Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberPäris tore ja pikk osalejate nimekiri.
Iga aastaga läheb põnevamaks ka ja mis eriti meeldiv, et bikinis on nii palju võistlejaid ja tase on muutunud lühikese ajaga väga heaks niing seega ka konkurents tihe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2013 at 6:06 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #340238Lexusl
MemberKükk jah vajab veel lihvimist. Peale selle, et põlved sisse vajuvad, oled sa ka ette kaldu.
Viimaste korduste ajal vaatasin hirmuga, et millal sa ette kukud. Õnneks on turvatalad ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2013 at 6:03 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #340215Lexusl
MemberMinu teada on Revali sisekorra eeskirjades palja ülakehaga treenimine keelatud, seda enam, et nii ka pingil lebasid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin sama asja peale, samas kui nüüd nati OT’d siis Pealtnägijas näidati ühte meest kes tegi talvel tervisejookus kesklinnas palja ülakehaga.
Ja sellist asja näidatakse riigitelevisioonis, ning kiidetakse veel takka.
aprill 7, 2013 at 1:44 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #340202Lexusl
MemberVäga korralik muutus!
Endal ka sama asi käsil, e. kaalukaotus rasva arvelt.
Olen seni kaotanud kahe kuuga 6,6kg. Start oli 97.5kg pealt ja täna olen 90.9
Lahe video ja olgugi, et mul hetkel õnneks moti muudust ei ole siis sain seda siiski juurde.
Edu edaspidiseks!
Lexusl
MemberMis te neid Miku ja Kirbu pilte näitate?
Näidake rahvale seda, mida rahvas tahab!
Rohkem Kristinat!!!1!
+1 nagu öeldakse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberHull peast. 8 tundi vändata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis see siis ära ei ole?
Kas Hr. Aleksei tuli 8h? Kui jah siis meiesugustel läheks nats rohkem ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberÜhe rehvi ikka maantee röövis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See käib asja juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris lahe oleks teha järgmine aasta nii, et kõik läheks koos ratastega?
Lexusl
MemberSuured õnnesoovid vanematele ja uuele ilmakodanikule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMis sa siin võistluse piltidega lehvitad, pidid ju trennist tegema
Lexusl
MemberSelga tuleb sul ikka kasvatada veel, ära parem näita
Lexusl
MemberKüll vana teema aga tundub, et mul võikse olla mõlema probleemiga tegemist, sest mingi aega tagasi olid just nimmevalud.
Need aga kadusid ära ja siis oli vahepeal vaikus.
Siis tekkis jama vasaku jalaga, et selline tuim ning tekitab tunde nagu veri ei käiks korralikult läbi?
Istuda on täielik piin, siis on selline tunne, et seal kus tuhar läheb üle reie tagaosaks, surub nagu mingi närvi kinni vms.
On ka istuv töö aga miks siis kõigil istuva iseloomuga töötajatel seda jama ei ole?
Täiega jama värk igal juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberLiis, sa teed mu elu raskeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberLeho!!!!!!!!!!! Võtan väga isiklikult seda nüüd!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ära võta!Kui sa lähed siis pole kahtlustik, et üks ilus naine on kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberSelline küsimus, et kas sinna ilusaid naisi ka ikka tuleb? Leho Spartast palus küsida, sest sellest oleneb tema osalemine.
Tundub, et ei tule
??:”>Lexusl
MemberPoisid poisid mis te kaklete siin nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused