Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberVihakse mind kui tahate aga minuarust pedo jääb pedoks.Ütleme nii, et nii noortelt ei ootagi teistsugust arvamust, muusika jätab neid arvatavasti külmaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberArvan et ta andis kõik ja seadis lati nii kõrgele, et keegi sellest yle ei hyppa!101 prossa nõus sinuga.
Lexusl
MemberPiltide põhjal tundub veel lahedam
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberSpartas on väga korralik jõusaal.Nõmme ujula kohta siis nii palju, et 10x pilet maksab nüüd 250? Enne, kui ma seal paar korda (10) käisin, oli 10ne korra pielt 550.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ka mõned korrad kunagi Nõmme ujulas käinud. Muidugi see oli aastaid tagasi ja siis tundus, et pole viga.
Aga nüüd olen juba eelmise aasta novembrist käinud Sparta spordiklubis ja peab tunistama, et on väga tasemel.
Nii hinna kui ka kvaliteedi poolest.
Olen ka Kalevis käinud u pool aastat, seal pead koguaeg kella jälgima ja arvestama 1.5 h-ga. Suht raskeks läheb selle aja sisse mahtumine.
Spartas seda probleemi pole, saad rahulikult oma trennile keskenduda ajale mõtlemata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberOli ta ka minu suur lemmik.
Täna kuulan arvatavasti tema mälestuseks ta plaati.
Lexusl
MemberSee mustvalge pilt kus naine hoiab tal ümber jala.. uau lihtslt võimas.
Lexusl
MemberSiinkohal võiks vist öelda, et tegu on meie ARNOLDiga
Lexusl
Member“Pole paha” nagu üks poliitik ütles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMinu meelest keegi kunagi kuskil ütles ka, et tal läheb pidevalt jõusaalis kõvaks, nii et pole siin imelikku midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Võibolla on asi selles kui palju sa pingutad, ehk endast annad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ei ma ei teinud nalja.
Tõsiselt keegi kurtis selle teema üle.
Lexusl
MemberIse ei ole kunagi kasutanud kindaid ja seni pole jõusaalis veel kõvaks läinud.Minu meelest keegi kunagi kuskil ütles ka, et tal läheb pidevalt jõusaalis kõvaks, nii et pole siin imelikku midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla on asi selles kui palju sa pingutad, ehk endast annad.
MemberJärgmise laagri aeg onjuba ette kinni pandud, ma hetkel peast ei mäleta, töö juures on kirjas, kuid ikk juuli ja keskpaik. Kas osalesid ka varasematel aastatel?Vaatan, et pole ammu keegi teemat puudutanud.
Äkki on miskit värskemat infot: Kus? millal? jne
Ise pole ühelgi üritusel veel käinud aga nüüd oleks huvitatud küll.
Olen jõusaalispordiga tegelenud eelmise aasta novembrist ja harrastan ka jalgrattasportti ja üldse pöörasin oma elus uue lehekülje tervisliku elu poole.
Kas üritus on avatud või mis?
Ega kuskil pole pilte eelnevatest üritustest.
Ette tänades,
Lexusl
MemberKeti puhul küll seda ohtu ei ole, kuid sõrmusega võib vigastada näppu. Jääb kuhugi ääre taha kinni ning kõige halvemal juhul võib saada tõsise kahjustuse. Olen ise näinud, kuidas isik jäi sõrmest ilma, küll mitte jõsaalis, kuid sõrmus jäi terava ääre taha kinni ning tõmbas näpu kõõlusteni puhtaks, õmmeldi tagasi, kuid elulooma enam näpust ei saanud ning lõigati maha.Teiseks mul liiga hinnaline sõrmus, mitte ainult materiaalses mõttes vaid ka moraalses mõttes. Ei tahaks seda ära lõhkuda.
Jõusaali tolade juurde tagasi tulles, ei saa aru nendest, kes trenni tehes püksid võimalikult alla lükkavad, et oleks ikka näha, mis firma alvarid neil jalas on, milleks kõik see? Kas käia jõusaalis end näitamas või trenni tegemas. Ses suhtes saan aru, miks Dorian Yates tegi trenni saalis, kuhu oli eraldunud suure massi juurest…. Aitab rohkem keskenduda ning pühenduda.
Samas aitab seda ka muusika. Siiani ei ole küll keegi trenni segama tulnud, kõik juba teavad, et ei tee seda ainult hea vormi nimel.
Sõrmusega on minulgi olnud kogemusi, et ei ole ikka eriti mugav teha trenni, kui see sõrmes on.
Sõrmuse deformeerumist kui sellist ei ole ette tulnud kuid, sõrmele teeb küll haiget, kui suurte raskustega tegu.
Mõnikord unustan küll sõrme, kuid peale esimest seeriat tuleb meelde ja siis ma panen ta tavaliselt soki säärde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei viitsi riietusruumi enam tagasi minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et ketiga on suht sama lugu, kui näiteks kükki teed.
Lexusl
MemberTäna kohtasin klubis ühte väga eriskummalist tola.
Nimelt käis mees saalis ringi nii nagu teaks kõike… ja turtsus nagu siil.
Ei tea võibolla oli halb hommik, sellepärast turtsus, algul ajas nagu naerma aga asi läks ikka päris käest ära, kui mees hakkas pea iga 10 sekundi tagant turtsuma. Võibolla olete kuulnud kuidas siilid turtsuvad. Ühesõnaga ajas mees mul ikka keskendumise päris sassi.
Turtsumine turtsumiseks.
Aga kui mees hakkas end liigutama siis olin ikka päris üllatunud, kuidas see mees oma liigutusi tegi.
Mehel ei olnud ühtegi puhast harjtust, isolatsioonharjutusest rääkimata.
Kui mees tegi triitsepsit trenazööril siis jäi mulje, et ta tegi hoopis kõhtu.
Ja selja harjutus tõmbed kõhule oli nii valus vaadata, et mõtlesin kuidas se mees üldse pärast käia saab?
Mul ei ole selle vastu midagi kui mees ei oska harjutusi õigesti teha, ega keegi ei ole sündinud kohe oskama, aga kurat ära siis tee sellist isa nägu ja olemust nagu sa oleksid mingi ilge proff.
Kui inimene jätab mulle normaalse inimese mulje siis lähen ikka ja annan nõu nii palju kui tean või (ei hakka ise midagi välja mõtlema) olen kõrva taha pannud.
Lexusl
MemberMinult küsiti ükskord jõusaalis nii: “Mis sa teed rinda ja õlga ühel päeval või?!”Ju oli siis totaalselt välistatud selline trenn tema jaoks
MemberÜks tüüp on aga nii tõsine trenni tegija, kelle enamik trenniaega kulub telefoniga rääkimisele ja siis kui vahepeal mahti saab siis teeb ka mõne korduse, ja siis jälle pärast mõningast telefonivestlust kratsib kukalt, et kuhu ta nüüd jäi?
Riietusruumis aga pärast suurustab kui raske trenn tal oli.
-
AutorPostitused