinsulfaati sees pole, siis tasub seda eraldi võtta? Taastumiseks tundub ideaalne aine olevat.
Studies with animals have shown that chondroitin may help in the healing of bone. Chondroitin Sulphate has also been shown, in numerous trials to relieve symptoms and possibly slow the progression of osteoarthritis or even reverse it.Lightheaded
MemberKusjuures ma arvasin ka kunagi, et mul on koolis jube kiire jne. Panin sheikeri kotti ja kaanisin seda. Tead mis ma nüüd avastasin wä
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Söögitops võtab samapalju ruumi ja selle söömisega saab ka kiiresti hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on ka variant, aga tollesama söögi valmistamiseks kulub ka aega, mida osadel päeval no kuskilt juurde võluda ei ole. Siit tulevadki individuaalsed erinevused ja foorumi pluss. Teemaalgataja saab palju erinevaid soovitusi ja valib omale sobivaima välja.
Lightheaded
MemberMa väitsin seda ainult sellepärast, et vinguti “tervisliku toidu” maitse kallal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja su võrdlus läks ka natuke aia taha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võrdlusest tuleb välja, et Lean Gain on ebatervislik ja värvaineid täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No fanta oli sümboolse tähendusega. Mõtlesin tegelikult igasugust vedelat jooki. Aga minu arust on siin foorumis välja kujunenud arusaam, et kui algaja küsib milline massilisaja on hea, karatakse kohe kaela ja öeldakse et söö kana ja kartulit ning pole sul vaja mingit massilisajat. Tuleb selgeks teha, et massilisaja pole imerohi mis muteerib sind kohe lihamäeks, vaid toiduLISAND mis aitab kasvule kaasa kui tavatoidust kõike kätte ei saa. Paraku aga on tänapäeva õpilase/tudengi/tööinimese elu nii kiire, et pole võimalik ideaalselt toituda ning siin tulevadki mängu lisandid, mis annavad vaba mänguruumi kalorite, valkude, süsikate ja rasva täpset jälgimisel.
Ja kindlasti ei saa mainimata jätta, et valgu+süsika sheigi joomine tuleb toitainete mõistes odavam kui tavatoit. Jällegi võib kõlada see, et sheik sobib toidu asendajaks, kuid seda ma ei püüa tõestada.
veebruar 18, 2010 at 1:57 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #257115Lightheaded
MemberPaistab et Jarmo jahib teist potsikut ka omale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabast ajast jääb puudu, muidu kandideeriks vast isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused