Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 26, 2009 at 7:08 e.l. in reply to: Ott vs.Mikk Kükisaaga sai jätku – pildireprotaaz saalist #215508
Lexusl
MemberEi kujuta ennast ettegi kükkimas 220kg, praegu teen 110×4
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga rõõmustan ikkagi, sest areng on toimunud
“>Lexusl
MemberPäris paha “kuusk” on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldse kõva vorm, ei ole midagi öelda.
“>Lexusl
MemberAsi läheb aina huvitavamaks
“>
Moblas käis just piiks ja tuli sõnum.
“Kui te soovite osa võtta. Saatke oma andmed info@fitnessmodell.ee”
Ei noh….seletaks siis vähemalt mida seal võistlusel tegema peab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Helista jah veel kuhugi, nüüd hakkadki saama igasugust jama mobla peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberKuna huvi ei anna häbeneda siis helistasin info saamiseks numbrile, mis reklaamis kirjas oli. Kahjuks aga räägiti minuga vaid meie “teises riigikeeles” mida ma absoluutselt ei oska ja juhatati siis kodulehele, kus on ka kõik info, mitte eesti keeles.
“> Kas tegu on siis võistlusega mis pole mõeldud eestlastele?Järelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jälle õõnestavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberKindel see
“>Lexusl
MemberSama siin.Kui avad teema artiklite alt siis avaneb.
Lexusl
MemberTagasi uudise / artikli juurdePühapäeval (30.augustil) toimub Fitshop Spartas (Pärnu mnt.139c) FitDay!!!
Terve nädal on sul aega teha endale ise FitDay jaoks särk!!!! – Parimale 3-le särgile auhinnad:
Logo leiad sa siit meie lehelt: link
Vihjeks- särke saad osta ja logotada T-särgi poes. Jõudu ja häid ideid särkidele!!!
“>FitDay ajakava :
12…
Mul see link kahjuks ei avane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberTulemused tulevad ülepäeva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
Member179/86/28
Lexusl
MemberPäris hea
Lexusl
MemberLoomulikult ootasid kõik kulda, ka ise. Aga millegi pärast oli juba selline halb eelaimdus, et seekord jääb säravaim medal saamata. Arvan, et saatuslikuks sai liigne võistlemine ja kõik sellega kaasnev. Mina olen siiski medaliga rahul – Kanter juba on olümpiavõitja ja maailmameister. Üks tiitel sinna tänna pole hullu:)Aga mida te sellest Lõuna-Aafrika 18-aastasest 800m jooksjast arvate. Räägitakse, et äkki on mees. Ise olen ka vist samal arvamusel. Kui keha on lihases, siis on tavaline, samas nägu kuuluks nagu meesterahvale. Väga kahtlane. Pikalt lüpsis kõiki.
Jah, peale jooksu pühkis veel nagu tolmu õlgadelt, et oli veel aeglane jooks nagu
Lexusl
MemberHartingi üle on hea meel
Lexusl
MemberElu on näidanud, et siin võib veel kõike juhtuda, eriti arvestades Kerdi viimaseid katseid.
Lexusl
MemberTundub, et Kanteril jääb tulemus jälle viienda katse peale või viimasele.
Lexusl
MemberNo mina saan aru, et KERGE rasvaprotsent.Ehk siis 10-15 ?Jah aga PT London’i jutu järgi võiks aru saada, et vahet pole kas see protsent on seal 10 ja 15 vahel või ei.
Et mida kõrgem seda raskem on lihast kasvatada????
AutorPostitused