Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberKunagi elas selline mees nagu Andreas Munzer, ärgem unustagem tema triibulisi jalgu.
“>
http://images.doctissimo.fr/private/photo/…c-733164fc0.jpg
http://give-me-a-break.com/wp-content/uplo…sick-puppy.jpeg
http://www.builtreport.com/munzer/018.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_ham8q-FWUP4/SGQR…eas+Munzer5.jpg
Tõsi ta on, et need triibud talle elu maksid kuid siiski. /Lahkus meie hulgast juba üle 10 aasta tagasi, olles vaid 32 aastane./
Ja- pole paha. Tõsine triibu mees.
Teisel pildi tundub küll, et deltalihases pole rasva kübetki.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberSellist reielihase triibutamist polegi näinud, julm.
“>Lexusl
MemberRoheline tee on hea leebe erguti, samas aitab kehast päris heaste vett välja viia. /liiale minna selle viimasega aga ei maksa/ Rasvade põletamisele kaudselt mingit positiivset tuge annab. Pakun, et peamine efekt tuleb tänu sellele, et ergutab närvisüsteemi, oled pisut aktiivsem. Sama toime on ka kohvil, kuid see on pisut äkilisema toimega ja neil kel ntx vererõhk suhteliselt kõrge, soovitaks rohelist teed sel eesmärgil kasutada. Lisaks on roheline tee üsna tugev antioksüdant, eriti veel koos c-vitamiiniga.Aga maitse on julm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberAga mida arvate sellisest tootest nagu No Brand’i “Green tea” ?
Loomulikult koos tasakaaalustatud toitumisega!!!!
MemberOlen ise sama probleemi küüsis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käisin ortopeedi juures ja see soovits jõusaaliga lõpparve teha, millega ma muidugi nõus ei olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhjus on väga lihtne ütles mulle see doktor. Mul on geneetiliselt iseäralik õlaliiges, mille kõhrede vahe on põhimõtteliselt olematu.
Röntgenpilti vaadates nägin jah, et vahet pole ollagi, pigem kattusid seal mingid osad. Kellegi teise pildi pealt aga oli selgelt näha liigese vahet.
Sinna polegi midagi teha öeldi mulle. Ma ei tea kas tegelt ka ei saa midagi teha, pole uurinud ka ausalt öeldes.

Põhimõtteliselt takistab see probleem tegemast suure amplituudiga ja õlga väänavaid harjutusi (nt kukla tagant surumine ja hantlitega lendamine)
Ise konsulteerides Sparta asjalike treeneritega otsustasin lihtsalt need harjutused, mis esialgu küll haiget ei tee aga nõks käib läbi, oma kavast välja jätta ja leidsin alternatiivsed harjutused.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiani olen rahul ja probleeme pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti ei soovita sul raksuga edasi teha, kuna praegu ei tee haiget, küll ta kunagi tegema hakkab ja mitte vähe.
Muidugi ei pruugi sul sama probleem olla. Õlaliiges on nii keeruline liiges, et seal võib olla sada põhjust.
Käi parem mingi ortopeedi juures ära (soovitatavalt spordiarst, on kindlasti adekvaatsem)
Lexusl
MemberKaru paanikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
edit: heli ragiseb, kohiseb.
See ju eht looma piinamine.
Mul hakkas küll karust kahju

Lexusl
MemberOk, organiseerime limusiini, aga kes maksab kinni massööri, värske puuvilja ja šampused selles limusiinis? Pärast keegi veel vingub, et limus ei näidata ETV-d. Kogu aeg leiab põhjust virisemiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> INIMESELOOM pole kunagi rahul, samamoodi nagu raha ei ole kunagi piisavalt ja väljanägemine ei ole küllalt hea. Aga oleks vist suht igav ka kui mingi hetk oleksidki kõigega rahul mis siis edasi.
Ok läksin vähe teemast kõrvale

Lexusl
MemberNo kui tasuta, siis tuleks isegi vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult on nii, et isegi kui on tasuta sissepääs, ikka osa rahvast viriseb, et peavad teisest Eesti otsast tulema ja keegi ei maksa sõiduraha kinni. Kunagi ei ole liiga hea
Igal juhul hea uudis

….keegi ei maksa sõiduraha kinni.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> einoh mida veel?? Päris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2009 at 8:07 p.l. in reply to: Oti Sepik ja Oti Vormi Leib – saadaval kõikides Prismades! #221312Lexusl
MemberOn siis keegi näinud ka juba kuskil poes neid sepikuid ja vormileibu?

Lexusl
MemberTundub huvitav, aga kahjuks on mul reede õhtul 19:30 bodypump treeningud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ei saa vaadata.Ära muretse, tavaliselt on pühapäev kordus
MemberJah täitsa nõus sellega, kuid kas see tõbine inimene siis ka ukselinkidest eemale hoiab, ka seda oleks mõtekas siis ju teha??
MemberMul läheb ka üks tass kohe hommikul pudru kõrvale ja siis teine tass kui olen tööl meilid läbi lugenud. See on nagu traditsioon või nii.
Mõnikord harva joon veel ühe tassi peale lõunat, aga mitte rohkem ja kindlasti mitte õhtupoolikul.
Kunagi olin suurem kohvi jooja ning tarbisin seda ka täiesti mustalt ja magusainet lisamata, siis olin suitsumees vbl. asi ka selles
MemberKuidas sa lõuatõmmete tegemise ajaks enda küljest 10-20 kg raskust vähemaks võtad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks on spetsiaalne pink
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus toetud põlvedega aluse peale, toimib vastukaalu põhimõttel.
Tule Spartasse ja vaata lähemalt.
Lexusl
MemberKui siin mehed panevad lisaraskuseid, siis mina võtan vähemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ca. 10-20kg ja teen ka laia haardega 3×8-12, ise kaalun 86kgOma keharaskusega järjest pole proovinud veel.
Lexusl
MemberVaba foorum k8ll, kuid mulle tundub, et vale koht, kus seda arutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilmselt te sellele 5.1 heli k8simusele siit foorumist vastust ei leiagi.Noh küsija suu pihta ei lööda,
Proovida ju võis…
-
AutorPostitused