Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberVõta enne aroobset 20g valku siis ei lähe organism energajahiks lihastesse.Aga kui eesmärk on kaalust alla võtta rasva arvelt siis ei ole ju mõtet valku võtta või kuidas?
juuli 23, 2009 at 12:18 p.l. in reply to: toitumiskava jälgimine nädalvahetusel (väga pika unega) #208726Lexusl
MemberToitun kava järgi ja nädal sees on kõik väga hästi. Nädala lõppudel aga ärkan sel ajal, kui peaksin alustama juba kolmandat toidu korda see tähendab siis lõuna ajal. Päeva lõpuks suudan ära süüa umbes poole ettenähtud kogustest ja toidukordadest, seega saan ka poole vähem kaloreid. Kõik oleks muidu hästi, aga mulle on hakanud tunduma, et just nädalavahetuste tõttu muutub seedimine aeglasemaks ja kaalukaotus väheneb. Oskab keegi aidata, kas selles juttus on mingit loogikat või anda soovitusi, kuidas toidukordi -koguseid jagada nädalvahetustel, mil ärkveloleku aeg on ca 6h lühem kui nädala sees.Mul sama jama, siiamaani olen lihtsalt vähem söönud.
Ehk siis toidukordasid on 4, 6-e asemel.
Lexusl
MemberTänud Kristjan sulle väga sisuka jutu eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberLiiga lihtne arvan ma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundub, et ta on ikka üldist rasvaprotsenti alla saanud.
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda kindlasti aga äkki oli seal veel midagi.
Lexusl
MemberVõid ju proovida ka teist haardelaiust, kui sa seda juba teinud ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2009 at 4:27 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208425Lexusl
MemberSeal kalakasvanduses oli küll kala niipalju, et pole õnge vajagi, paras võrguga püüda
MemberEi vihka ka otseselt ühtegi harjutust, aga vastumeelselt, kuid siiski teen näiteks:
etteasteid kangiga ( see väsitab lihtsalt nii ära, et tegu oleks nagu vastupidavusalaga, jõudu nagu oleks aga võhm saab otsa ), kõhupressi, jalgade tõsteid.
Lexusl
MemberDeem, mis ajast siilil sellised kõrvad veel on?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin on vist fotoshop’i käsi mängus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A muidu päris armas jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2009 at 7:46 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208104Lexusl
MemberNatalja võiks nüüd veel kolmandale kohale tulla, mitte et ma sulle Ott paremat kohta ei sooviks aga siis oleks minu ennustus 100%line.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2009 at 7:43 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208102Lexusl
MemberKuradi uhke tunne on ikka kui nende väheste lippude seas on ka meie sinimustvalge.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 14, 2009 at 1:27 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207275Lexusl
MemberNatalia 3.
Ott 4.
juuli 12, 2009 at 8:17 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #206904Lexusl
MemberMa ei ole alla 18% sellega veel näinud, isegi siis kui samuti kuiv olin, seega 12 oleks liiga opitmistlik prognoos, kuna pikkus 174 cm ja kaal 89 – 91 kg ei lase sellel aparaadil vähem näidata
juuli 12, 2009 at 7:26 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #206884Lexusl
MemberTaoliste pükstega pole veel Jürit näinud küll, aga mine saa tea, vormi poolest võiks täitsa sobida.
juuli 12, 2009 at 6:31 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #206867Lexusl
MemberAntud aparaat ei olegi mõeldud võistlussportlaste rasva mõõtmiseks – neil on isegi juhendis see kirjas, et tippsportlased ärgu sellega mõõdetud tulemusi tõsiselt võtku.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selge pilt
AutorPostitused