LiblikAlice
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LiblikAlice
MemberNo mul on umbes sama palju seda pekki, peaks mainima et just mul puusadel kõhul ka natuke , aga dr OZ kuulsin et kõhurasva vähendab kui süüa umbes 7 oliivi äkki päevas ja pistaatsia pähklid, arvan et transrasvu ei tohiks palju tarbida, noh ise üritan ka sellest lahti saada, teen AB ripper X üle päeviti ja jooksen , see peaks ka aitama:) Ja söögitaldrikul on rohkem rohelist kui kartult või liha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
Memberaga mis on sul nädistoidud näiteks

LiblikAlice
MemberNo Tere, nüüd on põhimõtteliselt 1 kuu läbi, üritan toituda tervislikult ja teen üle päeviti Ab ripper x 339
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhtuti käin ka jooksmas viimased 2 nädalat , alguseks võtsin maaks 3 km sörki siis, Kõhu olukord on natuke muutunud, n.ö sangad on väiksemaks jäänud , kuid kõhurasvaga vaja veel tööd teha, ja noh kõhunahast ei tasu rääkidagi see sai palju kahjustada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisan siis pildid, väiksed muutused peaksid välja paistma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aaa, ja lisan selle et suitsust loobusin ka, varem siis suitsetasin kuid lõpetasin nüüd päeva pealt, peaaegu kuu on möödunud ilma. Ja jalgadel on tänu sellele naha olukord tunduvalt muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
MemberNo Tere, nüüd on põhimõtteliselt 1 kuu läbi, üritan toituda tervislikult ja teen üle päeviti Ab ripper x 339
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhtuti käin ka jooksmas viimased 2 nädalat , alguseks võtsin maaks 3 km sörki siis, Kõhu olukord on natuke muutunud, n.ö sangad on väiksemaks jäänud , kuid kõhurasvaga vaja veel tööd teha, ja noh kõhunahast ei tasu rääkidagi see sai palju kahjustada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisan siis pildid, väiksed muutused peaksid välja paistma
MemberVahepeal mõtlesin , ja tekkis küsimus kas keegi jõutegijatest suitsetab ka ?
Endal on hetkel mahajätmis järk, loobun, ja mõned päevad olen suutnud juba hakkama saada, tunne jube hea, ja täiesti kindel soov sellest lahti saada :S
Päikest Kõigile, imeline ilm õues
Memberma tarbin ka nii edasi hetkel nagu programm näitab, kui vaja siis hiljem muudan seda natukene
MemberKa mina võtsin rasedusega veidi üle 20kg juurde ja oma lamedat kõhtu nutan senini taga:) Kaalu numbreid ma enam ammu ei vaata. Sain sellest üle vaadates aastate tagust pilti, kus minu kaal oli 57,8 – seal näen välja oluliselt lodevama kehaga, kui praegu, kus minu kaal on 63,6 Pealegi on väike kõhuke isegi sexikas, kasvata lihast juurde ja muahh figuur Sul kohe:)))
Mina toidu pärast ei stressa. Söön “enda arvates” tervislikult. Kommi ja torti üritan vältida. Peale trenni teen endale Dietmix kokteili jogurtiga.
Tegin eelmisel aastal kõvasti trenni ja olin juba oma eesmärgile üsna lähedal (kaal 59,9), kui erinevate asjaolude kokkulangemisel jäin trennist eemale viieks kuuks ja võtsin kaalus juurde kokku umbes 7kg. Treeningutega alustasin uuesti veebruari alguses ja olen teinud ainult aeroobset- Body Combatit ja jooksmas käinud, nüüd tahan alustada jõutreeningutega. Minu kalifeed tahavad kulutamist saada:)
…ja kunagi tahan olla sama särav, kui Gerbel;)
Jõudu kõigile!
PS Proovisin “illustreeriva materjalina” siia ka oma pildi juurde lisada aga kahjuks olen selle koha pealt ikka tuhm, liiga suur pilt olevat:D
Usun siiani et 20kg on lihtsam kui pea 40
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga siiski väga tubli,hea kui naine ei jäta ennast peale lapse saamist unarusse, palju edu sulle (Y)LiblikAlice
MemberNo selle targa jutu vahele ei oska midagi öelda, aga ma treenin ka kella 14. paiku päeval
vahest nihkub 1 tund.
LiblikAlice
MemberKeeruline … No ma harjutan , seni kui paika saan need asjad
MemberToitumissoovitus: Süsivesikud 55-60%, Rasvad 25-30%, Valgud 10-15% nii näitab see lehekülg mulle nutridata.
LiblikAlice
MemberNii, nii: protsentuaalne jaotus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kumb siis hullem kas palju valku või palju süsivesikut ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
MemberNo ma just eri jõudu ei tee, ainult seda ripper x .i ja kõndimist ..
LiblikAlice
MemberOleneb eesmärgist, näiteks selle raamatu järgi ( http://pood.rahvaraa…oitumine/827078 ) just taolist jaotust tavainimesele soovitataksegi. Samas jõualaga tegelejatele soovitatakse seal 25% valku, rasva ja 50% süsivesikuid.
Kaalu langetamiseks pean tarbima päevas 1800kcal, umbes. sealhulgas siis 20% rasva 15% valku , valku tavaliselt saab palju rohkem kui 15 , ei teagi kas see halb või hea. See on mu eesmärk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LiblikAlice
MemberSiis jääb ju tervelt 65% süsivesikuid, palju pole?
AGa kas neid peab olema 65
Neid ma ju täis sööma ei pea. Mis ma siis panen süsivesikud valgu arvele v
MemberEhk siis 764kcal valgust, 855kcal rasvadest, 560kcal süsivesikutest (kokku 2179kcal).
Ehk ~35% valku, ~39% rasvu ja ~26% süsivesikuid.
Kas see on mõistlik? Vaevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>saan aru et mul peaks olema 15% valku ja 20% rasva , millise toiduga seda kontrolli all nii hoida, ?
-
AutorPostitused