lifer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lifer
Membertellisin troopilised puuviljad 2,27 kg, saadeti mulle hoopis 4,7 kg pütt, suur aitähh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidu hea maitsega, ja hästi lahustuv proteiinlifer
MemberWiedemanni spordihoones olev jõusaal , peaks olema piisavalt tasemel, haapsalu parim jõusaal
lifer
MemberÖösel magada ikka saad??miks siis ei saa, igatsugu jama netist vaadatud, üks räigemaid asju mida näinud olen on http://1guy-1cup.com/ räigeks läheb 21 sekundil, kui kannatad nii kaua vaadata suht haige värk
2 girls 1 cup , on ka üks räigemid asju mida näinud olen http://free2g1c.com/ , ILUSAID FILMIELAMUSI!!

lifer
Membernimekirja võiks veel lisada clomidi
lifer
Memberei hakka eraldi teemat tegema, kas jooksmine on hea kui tahad jalgadele massi, või on parem teha seeriaid raskustega?
lifer
Memberküsimus, kas creatiini võib valgujogi sisse segada? hetkel olen teda nii manustanud , on see õige?
mai 18, 2009 at 5:06 p.l. in reply to: aga kui järgmine päev on kõik lihased valusad ja kanged #197020lifer
Memberei hakka uut teemat tegama, küsin siin samas, lihasvalu tekib sellest et treenimisel oraganismi tuleb piimahape, kas valusat lihast on mõtet treenida? kui mitte siis kui kaua peaks olema paus? täna mul tööjuures tuli ametit vahetada kuna triipsepsist käis selline valu läbi et võiammtu oli teatud liigutust teha
lifer
Memberno nii nüüd sai, whey+ ära proovitud
champoin 8 on tõesti okse võrreldes muude asjadega, esiteks väga halvasti lahustuv(ja kui ära lahustub siis jood nagu mingit paksu möga), ainuke asi millega teda juua võib on piim, mahlaga oli ta ikka väga vastik, sama raha eest kindalsti mõtekam fitshopist tellida, kus juures sain kaasa ka tasuta sheikeri, ei tea kas siis pandi kogematta, või esimest korda tellides kingitusena kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lifer
Memberja kui valgus paistab ühelt poolt siis võib ka tunduda et üks tiss suurem vms
lifer
Memberheh täna just ostsin selle apteekist, maitse pole just suurem asi, aga samas ei oska võrrelda ka millegi muuga, see esimene potska mis ma üldse ostnud olen, siiski seal pole ainult soja valki vaid ka munavalk, on mis ta on, halba see vaevalt midagi teeb, pigem ikka vastupidi
lifer
Membernii muuseal ei õnnestunud kuskiltnetist, tabeleid kus erinevad toiduained välja toodu, jahutooted, liha jne, palju sisaldavad valku, sv, rasvu jne jne
kui keegi teab konkreetset linki, siis võib anda
lifer
MemberKui sa eriti trenni teha ei viitsi ja mingit kava ega kogemusi ei oma, siis sellest winstroli kuurist sul midagi head välja ei kuku.Niiet mina arvan ,et võta praegu see toitumis-ja treeningkava ja rassi sellega, alguses tuleb kindlasti hästi, ilmselt paremini kui steroidiga.Tee seda kuni sa üldse saad aru kuidas treenida ja lihast tunnetada.. Ja kunagi hiljem võid oma stanozoli kotikesele mõelda.
mis võik olla minu päevane valgu, sv ja rasvade norm grammides 170/67
lifer
Memberkui keegi kardab oma reputatsooni pärast foorumil, siis võib vastata ka sõnumina
lifer
Memberno see on suhtleiselt vana artikkel, ajad muutuvad, olen uurinud erinevaid foorumeid, ja saanud kinnitust et asi on päris
lifer
Memberon mõnel su tuttaval olnud konkreetset kokkupuudet?
fakt on see et ta kasvatab kuiva lihast(reaalne lihas, nagu ma olen aru saanud)mitte vesist, mis kohe pärast kuuri ära vajub? kaua see ikkagi püsib?
-
AutorPostitused