Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
Membersaatsin sinu kasutajanimele sõnumi infoga.Eriline on sellepärast, et 5.1 heli tähendab seda, et sul on reaalne surround heli mis tekitab head filmi vaadates ikka väga vinge tunde, mitte ei ole puldi peal nupp “dolby surround” mis midagi ei anna.
On suur vahe kas sul on kaks kõlarit toas või viis!
Lexusl
Memberpõhimõtteliselt olen ikka elus sporti teinud varasemas nooruses tublisti.Aga kahjuks ”korralikku”sporti pole teinud 3 a ja seetõttu on naq uuesti alustamine
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb tuttav ette, 22selt ei peaks sa muret küll tundma, et ei ole arengut.
Anna aga tuld!
Lexusl
MemberSiin julgen isegi mina sõna võtta ja öelda, et ei ole hilja, kuna ise alustasin tõsist tegevust aasta tagasi ja arengut on märgata küll
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vanus hetkel 28.
Lexusl
MemberKeegi siin v2itis, et tal olevat empaatiav6imet liigagi palju…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> M6istmine juba iseenesest v2listab inimese vihkamise.
Ei ole v6imalik vihata inimest, me v6ime vihata tegu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Armastuses ja sõjas on kõik lubatud ja võimalik ning empaatiavõime on seal kahjuks kerge kaduma, eriti siis kui su süda on miljoniks killuks!!
Selles suhtes olen sinuga enam-vähem päri, et tegu on see mida tegelikult vihkad ja sa lihtsalt ei suuda seda uskuda, et ta seda tegi!
Aga se kõik on liiga keeruline.. oeh
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! mul on vist aeg lõpetada siin!
Lexusl
MemberJa ma arvan, et “armastusest vihkamiseni on vaja ainult ühte hetke” on bollocks… siuke asi saab juhtuda ainult siis kui see kõik on enamasti alles “sinu peas” ja sa teist inimest ei tunne.Minu jaoks on üsna mõeldamatu, et ükskõik mis jamaga mulle kallis inimene hakkama saaks (eeldusel, et ärme nüüd kriminaalkoodeksi karmimatesse otsetesse läheme), et ma teda laksust “vihkama” hakkaks.
Ära kunagi ütle kunagi???
Armastus ja vihkamine võivad läia ka käsikäes.
Lexusl
MemberHeh, paistab et meil on palju ühist. Ütlen omaltpoolt et selliste inimestega tasub igasugune suhtlemine lõpetada, muidu tekib pikapeale olukord kus ‘meeldivus’ muutub vihkamiseksJah eks seda ühisust on meil paljudega.
Ja tõsi ta on, et armastusest vihkamiseni ja vastupidi on vaja ainult ühte hetke.
Lexusl
MemberTemperatuur muutub.Suvel on külm tee väga nummi.
Just seda ma silmas pidasingi, et suvel ja ka trennis on jahe/külm roheline tee väga kosutav.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberMinu mees saab 65 aastaseks (st elukogenud…) ja tema ytleb, et k6ik mehed, kes v2idavad, et nad m6istavad naisi, kas ei tea, millest nad r22givad v6i valetavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole isegi mõelnud selle peale, et ehk ma nüüd mõistan neid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Lootusetu case
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks kui sulle tundub juba mõnda aega, et naisterahvas võib olla sinust huvitatud ja sa otsustad siis ise esimese sammu teha ja asjast avameelselt rääkida, siis selgub aga, et kus sa sellega. Ta lihtsalt üli-giga-super sõbralik jne. Krt läks puusse, nojah mis seal ikka, juhtub ka parematel.
No nii, läheb siis aega mööda ja jälle selline olukord. Mida teha mõtled? Ah nagunii jälle üli-giga-super sõbralik jne.
Aga ei, kus sa sellega. Seekord läheb siis veits kauem aega ja siis ta nähvab sulle umbes, et mida sa ootad, kas sa siis ei saanud aru, et huvitun sinust.
No proovi siis neid naisi mõista või nendest aru saada???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberFitness.ee foorum > Küsi Teadjatelt > Küsi Spetsialistidelt
Ma juba ühes rubriigis mainisn, et teadmiste jagamisega peaks ikka väga ettevaatlik olema, võib palju kurja sellega põhjustada, kui on valeinfo.
Spetsialiste meil ikka jagub, ainult tuleb see õige leida, keda uskuda??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberKullakene, meil on olnud k6igil oma otsingute ja pettumuste aeg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eks me kasva ja arene elu jooksul ja meie valikud muutuvad ka vastavalt sellele.
“Kinni” ei tohi minna, tuleb ikka ja j2lle anda v6imalust nii enesele kui ka teistele.
Saladuskatte all ytlen, et empaatiav6ime on yks v2gev v2rk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud sulle Aile, mul läks tuju veel paremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kus juures empaatiaga pole mul kunagi probleeme olnud, seda on isegi üleliia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberTangoks on ikka kahte vaja ja probleemistik on ju tunduvalt sygavam.Kui ikka inimest ennast ei ole…siis kama kaks, kui valjult ta krabiseb…naised jooksevad ikka minema.
Umbes sama…nagu ma v2idaks, et ma olen endale mehe ostnud. No mida ma selle ostetud sisutu mehega ikka teen p2ev p2eva j2rel?
Kui inimesed sobivad, siis see k6ht ei h2iri, kui ei sobi…ei aita mitte miski krabisev ega k6lisev.
Tangoks küll, aga kooseluks mitte alati!
Ma tean küll, et tahad öelda nüüd, et olen solvunud ja kibestunud?
Kuid ei, lihtsalt kogenud ja pettunud!
Lexusl
MemberArvata on ,et naistel ei meeldi käia ringi mehega, kel õllekas üle püksiääre on:DMeeldib küll ja kuidas veel, kui seda va krabisevat on!
Lexusl
MemberSiin nagu jah sellest sisemisest vajadusest polegi juttu??
Ja veel muidugi see, et kui naine ennast meigib on kõik OK.
Aga kui mees oma välimuse eest hoolitseb, siis on kohe nartsissist??
Lexusl
MemberKeda sa siin kaude kiviga viskasid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, miks kividega, ma lihtsalt koputan südametunnistuse peale nendele kes siin nõu jagavad.
Toon näite:
Kui teema alapealkiri on “Küsi spetsialistilt, küsi … ………lt” siis vastuseid on kuhjaga aga mida ei ole, on vastust spetsialistilt????????
Lexusl
Membermodede “amet” ongi kuhugi joone tõmbamine. Igal oma valuläviTihti just ei modereeri ja siiski tavaliselt ainult ühes mitte nii aktiivses alamfoorumis, aga no vahel on postitused nii hullud, et puhta lollusega nende sisu ei ole võimalik välja vabandada. Pahatahtlikkus, hoolimatus…
Jää/saa siis sellistega sõpradeks…
Täitsa nõus sinuga.
See lause”Kuigi tegu on virtuaalsuhtlusega, peaks inimesed arvestama sellega, et teisel pool arvutit on lihast ja luust inimesed ja sinu öeldu võib jätta neile sügava jälje.” oli mõeldud nendele teatud “ekspertidele”, kes siin nõu jagavad, kuigi vajaksid seda ise!
-
AutorPostitused