Lexusl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lexusl
MemberAga mulle tundub, et sellest ei peeta absoluutselt kinni, seal neid plätudega ja varbavahedega vendi küll ja küll!
Lexusl
MemberÄkki saaks nendest plätudest üle juba?Kus sa siis saad!
On ikka kummaline tõesti. Ükskõik mis jalats, aga noh plätu nüüd küll jõusaali jalats ei ole.
Esiteks see ei ole ju hügieeniline, kui mõni võtab veel jalast ära ka ja siis jalutab paljajalu ka veel.Ning teiseks, kuidas tehakse plätuga kükki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Ükspäev nägin, kuidas üks mees tegi “VARBAVAHEDEGA” kükki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lexusl
Memberhttp://www.exrx.net/WeightExercises/Obliques/DBSideBend.htmlvoh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda harjutust teavad ma arvan enamus!
Küsimus on selles mis kasu on sellest, kui sul on mõlemas käes raskus?
Lexusl
MemberTullakse järgi täna sellele. Ise olen seagripis vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kolm päeva ligi 40 palavik olnud, eile sain kiirabi käest kanüüli ja pool liitrit mingit asja tilgutati sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule ära jama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd ikka palavik langenud või?
november 24, 2009 at 7:16 e.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236605Lexusl
MemberLisaks kõigele muule saalis olles oli tunda kohvikust tulevat tšibureki haisu. Muidugi see Banja vennike laval oli ikka vapsee vendPanid ära jah
MemberJah…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja ikkagi on Eesti see, kes on teisel kohal alkoholi tarbimises.
K6ik oleneb meie taustast. Kui palju on alkoholi kuritarvitajaid Prantsusmaal v6i Hispaanias? Meie taust, kullake, ei ole just lootustandev. Joomareid ja nende j2rglasi on tunduvalt rohkem ja see l2heb p6lvest p6lve hullemaks.
Siinkohal tuleb Ailega nõustuda.
Alkoholi tarvitamise kultuuri meil küll kahjuks ei ole. Või on aga see ei ole ligilähedanegi sellega mis on lõunamaades.
Kui vaadata tänavapilti ja kuulata mis juttu ajavad 12a lapsed ühistranspordis, siis teeb ikka kurvaks küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja no mis me siin räägime. Olen oma kõrvaga kuulnud ka trenni karderoobis, kuidas üks mees ütles teisel, et noh.. lähme teeme ka midagi vä? teine vastu.. ei tea, homme raske kooli päev.. ja siis esimene mees paneb pirni…no peale trenni peaks ikka ju midagi tegema??? Vot nii on meil asjalood.
MemberNo ma ei hakkaks ka siin lahterdama, mis on vale ja mis õige. Igaüks valib endale ise selle tee, mida õigeks peab.
Alkoholi olen elus pruukinud “korralikult”, tänu sellele on olnud lahedaid ja vähem lahedaid seiku ja ei kahetse ma neid hetkegi.
Ja siinkohal nõustun paari eelkõnelejaga selles suhtes, et mingil hetkel saad aru, et aitab küll.
Hetkel küll täiskarsklane ei ole ja ei püüdlegi sinna (milleks). Võtan suurtematel üritustel klaasi šampanjat või tuleb mingi õhtu filmi vaadates õlle isu, kuigi seda pole juba ammu ette tulnud. Aga see on ka kõik hetkel.
Ma arvan, et võtma peaks siis kui on isu, mitte sellepärast, et teised ka võtavad ja kui isu liiga suureks läheb siis peaks abi otsima.
No muidugi-kes see tunnistab, et isu on suureks läinud eks
MemberIkka viin, viin, viin
Ikka viin, viin, viin
Ikka viin, viin, viin
Ikka viin, viin, viin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 9:36 p.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236357Lexusl
MemberÕhtujuht seletas ka kohe finaali alguses, miks asi toimub vene keeles. Ühtlasi ka vabandas saalisolevate eestlaste ees. Kuna tegemist oli lätlasega, siis seetõttu lihtsalt ta eesti keelt ei osanud. Mind vene keel ei häirinud- saan aru, rääkida oskan, pole probleemi. Inglise keelt oleks võinud küll rohkem olla- näiteks kasvõi 2 õhtujuhti, üks räägib vene keelt, teine tõlgib sama teksti inglise keelde…või midagi taolist. Aga tundub et võistlejatel poosidest arusaamisega probleeme polnud.Mina absoluutselt ei kahetse, et sai vaatama- kajastama mindud. Võistlejana peab ikka oma silmaringi laiendama, ja mulle pakub huvi kõik selle alaga seonduv, vahet pole mis liiga või poliitikaga on tegemist.
Ei ei ei, ma ei usu, et asi oli selles, et ei saanud õhtujuhti, kes oleks rääkinud Eesti või siis nagu suurvõistlustele kohane Inglise keeles!
Vabandasid küll jah aga see ei vabanda ikkagi välja!
See vabandus ei tundunud minu meelest üldse siiras, sellest mindi lihtsalt kohustuslikus korras üle, et noh “vabandasime ju küll”
Võid mind paranoiliseks pidada aga see üritus oli tõesti nagu venelaste pidu, kus kõige rohkem on kahju võistlejatest teistes riikidest, kes kannatasid korraldamatuse ja arusaamatu keele all!
Lexusl
MemberNt rammumehe alades on kohvrite tassimine, kus peab kõva haare olema. Selleks saab raskete hantlite hoidmisega kaasa aidata. Kindlasti rippumine ka.Muud seletust ma sellisele tegevusele jõusaalis ei näe.
TSITAAT(emmimees @ 22 Nov 2009, 18:57) *
kõigutas end ühelt küljelt teisele
Vaevalt see kõikumine nüüd rammumeeste kavas on, või on??
Lexusl
MemberMulle tundub, et ainuke asi mida selle harjutusega treenib on: “KANNATUS” (KAUA MA SEDA TEHA SUUDAN, KUNIKS KEEGI TULEB JA KÜSIB MIDA MA TEEN)
november 22, 2009 at 3:54 p.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236281Lexusl
MemberMa ei saa sellest aru,miks kuskil kirjas polnud,et üritus on venekeeles?Mina näiteks kes sõnagi ei osanud,vahtisin enamus aeg tühja kui nad rääkisid seal mingit juttu.No see tuli mulle ka suure üllatusena ja ajas vast kõige rohkem närvi.
See üritus peaks olema ju nagu Eestile väikestviisi reklaam ka ju või nii….
Ja mis reklaami me siis saime- korraldus väga kehv, üritust viidi läbi vene keeles (tiba ka inglise) ja paar korda (kui mingi mees tantsis seal Vene rahvatantsu vms.) oli tunne tõesti nagu oleks Venemaale kuhugi külaläbrakale sattunud. Nagu mu kõrval istuv klubikaaslane ütles, puudu oli veel ainult viinapudel.
Mark-TEHTUD
november 22, 2009 at 3:36 p.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236265Lexusl
MemberMa mõtlesin siin sama?
november 21, 2009 at 9:15 p.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236119Lexusl
Membernovember 21, 2009 at 9:09 p.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236117Lexusl
MemberEinoh mul ei ole sõnu

Väga kaootiline üritus minu meelest, korraldus kesine.
Esinemismuusikat ei suudetud ikka kuidagi esinejaga kokku viia. Ja siis õhtujuht ütles veel, et pole midagi, et tantsi selle muusika järgi mis tuleb.
Mis mõtte nagu???
Ja no see, et üritus oli Vene keeles. Üritus toimus ju Eestis, ok oli rahvusvaheline, siis oleks võinud olla Inglise keeles,nii et enamik oleks aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh 75-e eek’i eest sai show’d küll.
Vähemalt olid väga ilusad ja väga korraliku vormiga naised
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused