Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberNjaa, ega silmi ei pea maha lööma selle jalaga jah aga siseosale pead ikkagi rohkem vatti andma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberVaevlen ise sama jama käes juba paar aastat vahelduvate paremate perioodidega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul sai asi alguse kui naasin saali peale ca. poole aastast pausi.
Tegin 50kg kükki ja juba esimesel seerial tundsin, et midagi läks valesti (mingi naks käis läbi)
Sellest ajast olen kannatanud vasaku jala värvivalude, surina ja tuimuse käes.
Istumine on piin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Algas reie tagaosa valudega siis lisandus säär ja lõpuks pöid.
Vahepeal oli juba nii hea, et ei teinud nagu aurgi saama, et on probleem aga viimasel ajal jälle päris jube.Käisin ka neuroloogi ja neurokirurgi juures. MRT polevat näidanud, et närvi peale surub, et opile nad veel ei saadaks, seni kuni valuvaigistitest abi on. Ma pole veel kordagi valuvaigistit võtnud selle pärast. Pigem käin ringi ja venitan.
Plaanis kasutaja gamster’i juurde minna.
Lexusl
MemberHantlitõmme küljelt pidi hea lailihase stimulaator olema.
Lexusl
MemberMa enda blogis kunagi kirjutasin, kuidas ma “esimest” korda selga treenisin järsku, kuigi see ei olnud kaugletki esimene kord.
Aga tundus nagu esimene, sest tunnetus oli esmakordselt olemas.Ehk siis “võti” on tunnetus. Loomulikult on see iga lihase treenimisel tähtis aga seljal on see isegi nagu olulisem.
Vbl “oluline” on vale sõna aga selga treenides on seda tunnetust raskem saada.
Ei piisa ainult kätega tõmmetest, peab samal ajal mõtelma, et “nii nüüd tõmban seljaga”. Noh midagi sellist
Lexusl
MemberMeil näikse samad problemaatilised kohad olevat.
Aga noh, mida pole seda pole ja ega ta tule ka suure tõenäosusega.Ma üldse hetkel nii niru, et kui vaatama hakata siis polegi midagi peale sääre
Lexusl
MemberVõiks küll ID-kaardiga identifitseerida.
Pole see midagi tülikat, pealegi see on tulevik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis iganes veebilehitsejate kaudu sisse logimine on ka juba eilne päev, selle asemel on Mobiil-ID
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberViin tähelepanu paremale jala labale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot eta painduvus

Lexusl
MemberTule või ise võistlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberAus kriitika oleks, et reie pealne on hea aga reie siseosa nõrk.
Vähemalt poseerimisel jätab sellise mulje.
Aga sa võid ennast muidugi lohutada sellega, et enamikul on see reie siseosa treenimine unarusse jäänud
MemberKüünarliiges tahtis teistpidi hakata käima

Aga seda võiks isegi proovida.Lexusl
MemberPäris huvitav asi on ja kui aega väga pikaks ei taha ajast, siis piisabki võib – olla vaid kahest ringist ehk 100 – st summaarsest kordusest ja kontrollaega ei olekski siis mõtet panna, lihtsalt aja peale või teeme seda kõike siiski 5 minuti jooksul. Aga sellist komplekssi kannatab kokkuvõttes teha küll…
Janar, sa vist päris foorumi keskmise kasutaja musternäidis ei ole.
Seega sinu pealt ei saa päris öelda, et kannatab teha küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMa ise üritasin ka võrrelda 5 minuti jooksul tehtud küki korduseid ja antud väljakutset ehk summaarset 150 kordust versus enda tehtud 113 kükki. See kaks seeriat nõksuga surumist seal keskel ilmselt kiirendab kogu seda asja (peaks kiirendama), kuna seistes surumise kordus kestab ilmselt oluliselt vähem kui kükikordus, seega vähemalt teoorias, vähemalt teoorias
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peaks see 150 kordust 5 minuti sisse mahtuma, aga võin vabalt ka eksida.Einoh, tore oleks seda vaadata küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise arvatavasti sellest osa ei võtaks, kuna surumine on mul hetkel treeningplaanis väga nõrgalt esindatud ja õlad üldse nõrgad kohad.
Ei riski vigastusega!
Vbl teen oma raskustega lihtsalt huvi pärast selle läbi?
Lexusl
MemberLubage vastata võitja eest: ta pole küll arvatavasti siia jõudnud, aga ma usun, et tal on päris ükskõik.
Rene: soovitaks veel mõelda plangule, siin võiks tulla ju 10 + minuteid, mis võiks ju päris huvitav olla.
Kui Rene on võitja esindaja siis ju asi otsustaud
MemberOk, kui juba valimiseks ja hääletamiseks läks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, oleksin siis ise ka selle poolt:10 kang pea kohal kätel kükki
10 seistes surumist eest (nõksuga)
10 eeskükki
10 surumist seistes eest (nõksuga)
10 tagakükki
3 ringi kokku 150 korda 50 kg – ga, kontrollaeg 5 minutit. Kui selle ajaga oma 150 kordust tehtud ei saa, jääb see korduste arv, mis viie harjutuste peale kokku 5 minuti sisse mahub.
Aga, eks näeb, mis siis sõelale lõpuks jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Ega siin puhkamsieks aega ei jää küll, 2sek kordusele kui 150 kordust teha.

Lexusl
MemberAga mis võitja sõnavõtust saab?
AutorPostitused