Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberSiirad õnnesoovid ka minu poolt vanameistrile.
Ja, et jätkuks ikka motivatsiooni edasi rühkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Lexusl
MemberMis sa jorised
.Võta jalad kõhu alt välja ja marss Telliskivisse, pakkumised selleks küll piisavalt head ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Peab vist võtma jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberKui soovid võime ka Sinu suuruse Spartasse saataOooo milline pakkumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nende suurustega on ju sellised lood, et kunagi ei ole see üks suurus sobiv

Lexusl
MemberKas need tooted on müügil ainult Telliskivis ?
MemberKukkusin rattaga mingi kolm kuud tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainuke asi mida teha ei saanud oli rinnalt surumine.
Ei hakkanud seda ka läbi valu tegema. Leidsin alternatiivid: Kätte ristamine trosssüsteemil ja sain ka teha ületõmbeid.
Olin ise ka mures, et ei tahtnud see ranne kohe kuidagi paraneda, aga tänaseks on asi nii palju paranenud, et saan juba rinnalt suruda, kuigi sutsu annab tunda.
Eks see ranne on nii keeruline liiges mille paranemisele tuleb anda lihtsalt aega ja vahepeal mitte koormata.

Lexusl
MemberTõsi aga kas selline DVD mängija ära väsimine on tavaline nähtus või on tavaliselt asi mingis teises faktoris?Kaldun arvama, et 4-a aastaga ta nüüd küll selles mõtte ära ei väsi, et nagu vanadusse. Oleneb muidugi kvaliteedist ka??
Pigem jah nagu sa ütlesid, et oled teda usinasti kasutanud ja seega arvan, et laserpea puhastus võiks su probleemi küll lahendada.
august 31, 2009 at 9:49 e.l. in reply to: Tule Reval – Spordi kulturismi – ja fitnessi noorterühma trenni! #216494Lexusl
MemberOleks ma vaid 10a noorem
MemberGrossi Toidukaubad- peaks ka Isostari müüdama.
Lexusl
MemberOlenevalt päevast 1-3h. Suurem osa sellest kulub sellel lehel silma peal hoidmiseks
MemberNjaaa..
MemberOmalt poolt oskan vaid lisada, et testidel osalenud nii meeste- kui naisterahvad on siiamaani tunniga väga rahule jäänud. Kui Sina soovid end proovile panna ja võib olla, et ka oma kommentaare anda järgmiseks FitStarAttack programmiks, siis tule julgelt tundi 30. augustil SpartaSporti kell 15:00. Treeningud sel päeval on kõikidele tasuta ning Sinu mõtted ja arvamused on enam kui teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole siiamaani päris täpselt aru saanud kas Bodypump’i näidistrenn on pühap. või ei??
MemberLexusl
MemberSa arvad, et siin liigub toitumisteadlasi? Mina ei ole nii kindel.Muidugi liigub, kogu aeg ju võetakse sõna
MemberEsimest videot vaadates, ootasin pingsalt millas see kass nüüd siis ründab, tavaliselt on ju nii, et kass vaikselt lähenb või siis nii nagu see kass, et liigub siis kui õige hetk on ja siis natuke vingerdab keha ja siis tuleb äkkrünnak. See jäi kahjuks ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu väga lahe
MemberIlma suurema üllatuseta “harv jooja”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused