Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
Memberjajah- 6pi tundma oma vaenlast!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ei ma loodan, et selle väikse üksteise mittemõistmise pärast veel vaenlasteks ei saanud.

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMa v6tan ise kokku teema- palju on proffe, kesktasemega ja algajaid bodybuildereid, kes loevad aktiivselt ka naistekat!Ja 6igesti teete!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah ma mõtsin ise ka midagi sama.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
Membersegane v2rk, ei saa aru mida sa m6tled ?Ok läks vist segaseks jah veits
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vana asi
MemberIvoP selja trenn oli esimesel päeval ja täna mees naudib puhkust!Ivo- ma vaatan, et sa oled ka varakult “kuuse” tuppa toonud ?
Membertegelt neid mehi jagub, pane youtube bodybuilder, ja saad nii palju vasteid et kukku pikali .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa mõtled neid mehi kes naistekates kirjutavad või ?
Memberigasuguseid .elukutselised proffid, kesmist tasemet jne .
Jaa ja aga mis kontekstis sa neid mehi mõtled, mille jätkuks?
Membertegelt neid mehi jagub, pane youtube bodybuilder, ja saad nii palju vasteid et kukku pikali .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mehi ???
Lexusl
MemberMa arvan, et naised ei julge lihtsalt küsida.
Kartes, et satuvad “tule alla”.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga loodan siiralt, et see nii ei ole
MemberÕnnitlused värsketele vanematele ja tervitused uuele ilmakodanikule
MemberTulemus 2
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja Mesomorph
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberNendele kahele seal pildil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Yeah right
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei usu, et need mehed vaatavd neid naisi “sellise” pilguga.
Pigem meeldib neile kõik muu peale nende “asjanduste”
MemberEhh see on see sama tore neiu sinise kleidiga ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Silikoonrind on ikka väga kohatu siin. Lihtsalt võigas.
Kui kulturism siis kulturism, ära topi sinna mittesobivaid asju.
Neid kunsttisse pannakse ju ikka meestele meeldimise pärast- eeldan.
Öelge millisele mehel selline kooslus meeldib????
Lexusl
MemberJõusaalitrenni olen teinud alates 14. eluaastast, kuid ei ole teinud seda sellestajast järjepidevalt.
See, et ma ikka ja jälle kuidagi jõuan selle ala juurde, tähendab, et see sobib mulle.
Järjepidevalt ja süstemaatiliselt olen nüüd trenni teinud oma 8 ja pool kuud.
Pikem paus tuli sisse alles hiljuti, kui käisin sugulastel külas Kuusikul.
Ausalt öeldes käis mõte läbi, et uuriks kas seal ka mingit võimalust trenni teha on aga läks nii kiireks, et ei jõudnud vaadata.
Aga ega ma siis seal päris niisama ka ei olnud.
Sõitsin ratast igapäev u. 20km.
Ala vahetamise peale ei ole isegi mõelnud, kuigi soovitatud on. Olin vist mingi kolm kuud saalis käinud kui üks päev tööjuures käis täiesti tühja koha peal
õlaliigesest selline raks läbi, et mõtlesi, et nüüd on kõik. Tegin nädal aega trenni läbi valu ja osa harjutusi ei saanud üldse teha (sellel ajal leidsin aga mitmeid häid alternatiive mida kasutan tänini).
Lõpuks käisin siis ortopeedi juures, kes ütles, et unusta jõusaal ära ja hakka ujuma. Põhjuseks tõi ta selle, et mul on õlaliigeste luustruktuur geneetiliselt eriline, st. et kõhrede vahe on väga väike. Peale sellist dignoosi olin täielikus šokis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ala mida mulle meeldib teha ja mida tahan võibolla terve ülejäänud elu teha ei tohi ma enam teha. Arst ütles seepeale, et tahaks ka olla 20 aastat noorem ja, et tal ei oleks 5-te last. Siis mõtlesi, et pean konsulteerima inimestega kes on selliste probleemidega rohkem kodus. Rääkisin paari omaala spetsialistiga kes mind maha rahustasid ja ütlesid, et kõik ei ole veel läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt jah ei saa ma teha teatud harjutusi mis nõuavad suurt amplituudi, aga see ei tähenda midagi, kuna alternatiivharjutusi jagub kuhjaga.
Harjutuste juures peab tähele panema lihtsalt seda, et sa ei teeks liigesele liiga, kui on valus või käib naks läbi siis ära tee seda ja otsi mingi teine harjutus.
Kõigile kulturismi harrastajatele jõudu ja jaksu.
MemberEga keha ei toimi ka päris nii, et lihaste kallale läheb alles siis, kui kõik rasvad põletatud on. Mis siis viga oleks vormi teha-lihase kaotuse pärast ei peaks ju üldse muretsema.Kui kehal ikka häda käes, siis ellujäämiseks kasutab ellujäämiseks kõike, mis kätte saab. Samamoodi kuna lihase säilitamine kulutab palju kaloreid, siis et ökonoomsemalt läbi saada, hakkab keha ka lihaskudet hävitama.
Oli vist jah natuke ullikese moodi küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edaspidi üritan ennast parandada
Memberlihasmassi säilitamine on targem mõte.
[/quote
Seda kindlasti, aga ma pidasin silmas seda, et kui seda üleliigset rasva on niipalju, et seda jagub energia saamiseks/tarbeks ja pole vaja minna lihase kallale energiat saama?
Kas ka sellisel juhul oleks vajalik valku võtta?
-
AutorPostitused