Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberLexusl
MemberKui nüüd alternatiividesse sukelduda, siis saaks seda harjutust teha sama liigutusega ka selili maas olles Smith masinal.
“>Lexusl
MemberLexusl
MemberSee on nüüd tõesti puust ja punaselt ette tehtud
Oleks ka need pildid etaloniks toonud,kuid kahjuks pole pildi üles laadimise õigusi
“>Lexusl
Membertänud! meie jõusaalis seda seadet pole. a ma võtan siis naise selga
“>Kui viitsid Youtube’st otsida siis peaks sellise video leidma kus Arnoldil on samuti naised seljas, selle harjutuse tegemisel.

Lexusl
Memberkuidas seda tehakse?Asend on kummargil 90 kraadi, käed toetavad alusele. Raskus toetub selja alaosale ja liigutus on pöiale tõus
Lexusl
MemberMa mõtlesin, et ei maini seda ära, aga vaatan, et siin läheb vist käest ära niikuinii.
Keskerakond erineb ikka teistest nagu öö ja päev.
See erakond on ju ilmselgelt ühe teatud naaberriigi käepikendus.
Jah sai välja öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberSee peaks sõltuma vist sellest ka kas sa lähed trenni vahetult peale seda või ei??
Enne trenni vist ei ole hea ennast täis süüa?
Lexusl
MemberMa näiteks ei näe mingit põhjust miks ma jõutõmmet tehes oma jalgu näiteks peaksin koormama kui mul 2 päeva pärast jalatrenn ning küünarvarte kõverduste ajal õlga koormata kui eelnev päev juba trenn on olnud.Mida rohkem lihaseid töötab on muidugi tore asi aga kui siht on ikkagi üks kindel lihas ‘läbi tõmmata’ siis miks kurat ma teist lihast seda tehes üleliigselt koorama peaks?
Olen ka sellisel arvamusel.
Erandina võiks vist välja tuua sellise treeningu, kui teed ühel päeval kõik lihasgrupid läbi.
Lexusl
Member
Kui see nüüd aus värk on, siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundus ka, et nagu füüsika ei pea paika selle pildi peal.
Selle pildi järgi peaks jalad nagu ära vajuma.
Lexusl
MemberAlgse küsimuse kohta arvan, et hea raskus peaks olema väljakutsuv. Piiri peal, et veel suudad vaevu korraliku tehnikaga teha. Kerge raskusega sipsimisel ei näe mõtet.Sellega olen täitsa nõus jah.
Ise üritan ka nii teha, et ainult viimane kordus oleks selline piiripeal.
Lexusl
MemberEga Ansip pole süüdi, et majanduslangus tuli.
Kuigi mõned usuvad nii vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi mina olen rahul meie valitsusega, kuna Läti on omadega pees ja Leedu ka vaikselt juba.
Kuid meil veel olukord nii nadi pole.
Mida see Savisaar siis lubab?Tasuta fitmassi?Või mida?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitähh sulle objektiivse hinnangu eest.
Nii ta on jah.
Lexusl
MemberKirp- väike sõrm peab hammaste vahel olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberKrt see poliitika on nii tundlik teema, et ei julge kohe midagi öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tahaks riidu minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMiks see küsimus üldse mulle pähe tuli, no eks ikka selle kurikuulsa “seistes kangiga käte kõverdamine” harjutuse pärast.
On ikka väga valus ja naljakas vaadata neid tegelasi, kes niimoodi teevad, kus selg on nagu vinna tõmmatud vibu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused