Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberEi suuda otsustada millist realiseerida, tahaks kõike aga siis läheb kalliks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
Memberjep. natuke õiget valgust, enne pildiustamist väeke pumpamist ja Lexusl näebki selline välja. trennis nähtud tema vorm. Tõesti võib tekkida kahtlus, kuna pea ümber tundub olevat mingi valge rant, aga see võib olla vabalt valgustusest.Et see photoshopi teema lõplikut maha matta, siis tunnistan üles, et sai vähe kokat pandud ennem poseerimist, et lihased ikka võimalikult vihale ajada ja eks natuke läks põse peale ka!
Lexusl
Memberjep. natuke õiget valgust, enne pildiustamist väeke pumpamist ja Lexusl näebki selline välja. trennis nähtud tema vorm. Tõesti võib tekkida kahtlus, kuna pea ümber tundub olevat mingi valge rant, aga see võib olla vabalt valgustusest.Kusjuures ma panin ka praegu tähele seda valget ranti, eks sellest see kahtlus tuligi
MemberKas tead sellist ütlemist, et “Thanks for asking, but I’m not on steroids”.Parafraseerides seda sobiks sinu poolt öelduna siia: “Thanks for asking, but it’s not a photoshop.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma peaks ikka päris soe peast olema, et hakkaks siin mingit endast paremat pilti kokku kleepima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii mõnegi inimesega, kes siin foorumis ka aktiivne on, käin ma samas klubis trennis ja huvitav mis näoga ma siis neile pärast otsa vaatan??
Nagu prussak ütles, ütlen ka mina- “TÄNAN KÜSIMAST AGA SEE EI OLE FOTOTÖÖTLUS”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberOHHohhooo…
Ma vaatasin hommikul, et artiklile on pandud selline komm aga, et foorumis on lausa teema selle kohta algatatud?????
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MA mõtlesin, et 4Qlimax teeb nalja aga paistab, et on tõesti arvamusel, et tõmban kõiki tillist!
No mis seal ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 7:46 p.l. in reply to: Fitnessinaiste terviseriskid- uudis vene k Delfis #233684Lexusl
MemberPäris hästi tuli välja, nagu ehtne
MemberTäna proovisin 1st korda maitsestamatta pulbrit, tegin piimaga ja see oli suht õudne.. nagu mingi fervex külmalt..Millega te ise segate ja joote? või kuidas teie meelest parem teha on?
Kõige parem on võtta maitsestatud või panna pooleks maitsestamata ja maitsestatud.
Lexusl
MemberAga osta endale selline eraldi pulbripunkriga sheiker, mis Eestisse ka hiljuti jõudis. Lased vee kõigepealt sheikerisse ja siis keerates avad selle pulbrihoidiku ja pulber langeb ise vee peale ja siis sheigid joogi valmis. Eiselt ja Sportlab müüb seda ning ka Tallinna Kaubamaja Spordimaailmas nägin seda müügil, hind oli 150 eek umbes.Suht hea idee aga see pealmine kaas on liiga suur..võiks olla ainult joogiava suurune see nn kork nagu on tavalistel sheikeritel.
Video: http://www.4sportlife.com/flhome.php?x=1&ppid=6

Kle see tundub küll päris ülbe asi olevat, kui ainult see pulbri ruum piisavalt suur oleks?
Peab minema asja uurima.
Tänud infi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS!! See sõela mitte olemasolu pani mind muidugi mõtlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See, see kõige tähtsam osa ju sheikeril, eriti selliste “mitte kõige paremini lahustuvate” pulbrite pärast.
Lexusl
Membervahest otsid mingi väikese purgikese või kotikese, kuhu saad pulbri sisse panna ja sellega kaasa võtta.Peab midagi vaatama jah, lusika ja purgi mõlemad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea kas siin saab parralleele tõmmata kohvi piimapulbriga.
Seda valan kohvile peale, mitte kohvi pulbri peale ja pole probleemi. Ilusti on näha kuidas pulber tasapisi imbub kohvisse.
Vabandan jah, et teemast välja valgusin!
To Rain:
Ei ole jah õige koht, aga ma mõtlesin ka selle kreatiini purgi peale, kui see ükskord tühjaks saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
MemberVõta supilusikas kaasa, raputad joogi segi, jood suurema osa ära, põhjast saad veel lusikaga segada ja juua- lusikas ei võta ju ruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ma teengi…vot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud nõu jagamast, sulle ka Kristjan.
Lexusl
MemberSüsivesikud on Lean Gainis madala glükeemilise indeksiga liitsüsivesikud: kaerahelvestest, riisi tärklis ja maisi dekstriin.Sellest siis tingitud ka see kisselljas olek.
Aga eks ma mõtlen midagi välja, ega siis selle pisikese asja pärast jää “vägijook” joomata
MemberIkka vesi+ pulber, siis peaks kõik ok olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vastupidist kasutades jäävad paljud tooted niiviisi põhja kinni ja peab lusikaga udjama pärast, et mitte kallil kraamil lasta raisku minna.
Jama värk siis, kuna ma panen kodus juba pulbri sheikerisse ja trennis valan vee peale. Tervet purki kaasas tassida küll ei tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hera 80-ga pole mul sellist probleemi veel olnud
MemberKirp ma ei tahaks üldse su iidolit Yates’i kuidagi maha teha aga….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok nali naljaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , tegelt tahtsin mainida, et see Lean gain va sunnik ei taha eriti hästi seguneda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , vbl on asi selles, et lasen vee pulbri peal mitte ei pane pulbrit vette?? Ei oska öelda??Igal juhul jääb osa pulbrit sheikeri põhja kinni.
Mäletan, et Ultimate Protein’iga seda probleemi ei olnud.
Ma vaatasin kohe kui Lean gain’i purgi avasin, et tolmas teine päris korralikult, st et tegu on suht peene pulbriga ja vbl see seletabki seda “mitte nii hästi” segunemist.
Aga maitse ja viskoossus on jumalik, selline kisselljas
MemberNoh pane siis hamstringide ja Gluteus Maximuse lõik.Aga näed, mängigu nüüdsest alati see video fitshoppides taustaks, et igaüks võiks tõdeda kui karmi mehega tegemist:)
OOOMaaeiii teadnudki Kirp, et sa selline olid kunagi
MemberOi seda tahaks küll mekkida.
Loodan, et ikka jagub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused