LiblikAlice
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LiblikAlice
Memberteisipäev, 01. 05 2012
Hommikusöök Lisa toit Šokolaad, tume
tükike = 5 g; tükike (Kalevi 100g tahvlist) = 7 g.
dl = 100 g; spl = 15 g; tl = 5 g.
g Õun
tk = 100-280 g; dl = 65 g.
g Vahepala Lisa toit Tühi toidukord Lõunasöök Lisa toit Neljaviljahelbepuder rasvata, piim 2,5%
Tüüpiline tüki kaal: 35.0g; Tüüpiline serveerimiskogus: 35.0g;
g Keefir, R 2,5% (tüüp ‘Farmi’, ‘Tere’, ‘Valio’)
Tüüpiline serveerimiskogus: 200.0g; Tüüpiline pakendi kaal: 1000.0g;
g Vahepala Lisa toit Tühi toidukord Õhtusöök Lisa toit Kartul, keedetud soolata
Tüüpiline tüki kaal: 60.0g; Tüüpiline serveerimiskogus: 180.0g;
g Hakklihakaste seahakklihast, õlita
g Muu toidukord Lisa toit Tühi toidukord
Eilne menüü oli siis selline, olen aus , päris raske on neid asju joonde saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
MemberKuidas siis täpsemalt toitunud oled?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No hommikuti keedan putru,kindlasti ei puudu kohv sealt, kui varem tarbisin päeva jooksul ca 8 tassi kohvi 250ml 1 kord, siis nüüd 2 tassi, raske aga üritan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahest söön 2 võileiba ja puuvilja. Õhtul siis natuke kartulit natuke liha ja kas salat või juurvili kõrvale.. üritan siis kõike süüa .Kirjutan täpselt ? See oli üldine ülevaade asjast. taime teid joon ka suurel hulgal , kuna paljast vett raske juua kuidagi . Teed joon ilma magusaineta . Ja kirjutan kõik üles siis sinna nutridata-sse ja sealt siisnäen ka rasva % jne .LiblikAlice
MemberNo nii , peab tunnistama, et juba mõne päeva möödudes on kõhuga muutused tekkinud , ja see toimibki.
Kuid raske on tarbida 20% tahab ikka see üle minna, ja neid valkusid kontrolli all hoida keeruline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga hetkel siis käsil mingi 4 päev alles kaal on absoluutselt sama 56, ja kõhunahk on juba praegu paremaks läinud,tegin ka sed AB ripper x-i ja peale seda olid jalalihased haiged kõhulihastel polnud midagi viga ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ootan juba tulemusi siis 26 päeva pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
MemberMulle
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
MemberÕnneks mulle tume meeldibki rohkem , ja siis jätkub ka seda ainult mulle, kellele see mõru ikka meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
MemberOhoo, et pm iga päev šoksi sööma iga natukese aja tagant ja olengi kõhnuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> šokolaadi kasulikkusest olen kuulnud ennemgi-.LiblikAlice
MemberSelge, teen nüüd nii , nädalavahetusel algab uus kuu, alustan siis uue trenniga, ja söön korralikult ning kuu pärast vaatame kas on tulemusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tulemused siis panen siia, samasse teemasse .LiblikAlice
MemberNo tegin sinna kasutaja lisasin toitud mida siis täna söön, aga Kcal jääb ikka puudu, nagu peaks rohkem sööma ..
LiblikAlice
MemberPead silmas toiduainete kaalu
kuskil kapis on seegi olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
MemberBaasainevahetus e. põhiainevahetus:
Väga kasulik jutt:)
LiblikAlice
MemberOo, jälle natuke targem , nüüd peaks välja mõtlema ka selle palju ma siis tarbima pean kui liigun päevas 15 km ja teen ka trenni igapäev 30 min
MemberKuna ma olen täielik võhik, äkki keegi seletaks lahti mulle lühendi BAV mida siin foorumis palju kasutatakse, mul pole õrna aimugi ,mis see tähendab:)
LiblikAlice
MemberPigem see, et “sünnitanud naine ei saagi kunagi enam nii hea keha kui tal enne oli”.
Seda juttu olen palju kuulnud.
Mu keha on paremas vormis kui enne, varem polnud lihase haisu ka nüü natuke paistavad kõhu pealt
MemberIse vaeva näha siis ongi kõik võimalik.
LiblikAlice
MemberNii siis tänasest hakkan uuesti normilt toituma nagu tegin seda enne rasedust , kaotada mul midagi pole kuna kaal on normis, usun et alguses tuleb väike kaalu tõus mis normaliseerub trenniga ilmselt ja esmaspäevast siis alustan AB ripper x-ga see tundub põnev, äitäh kõigile kes vastasid mu teemale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused