LiblikAlice
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LiblikAlice
MemberLihtsalt infoks. Kui suhkru ära jätad, siis paraneb su organismi füüsiline seisund märkimisväärselt.
Enamustel ongi see liigse keharasva põhjustaja nr 1.
Kas sinna alla käib siis, mee ja puuviljade tarbimise vähendamine ka ?
LiblikAlice
MemberSee oleks peaaegu nagu minu kõht, ainult et mul on 3last ja vanust samuti +10a. Tundub, et mul on vist vedanud, sest ma pole pidanud sellist kadalippu läbi tegema nagu sina
kõik on õnneks läinud iseenesest. Oma allesjäänud nn. kõhunahaga olen ikkagi hädas, seega väga põnev teema
??:”> .Ja muidugi ei saa mainimata jätta, et ma ei saa nendest kasulikest rasvadest aru. Söön erinevalt teemaalgatajast kõike, kaasaarvatud suhkur ja sealiha
. Hiljuti sai koju soetatud ka kookosõli. Kasutan seda nüüd praadimisel.Olen seda paljude suust kuulnud, et sünnitanud naise kõht ei lähe selliseks tagasi nagu enne aga usun, et seda on kuidagi ikkagi ilma opita võimalik saavutada.
Mu kõhul hetkel on lihased , mida mul polnud isegi ennem rasedust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõht on paremas vormis , ainult nahk natuke jama.LiblikAlice
MemberSünnitanud naiste nõustamine toitumise poole pealt on kahjuks väga kesine. Naiste eesmärk on saada kohe enda ideaalkaalu tagasi ning nii tehaksegi igasuguseid dieete (olen koolis ikka igasuguseid ulme asju kuulnud). 7 kuune peaks veel imetav laps olema, ennekõike võiks mõelda ikka lapse tervisele, küll pärast on aega ennast ideaalvormi tagasi saada.
Seda kõhunahka, mis paljudel tekib, ei saagi muuga ära, kui opiga (eriti kui tegu on saledate naistega, kellele kipub see super suur kõht ette tulema, naha koed ei jõua lihtsalt nii kiiresti olukorraga kohaneda). Muidugi on ka erandeid, aga üldiselt on see lihtsalt üks emaks olemise ”võludest”.
Minu postitust ei pea muidugi nüüd nii võtma, et enda toitumist ei peaks üldse jälgima, lihtsalt rasvad või süsivesikud maha keerata.. see teeb nii sulle kui ka su lapsele karuteene.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu sulle ning loodan, et saad siit piisavalt nõu, et arukalt soovitud kaalu jõuda.
Peale sünnitust tekkinud komplikatsioonide pärast, ei saanud tita rinda, ning võõrdus. selle saingi neid hullusi läbi teha , Ühesõnaga, tita rinda ei saa.
LiblikAlice
MemberInimesi tuleb lihtsalt teavitada:
Äitäh.
LiblikAlice
MemberKeha ei kasuta rasva ainult energia saamiseks. Üleliigne energia talletatakse kokku pakkimise efektiivsuse mõttes rasvana, aga neist ei ole enam võimalik hiljem saada uuesti kätte kõiki vajalikke rasvhappeid mida vajavad näiteks rakud vaheseinte ehitamiseks. Rasvhapped osalevad ka hormoonsüsteemi töös. Keha rasvkude omakorda on aktiivne osaleja samuti hormoonsüsteemi töös, eriti naistel. Üks põhjus, miks keha viimasest rasvast enam ei vabane on muuhulgas see, et keha oleks võimeline endiselt rasvkoes hormoone tootma. Välistades oma kehas täielikult rasvad sunnid sa lõpuks enda keha muuhulgas ka lihaseid lammutama st. neid ei saa lõpuks enam taastada. Samuti rikud hormoonsüsteemi tasakaalu.
Ja lõpuks, peale sünnitust sõltub naha kokku tõmbumine otseselt naha tervisest ja kollageeni elastsusest. Rasvavabal dieedil saadki kõik selle, mille eest põgeneda püüad – nahk ei tõmbu kokku, lihas kaob, keha hoiab kümne küünega viimasest rasvast kinni. Sa ei saa vägisi võtta kehalt tema rasva, küll aga saad ta panna aru saama, et tal ei ole endal vaja varusid hoida – sest toidus on rasva parasjagu.
Tundub loogiline tõesti .
LiblikAlice
MemberTule taevas appi. Kui sa ütled, et rasva ei tarbi, siis hakka seda tegema. Keha hakkab normaalselt tööle.
Sissesöödud rasv ei ladestu automaatselt keharasvaks, pigem on asi süsivesikutes.
Pigem oligi hirm selles e tkui rasva söön siis see jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selge pilt üritan siis tarbida .LiblikAlice
MemberMingid lihased on mul siiski kasvanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuidas ma siis vähendan rasva% kui ma niikuinii ei tarbi rasva, siis loogiliselt mõeldes peakski see vähenema.. ?Asi lihtsalt ongi selles , et ma ei tea mida edasi teha, kuidas nagu toituda siis , kui enda arust toitungi tervislikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
MemberMingid lihased on mul siiski kasvanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuidas ma siis vähendan rasva% kui ma niikuinii ei tarbi rasva, siis loogiliselt mõeldes peakski see vähenema.. ? -
AutorPostitused