Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
Membertuleb tunnistada, et sa said tõesti üllatavalt kerge võitlusega suitsetamisest võitu
Jah- võitlus kui selline jäi ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMa ei mäleta kas ma olen seda siin foorumis juba maininud, kuidas mina suitsetamisest lahti sain aga siit see tuleb.
Nimelt olin just peale songa operatsiooni saanud esimest korda jalad alla ja kohe ilge tahtmine suitsu teha.
Niisiis läksin rõdule panin suitsu ette tõmbasin ühe mahvi ja tundsin kui vastik oli maitse ja süda läks pahaks ja pea hakkas tuikama.
Tõmbasin teisegi laksu sisse ja ikka sama jama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viskasin siis suitsu minema.
Koju jõudes süütasin jälle sigareti ja ennäe jälle sama jama.
Sellest hetkest tegin ühe või paar suitsu siis vaid siis kui oli mingi pidu, kestis see periood u. 3kuud. (mitte siis peo periood)
Hiljem loobusin ka sellest, sest see suitsu tegemine võimendas veelgi pohmelli

Ma ise arvan, et see oli kuidagi seotud sellega, et mull etehti enne oppi “spinaalanesteesia” e. siis alakeha oli halvatud opi aeg, ise olin ärkvel.
Võibolla see aine mida nad mulle süstisid seljaajju tekitas mingi reaktsiooni ja tulemus oli selline, et pidin suitsetamise maha jätma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa hing veel tahta oskad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberKas kääriku laagrist tuleb video ka, või on see äki juba kuskil olemasNii palju kui mina kuulsin ei pidavat seekord olema.
MemberÜks mu lemmik hommikusööke on veel selline, et ostan Prismast erinevaid helbeid (hommikusöögihelbed nisuhelbed ja riisihelbed), panen need pooleks, lõikan sisse banaani ja teen eraldi shake (piimaga segan Hera80 enesele sobiva maitse) ja siis valan valmishake sinna helveste peale, kõige otsa veel jogurt.Kuule see ajas küll vesistama, peab järgi proovima
MemberPakkumine ongi suht umbes värk ,eriti kui nimesid ei tea. Praegu ei ole palju neid , kes on viitisinud esikolmikuid pakkuda, seega tõenäosus olla 1 – 3 st õnnelikust, kes saavad 300 kroonise kinkekaardi on päris suur, põhimõtteliselt äratäitmise vaev.Mul on hommikune laadimine “terevisioonis” tehtud ja tänane päev kujunebki suhtleistel toidurikkaks (laadimiseks).
Ega minagi ju ei tea ega tunne kõiki võistlejaid, näinud olen neid kes vahel Spartasse satuvad. Seega mingist tõsiselt võetavast ennustusest minu puhul ei saa kohe päris kindlasti rääkida.
Ennustus kui selline ongi ju, et kas läheb midagi täppi või ei , lihtsalt lahe vaadata. Eks ta suht tänamatu töö ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub sellesse hommikupudru tegemisse, siis see kogus on ikka päris aukartust äratav mis sa Ott hommikuti sisse sööd.
Ma ise pole veel valgupulbrit pudru sisse lisanud, kuid ükskord proovisin valmis šeigiga pudru keeta, ei tulnud just niimoodi välja nagu lootsin.
Läks selliseks klimpi ja tahtis põhja kõrbeda
ei olnud vist hea idee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
Memberpoe piimast ei saa hapupiima teha,tuleb solk välja sellest.Maa piim on (Y) hapupiimajaoksSeda minagi aga teised väidavad vastupidist
MemberMinu ennustus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noored
1. Sander Kuusk
2. Illimar Gaidalenko
3. Dmitri Kostitsõn
Juuniorid -75kg
1. Kristjan-Johannes Konsap
2. Siimon Ilja
3. Maiko Kängsep
Juuniorid +75kg
1. Mikk Raudsepp
2. Ilja Tsistjakov
3. Indrek Kutusov
Mehed -80kg
1. Argo Väli
2. Valju Jagomäe
3. Ahti Jakson
Mehed -90kg
1. Ott Kiivikas
2. Marek Liiva
Mehed +90kg
1. Argo Ader
Klassikaline Kulturism -175cm
1. Imre Vähi
2. Harri Indus
Klassikaline Kulturism +175cm
1. Jüri Leinvald
2. Argo Vaible
3. Tanel Anton
Bodyfitness -163cm
1. Laura Reisalu
2. Vitaliya Dmitrieva
3. Marina Sakutene
Bodyfitness +163cm
1. Christina Alev
2. Tiina Porgand
3. Katrin Kimber
Naised kulturism
1. Gerbel Mikk
BodyFitness -163cm
1. Irina Zenkova
Fitness
1. Anastasija Vanejeva
2. Ketija Zālīte
3. Olga Aleksejeva
Juuniorid absoluut
Mikk Raudsepp
Naiste bodyfitness absoluut
Christina Alev
Klassikaline kulturism absoluut
Jüri Leinvald
Meeste kulturism absoluut
Ott Kiivikas
Lexusl
MemberVõidab see. kes rohkem naeratab ja vähem väriseb
MemberToimib
MemberRoheline Fatburner
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise joon jahutatud “rohelist teed”
Lexusl
MemberImelik mul ei ava ühtegi linki???
Kuidas teistel?
oktoober 1, 2009 at 6:19 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 1 oktoobril on Whey Drink Glutamine Peptide Tai Kane ilt #223234Lexusl
Member26
Member1. Arnold Schwarzenegger
2. Jay Cutler
3. Dorian Yates
4. Phil Heath
5. Frank Zane
september 29, 2009 at 12:43 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #222866Lexusl
MemberPihustiga oleks ju veel mugavam.
Lexusl
MemberPõhimõtteliselt ei ole ka rind seega parim näide kuna ka see lihas koosneb eriosadest.
Ise teen rinnale kolm erinevat harjutust- sise-, ala- ja ülaosale. Kokku 10 seeriat.
-
AutorPostitused