Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2009 at 7:20 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224325
Lexusl
MemberKohapeal ise ei näinud suht palju, kuna olin ise kah laval, kuid tänud poolehoidjatele ning kindlasti lisandub veel pilte. Järgmine aasta tahaks tõesti juba võita. Loodan, et aastaga suudan enda selja lailihast, jalga ja üleüldse kogu keha edasi arendada. Motivatsiooni lisandus. Lõpunädalad olid tõesti rasked, kuid ei andnund alla ja treenisin nii palju, kui alaselja vigastus lubas.Jah Valjul oli selg tõesti võimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberNii palju kui mina tean siis treenivad nii siin kui seal.
Lexusl
MemberMiks kõik spartat soovitavad tallinna parim?Kõik on paigas- sellepärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks ujula ka siis oleks täiuslik, aga maitse asi muidugi.
Kui nii palju soovitatakse, järelikult peab hea olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberNo sparta on kindlasti hea jõusaal, kuid kella 5-6 aeg on seal ikka suht hullumaja. Ise soovitaks myfitnessi (haabersti) või siis artic sport. Ja no kui raha palju siis miks mitte status club
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esmaspäeviti küll jah, siis on inimestel vist süümekad nädalavahetusest ja veavad ennast kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2009 at 6:28 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224252Lexusl
MemberTalle vast andis vaatamine juba vajaliku motivatsiooni ja pinge:DÜtleme nii, et motivatsioon oli ja on aga tuli kuhjaga juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub JamesC ettepanekut siis nii suure kaaluga ma ka ei ole, et 90+ katis võistelda.
Ja sellise rasvaprotsendiga saadetakse mind kaalumiselt kohe tagasi trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2009 at 4:35 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224207Lexusl
Membermul oli kah ölg valus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aitääh , sulle ka Lexus . su söna on siiamaani mu körvus *suur* ihhiiii“suur” muidugi heas mõttes, ma loodan, et sa valesti aru ei saanud

Nagu siin juba ennist mainiti eilse võistluse valguses, siis pildid teevad inimese väiksemaks.
Ja ma olin sind ju ainult piltide pealt näinud.
oktoober 4, 2009 at 4:28 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224199Lexusl
MemberMa ei tea kuidas teistega oli aga minul olid lihased alates esimeset sekundist pingul ja ma nagu pingutasin võistlejatega koos.
Lihtsalt iga kord kui mingit poosi võeti endal ka kohe kogu keha pinges

Väga emotsinaalne, võimas ja kordumatu kogemus.
Mul oli see esimene kord võistlustel käia ja nüüd on see pisik siis saadud

Mis puutub motivatsiooni laksu siis seda sai eile kõvasti, ilge tahtmine oli kohe pärast võistlust trenni minna.
Lexusl
MemberMinu meelest on ka Ott väga lahe saatejuht, ei ole selline kuiv nagu tavaliselt saatejuhid on.
Kuigi kuiv on Ott küll, seda näitas eilne võistlus
Lexusl
MemberÄrge siis ära unustage täna Kanal 2-s reedene kordus “Sinu küljes kinni” kell 12:10
oktoober 2, 2009 at 7:34 p.l. in reply to: Ilusõnum 2009, kohal on Indrek Viska ja Ivo Pärle #223751Lexusl
MemberSee sepik tundub vist paremini minevat, sest kui ma viimati kaubamajas olin siis leiba veel oli aga sepikust polnud järel isegi puru mitte
Lexusl
MemberTean-tean. Kui eluvaim sees, siis tule ikka lavale, olen ise võistelnud nii seljatrauma, kõhulahtisuse, salmonelloosi ja 39,5 kraadise palavikuga/ kui ikka valmistunud olen olen laval ära käinud ükskõik kui s… on olla olnud.
Julm mees oled ikka

Lexusl
MemberSelle pildi peaks poksikoti külge panema
Lexusl
MemberÄrge mind küll Bodyfitness -163cm esimeseks siin ennustaga, sest vormi see aasta kahjuks ei tule ja trauma peale kauba- alaselg on paigast. Seega pole 100% kinde, et homme lavalaudadele astun. Tervis eelõige. Kui valu järgi annab siis võsitlen, kuid praegu pikali maas ja liigutada ennast ei saa.Kuid kõigile teistele võistlejatele jõudu ja jaksu.
Sellest on nüüd küll väga kahju
, aga hoian sulle pöialt, et homme juba parem oleks. 
Lexusl
MemberÜhinen Vägivalduriga 100%lt
AutorPostitused