lifthard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lifthard
MemberNo mina muudaks asja üldse ära teeks trenni enne tööd , et siis umbes nii 6st ärkad teed siis teed trenni peale seda pesema siis söök ja 8st tööle.
Muidu ,aga kindlasti oleks hea kui peale trenni venitad ja sööd sellepärast ma pigem teekski seda hommikul.
Jõudu
lifthard
MemberNii bios3 tegi ka selle kohta video ja ma hakkasin mõtlema ,et äkki scooby oligi nii kaval ja moneyhungry.
Vaadake lõpu poole siis hakkab sellest rääkima.lifthard
MemberOli küll vanim jah , icf vend rääkis ka ta kohta.
Julm ,et peab nii oma lehe kui ka channeli sulgema ja veel perega kohta vahetama..
lifthard
MemberRed, mida sa spammid igalepoole enda küsimust kui sulle on mitu mitu korda öeldud ei.
lifthard
MemberAsi on ju prioriteetides. Kui ei ole aega, siis nähtavasti ei taha piisavalt.
Täiesti nõus, trenni sa saad igalpool teha.
Sa saavutad midagi kui sa tahad seda asja sama palju kui sa tahad hingata.
lifthard
MemberRegulaarne 5 g päevas üldise tervise seisukohalt – no ?
Jah ,seal räägib ka selle kohta.
http://www.realweighttraining.com/common-creatine-myths-dispelled/
lifthard
MemberÜldiselt on kutt ju heas füüsilises vormis, eriti keskmist temavanust jorssi arvestades.
võib nii üelda jah ,aga nagu ikka alati saab ennast parandada.
lifthard
MemberMune ja kodujuustu
lifthard
MemberEt oli lõbusam treening siis täna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lifthard
MemberKurat siin videos on rasvaseks asi läinud jah..
lifthard
MemberEi ütleks ,et see eelmine nii tavaline on tal on ikka veel väga hea vorm ja teeb trenni ikka.
lifthard
MemberHakka õhtuti tegema blendris jooki pane sisse piim , müslit ja siis näiteks mingi massilisajat või näiteks whey valku parem oleks veel kaseiini.
Söö toitu kiiresti siis mahub ka rohkem kuigi pärast sant olla ja jäta näiteks kardio ära või tee vähem.
lifthard
MemberAlusta aeglasema tempoga ja väiksema maaga ja nii muuda järjest edasi kuni suudad juba kiiremas tempos olles hingata ilusti.
Mul vähemalt treener ütles nii ja praegust jooksen ilusti mitte nagu enne hingeldades kokku vajudes.
lifthard
MemberIlmselt oleks kõht ikka koguaeg tühi kah. Tuleb mõni loogilisem leida.
Jood veega valku sisse koguaeg pm , nii et kõht ei saa eriti tühi olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lifthard
MemberMul on näiteks kodus toidu kaalumise jaoks kaal ostetud nii ,et soovitan sul ka osta teeb mitu korda elu lihtsamaks ei pea muretsema kas sööd piisavalt või liiga palju.
Teiseks kasutan myfitnesspal-i jube hea programm sisestan sinna kõik asjad just kõik asjad isegi soola koguse kuna tahan enda sodiumi taset ka jälgida, hakka ka sinna enda asju sisse trükkima ja kaal teeb asja lihtsamaks ja soovitan osta ikka normaalse kaalu millel saad taara mahaarvestada.
Edu!
-
AutorPostitused