Lightheaded
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lightheaded
MemberKui piimaga valku võtta, siis tuleks arvestada ka piimas sisalduvat valku. Kui kokku tuleb liiga palju valku korraga peale, siis organism võtab ikkagi selle koguse mida ta omastada suudab ning ülejäänud tuleb kõhutuulte saatel välja.
Lightheaded
MemberJäreleaitamist vajavate lihaste treenimise kohta loe Indrek Otsuse “Kulturism & Fitness”.See on väga hea soovitus. Tsiteerin lõiku raamatust:
Siiski kipuvad tugevamad lihasgrupid aja jooksul pigem “eest ära” arenema ja ebaproportsionaalsus suureneb.Mida siis ikkagi teha?
Lihtsaim võimalus on pidurdada tugevamate lihasgruppide arengut. Selleks tuleb vähendada koormust: vahendi raskust, mahtu, intensiivsust,
sagedust. See toimib alati! Kõige levinum viga on tõsta nõrgemate lihaste koormust, järele andmat teiste lihaste treeningus. On ebatõenäoline, et organismis on reserve “andetute” lihaste kasvuks tingimustes, kus üldine koormus on niigi suur. Kindlasti tuleb kriitiliselt hinnata nõrkade gruppide koormust: kas on veel reserve koormuse tõstmiseks või ollakse juba niigi ületreeningus? (Sageli ollaksegi!)
Kui tõesti sinu sõnul areneb üks tunduvalt kiiremini, siis võiksid oma harjutustehnika üle vaadata ning äkki vähendada koormust tugevamale lihasele.
Lightheaded
MemberKusjuures siin foorumis on osad postitanud oma toitumiskavad, millest on teiste abiga valmis vorbitud päris eeskujulikud. Veidi otsimist ja saad omalegi koostatud.
Lightheaded
MemberVeidi offtopic aga tahtsin küsida, et mis värk on kui mul küki trennist alati kõige rohkem valusaks jääb reie sisekülg. Tahaks, et kõige rohkem vatti saaks ikka reie pealmine osa ja väliskülg. Kas peaks muutma jalgade asetust või just seda kuidas tallad asetsevad? Kükin muidu enamvähem õlgade laiuselt, varbad kergelt väljapoole suunatud.Omast kogemusest ütleks, et varbad väljapoole suunatult ja jalad suhteliselt laiali teeb tõesti rohkem sisekülge. Varbad otse suunates saab vatti rohkem pealmine ja välimine osa. Katseta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lightheaded
MemberMul sai alaselg trennis kuidagi valesse asendisse ja tõmbasin natuke ära. Jube valus oli käia ja ei saanud ülakeha väga hästi pöörata. Panin peale Kräuterhofi hobusepalsamit, rätik ümber ja ootasin kuni enam ei põleta, siis määrisin uue kihi peale. Nii kolm korda ja siis magama. Järgmine hommik polnud midagi enam.
Lightheaded
MemberSee ei tööta enam kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuna chucknorrisfacts.com tõusis külastatuimaks leheks, kuvatakse nüüd nochucknorris.com’i asemel too faktide leht.Lightheaded
MemberMaitse võib super olla, aga tolku on vähe!! Piim neutraliseerib kreatiini ehk mõjub nagu vastumürk… Kreatiini võetakse ikka magusa mahlaga! Muidugi võib ka proteiini ja veega võtta.Too mõni fakt, mis sinu väidet tõestab. Nii palju kui mina lugenud olen, on see vaid müüt ning tuleneb sellest, et kreatiin ei seisa happelises lahuses kaua ning kaotab oma mõju. Selle “kaua” all mõeldakse aga paari päeva-nädalat ning tavalise trennimehe jaoks ei oma see mingit tähtsust. Ise olen alati kreatiini piimaga võtnud ja ei kurda selle mõju üle.
Lightheaded
MemberKui kodus eriti ruumi pole ja ka jõusaali jaoks raha pole, siis tuleb läbi ajada hantlite ning sangpommidega. Sangad poes kallid, kuid vanu (samas viisakaid) vene omasid võib kohati suhteliselt soodsalt saada (150-500 kr/tk)No tegelikult kang ja surumispink ka väga palju ruumi ei võta. Mõnes suuremas korteris saab täitsa edukalt hakkama.
Lightheaded
MemberTudengina toitun õpingute ajal rohkem kodujuustudest, piimast jms. laktoosirikastest ainetest ja puhkeperioodil rohkem kodustest toiduainetest ning tõesti vahet on näha.. või siis tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laktoosi vähem sisaldav menüü ei aja kõhtu niiväga õhku genereerima kui seda hulgi sisaldav toitumislpaan.Lightheaded
MemberSellised tennised ja pika säärega ketsid võib alati leida igast Hinnapommi kauplusest. Ma olen alati sealt ostnud.
Lightheaded
Member1dl kaerahelbeid on 35 g, üks supilusikatäis 5 g.
veebruar 18, 2010 at 10:24 p.l. in reply to: Oti vormileib – kodus,tööl, lahingus -ei vea kunagi alt! #257281Lightheaded
MemberVõiks olla küll suuremates poodides. Säästumarket ja Comarket on lähimad poed, muudes eriti ei käi ja nendes pole Oti teraviljatooteid. Laiskus saab võitu must, ei viitsi mujale minna seda ostma, muidu sööks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lightheaded
MemberKrt nüüd muudeti see uksesüsteem ära. Enne sain mina vähemalt iga kord sisse. Nüüd aga peab jurama tükk aega. Kuulsin kuidas töömees rääkis valvelaua naistele, et kui esimese korraga lahti ei tule peab 10 sekki ootama ja uuesti proovima. Pooleteisetunnise trenni jooksul käis vähemalt 10 inimest kedagi sisse aitamas seestpoolt ust lahti tehes
MemberPeaasi on kaloraaži vajalikul tasemel hoida, siis pole muret et jooksmine lihaskasvu pärssima hakkab. Kui nii palju süüa ei jaksa, siis mõni batoon või süsika-valgu sheik nahavahele ajada. Mõnus lisakaloripomm.
Lightheaded
MemberPeale joomist ei jaksa midagi teha ka saalis ja võhma pole. Parem loobuda joomisest, aga miks mitte mõlemast? Suitsetamisele raha kulutamise asemel saaksid omale midagi tervislikku osta.
-
AutorPostitused