lifer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lifer
MemberMiks mitte? Kui ikka krooniline jama, siis kindlasti lase maha võtta, liigeseid ja südant hijem terveks ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma arvan et kui kurk enam ei valuta ja saad normaalselt süüa, siis võid hakata ka trennni tegema, suht loogiline
lifer
MemberPäris pekk kh nyyd ei ole,lihtsalt pahkluu on jämenenud ja rasva kogunenud.olen teinud päris palju trenni säärelihastele aga ykski tulemus pole aindanud.pilt oleks hea, ma olen naistejalaexpert
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , esimene asi mis ma naiste juures vaatan on just jalad
august 17, 2009 at 8:45 e.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #188569lifer
Memberei lugenud kõike läbi, aga lugesin piisavalt ma arvan, 1 aprill on juba läbi kuhjuks
lifer
Member4 seeriat, igas seerias 8 – 12 kordust.8-12 korda sikutan kangi ülesse, siis teen väikse pausi ja siis veel 3 korda ????
lifer
MemberÄkki on parem, kui sa ülalt menüüst tööriistade alt valid endale sobiva treeningkava.Treenid tervet keha alati?
tavaliselt jah. vaatasin neid treeningkavasid
kuidas ma nendest nr-st aru peaks jagama » Kaldpinnal kangi surumine 4 x 8 – 12 ????
kordused ja seeriad, mis need täpsemalt tähendavad, kuidagi segaseks jäänud
lifer
Memberei hakka uut teemat tegema, sama valdkond enamvähem,
segaseks jäänud need seeriad ja kordused,
ise treenin nii, treenin näiteks rinda, 15kg hanlitega lendamist, mingi 40 sek umbes, siis teen mingi minut pausi ja teen kükki ja siis jälle ülakeha mingit osa, on see õige?
lifer
Memberpikkuse järgi sinu kehakaal on ju igati ok, 190-90kg
nt mina olen 170/72 ja näen hea välja, võiks isegi rohkem olla natuke
sa tahad 75 peale saada kaalu? miks on sul vaja ennast kõrendiks nälgida
juuni 17, 2009 at 5:23 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202834lifer
Memberendal oli ka trenni alustades sääre pealpool luu peal valu, vahest oli isegi raskusi käimisega, (2km) aga se valu oli mingi kuu aega, ja siis kadus ära
lifer
Memberta ei kobruta
ja naiselik ei ole ta ka kindalsti kohe mitte, võibolla mul mingi kompleks, kui punnpepu naistele meeldib, siis on ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lifer
Membermina arvan, et see on östrogeni tasemest tingitud arvatavasti ja selletõttu selline keha eripära.kuidas on lood aeroobse trenniga
aeroobset ei ole erititeinud, paar korda olen jooksma käinud, ilmselt see ka kõige parem kalorite kulutamine? östrogeenide kohta ei oska öelda, sams ei usu et neid peaks olema, eks teen vereanalüüsi
lifer
MemberTere jälle.Mul selline mure, et mul seljal jubedasti kondid paistavad ja käed hästi piits peened, kuid kõtu ikka sipa ees. mIda teha??? Ma nagu mingi skelett kõtuga???
Ma olen 18 aastane pikkust on 161 vm ja kaal viimati 46 kg.
Ja väsimust on mul iga päev??
äkki paned oma kehast ühe pildi, arvan et asi pole üldse ni hull
lifer
Memberminumeelsest savi alju sa üles lükkad, tähtis on missugun su keha üleüldsielt välja näeb
lifer
Membermiks üldse põletada rasva, kas selleks etlihaseid paremini esile tuua, samas endal on tekkinud väike rasvaprotsent, olen vist toidulisadega liialdanud, kas see õjutab kuidagi massitrenni?
lifer
Memberveits offtopic, ilmselt olen toidulisadega liialdanud ja tekkinud väike rasvaprotsent, kuidas see mõjutab massi treeningut?
lifer
Memberkui teen hommikul 1 süsikate ja valgu sheigi, japlaanin selle 3-4 tunni päras ära juua tööjuures, kas ta on siis veel kasutuskõlblik, või kaua ta niimoodi säilib?
-
AutorPostitused