Lightheaded
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lightheaded
MemberKurja, ei olnud võimalust varem lugeda ja poest ka ei taibanud vaadata. Oled millalgi veel saadaval lähipäevil?
Lightheaded
MemberOled sa, Imre, homme kella kahe paiku olemas saalis?
Lightheaded
MemberPalju õnne!
Lightheaded
MemberJõuan homme trenni arvatavasti veidi hiljem, kuna loeng lõpeb kava järgi 15.00. Aga püüan võimalusel varem ära tulla.
Lightheaded
MemberHomsesse trenni jõuan lõpuks ka kui midagi väga ettearvamatut ei juhtu. Olen nüüd omapäi umbes nädal aega käinud saalis, kuid tahaks ka kava ja kõik muu üle vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> HomseniToomas
Lightheaded
MemberMis kuupäevast võib kolmas grupp iseseisvalt trennis käima hakata? Kas homsest oleks juba võimalik?
august 19, 2010 at 10:49 p.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273771Lightheaded
MemberPakuks ka Koovitit.
Lightheaded
MemberEi tea. Olen ise samas kaalus ja pikkuses, aga kui ikka trenni hakkan tegema ja korralikult toituma tuleb mõne kuuga pea 10 kg juurde. Räägin siis kunagisest ajast, praegu olen jälle ennast käest lasknud.Sõin hommikuti putru, peale jogurtit, vahest ka muna juurde. Ülejäänud päeva sõin riisi, kartulit, muna, liha, kanafileed, kodujuustu jne.. ja enne magamaminekut klaas piima ja kohupiima.
Kui ma ei eksi siis 4 kuuga tuli miski 8-9 kg juurde. 69 oli vist max mis kaal näitas, praegu olen 65 kuna toitun harva ja ebatervislikult. Et jah, peab ennast käsile võtma uuesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga sulle soovin ma edu, küll need kilod ka tulema hakkavad, peab lihtsalt järjepidavust olema.

See sõltub jällegi eesmärkidest. Kui rasva arvelt juurde tahad võtta, siis ei näe selles küll mingit takistust. Sinu puhul toimus ka siiski massikasv vähemalt 80-90% ulatuses rasva arvelt.
Lightheaded
MemberIkka annab võhma ja vastupidavust. Pulsi lööb kõrgele ju, treenib südant.
Lightheaded
MemberInimesed tahavad, et lihtsurelikud nende nime all olevaid kirju respektiks.
Lightheaded
MemberOk, aga kumba oleks parem enne teha, kas lõuatõmbeid või plokil?Ma teeks ennem rohkem kurnavat harjutust.
Lightheaded
MemberKasulikum mis mõttes? Mida sa saavutada püüad? Ujudes rakendad töösse palju rohkem lihaseid ja ei rõhu see tegevus ka liigselt liigestele. Jooksmine on lihtsam ja kättesaadavam, kuid rakendab töösse peamiselt jalad ning piinab liigeseid kui kehakaal suur on.
Lightheaded
MemberVäga hästi teeb õlgasid. Veel saad teha nt. military pressi või Arnold pressi. Ega igasugused õlaharjutused aitavad ka lihaseid suuremaks ning seeläbi neid laiemaks muuta.
Lightheaded
Memberma panen valgu ja süsivesiku sheigi sisse 5g kreatiini enne trenni ja 5g pärast.10g päevas pikema perioodi jooksul liiga palju pole? Kui sa muidugi väga suur mees pole.
Lightheaded
MemberSellest, et sa proteiinide gramme loed, ei ole kuigi palju kasu. Vaata ikka süsivesikuid ja rasvu ka.
-
AutorPostitused