Lible
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lible
Memberärge rammige teemast mööda suva need jalad .. ma saan baasharjutustega oma jalad kül niipalju vormis hoitud et need ei ole makaroonid .. ma väidan et ma teen jala päeval baasharjutusi aga ei tee mingeid erilisi nagu “eesel” jne ja see toob põhi lihased jalgadel välja mida veel tahta .. !! ja teema oli selles kas mõte tuua jala päevadel biitseps ja triipseps sisse on hea või halb mõte .. !!
Lible
Membersa võid erinevaid treeningvorme sellel biitsepsi ja triitsepsi päeval proovida .. nendele lihastele on mitmeid erinevaid harjutusi .. !! ehk need mida sa hetkel teed ei sobi .. ise teen triitsepsile mingi kangi raskusega seistes üle pea tõsteid ja võtab korralikult läbi käed .. !!
Lible
MemberTänud. Nüüd siis teen koksi trenni kaasa ja joon kohe pärast ära.
keeda pulber parem kodus valmis ja peale trenni kalla joogipudelist vett peale ja sega ära see on mõistlikum kui seda kodus valmistada ja siis terve trenni nimodi hoida .. !!
Lible
Memberei ütleks ise ka sellisest asjast ära janek@kodila.ee ette tänades .. !! teen 3x nädalas
Lible
Memberhakka korralikult jõusaaliga tegelema .. kindla kava järgi ja trennides isu kasvab ja sa märkad kuda kilod tulevad ..
Lible
Memberkui suudetaks NSVL-i pooldajad sealt eemale hoida siis minugi poolest võiks ta seal seista .. aga niikaua kui ta seal nende kogunemis punkt on siis parem see sealt minema viia ..
.. nagu Parts .. öösel kraana kohale ja tuld
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lible
Membersee on see ebaausalt kiiresti suureks .. !!

eks ta üpris rõve ole .. !!
Lible
Memberikka naiste kelle siis veel .. !!
ja tugevaks jõusaalis ei saa tugevaks sünnitakse
Lible
Memberikka veega .. !!
Lible
Memberhantlitega lendamine lamades on ka minuarust hea rinna keskosale .. !!
Lible
Memberminuarust on ka 10g liiga palju päevas .. !! ..
kui veel treening ei ole eriti intensiivne siis võib selle ületarbimisega jamasti minna ju ..!! võisiis mitte .. !!
Lible
Membersiinsed pildid tunduvad huvitavamad kui seal

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Lible
Membersa oled 2 aastat trenni teinud ja puutud kokku esimest korda liigsete kilodega ..