Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberTnx, ei osanud seda lingiks pidada tõesti!Palun palun, ma ise vaatasin ka algul, et mis värk nagu toimub, millest räägitakse ?
Lexusl
MemberKrt, loen ja loen ja ei hammusta teemat läbi
Esimeses postituses on naerunäod

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelt link. Kui sa selle all mõtlesid seda, et ei hammusta läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberEi tule. MASU aeg mis teha
Lexusl
MemberNo vaatame seda asja veel kirbukene. Kuna ma olen nii deep mees, et tulevikku näen, siis saavad sul küll ainult tütred olema. Ja siis kui nad saavad nii kuueteiskümneseks, eks sa siis tuleta meelde seda ‘kui on muru, mängi palli’ asja. ONJU
“>
Ma soovitaks juba praegu sellise hea padja valmis otsida, kuhu sisse oleks hea nutta.
Oiiiii Kirp seda oli vist valus kuulda
, tahaks kohe sõnu tagasi võtta või mis ??Lexusl
MemberIf there´s grass on the field, play ball.
“>Hästi öeldud Kirp

Lexusl
MemberMa võibolla saan küll asjast valesti aru, aga kas need “veetlevad naised” enamike siin kaasahüüdjate jaoks tiba noorepoolsed ei olnud:P?Ott-sinu kommentaarid palun, kui noored või vanad nad siis olid ??
“>Lexusl
MemberVeitsa kummaline, kui sinna ainult naiste pärast minnakse
“> , kuigi jah see oleks maasikas tordi peal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea seltskond, ilus ilm, veetlevad naised- mis sa hing veel tahta oskad

Lexusl
MemberAllright
“>Lexusl
MemberMis selle aasta laagri hinnaks oli?Kui ma ei eksi siis 2000 EEK’i
Lexusl
MemberSiiani on olnud väga huvitav repotaaž. Kui kaua laager veel kestab?Sa aitasid mind, ma siis aitan vastu
“>Vastuse oma küsimusele leiad siit
Lexusl
MemberPersonal MessageOh mind rumalat.
“>Ok tõmbame siis joone alla sellele kõrvalepõikele.

Lexusl
MemberVajutan hiire parema klõpsuga pildil ja vajutan “copy link location”-i peale. Siis edasi vajutan uues postituses nupul “Sisesta pilt”. Tekib aken, kuhu saad “copy link location”-iga salvestatud aadressi sisestada (parema klõpsuga paste või ctrl+v).Nüüd kiskus küll offtopicuks ära, vabandan!
Lexusl, kui tahad veel sel teemal arutada, siis saada PM parem.
Nii palju kui mina nüüd aru sain siis see toimib ainult siis kui laed pilti kuiskilt teisest teemast, mitte enda arvutist.

PS. Oleks saatnud sulle PM’i aga ei suutnud tuvastada mida sa selle all mõtlesid.
“>Arvasin, et teadsin enimlevinud lühendeid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberVajutan hiire parema klõpsuga pildil ja vajutan “copy link location”-i peale. Siis edasi vajutan uues postituses nupul “Sisesta pilt”. Tekib aken, kuhu saad “copy link location”-iga salvestatud aadressi sisestada (parema klõpsuga paste või ctrl+v).Nüüd kiskus küll offtopicuks ära, vabandan!
Tänud
“> , eks ma proovin siis järgi, kui vaja läheb.Vabandan ka, et teemast kõrvale kaldusime

Lexusl
MemberEi mina tea, pole küll sellist asja kuskilt välja lugenud.Kuidas sa siis pilte üles laed, kui küsida tohib?
Lexusl
MemberMis mõttes pole õigusi?Ka mitte ei pea olema moderaatori õigusi??
“>AutorPostitused